'Senden nefret ediyorum'

Buyüklerin yaninda o şekilde konuşmaya basladiginda hemen orayi terk edin tuvalete gidin mutfağa gidin.... başka bir yerde de ne zaman sizi asagilamaya calissa ayip olmayacak bir yerse kalkip eve donun sizin oturup onu dinlemeyeceginizi anladigi zaman boşa konuşmamak için yapmayacaktir...

hatasını anlayacağını sanmıyorum sadece snein gözünde değil çevresinde de düşüyor farketmiyorlar aklınca babaanne dedenin yanında erkeklik yapıyor deseydin keşke kadın doğumda ihtisas yaptığını bilmiyordum..gebelik şüphesiyle o doktora mı gittinde biliyosun onun işini...bi de ben erkeğim diye geçiniyosun diye ama nerde sen en doğrusunu yapmışsın..umarım samimiyetle söylediğin nefret içine işlemiştir de vicdan azabı çekip senden özür diler hareketlerini düzenler..

Bu erkekler neden böyle sen ona dokunacak birşey demişsin zaten bir eş kocasına bu sözü söyledikten sonra başka söze ne gerek tabi anlayabilrse çünkü erkeklerin çoğu anlamak istedikleri gibi anlıyorlar herşey.inş aklı başına gelir de seni üzmez sen yeni bebeğini kaybetmişisn snein hassaa bir dönerm geçirdiğinin farkında olması gerekirdi biraz barışma bakalm akıllansın

Eşiniz hata yapmış terbiyesizce davranmış ama ben bu oda ayırma kapı kütleme olayına çok karşıyım. Yatak ayrıldı mı düzelmez o evlilik.
Haklısınız düzelir yada düzelmez o ayrı ama bana herkesin önünde 'yalancı' 'gerizekalı' 'yanına gelirsem görürsün' diyen adamın hiçbişey olmamış gibi yanına gidip uyumami beklemezsiniz herhalde

Az bile yapmışsınız, ben olsam kendimi tutamayıp daha saydırırdım sanırım, 1 hafta önce düşük yapmış biri olarak ne kadar aklı başında davranmışsınız, o psikolojiyle ben kendimi kaybederdim herhalde.

İnsanın içinden gelmez çok haklısınız. Ben genel olarak yatak ayırmak güzel değil demek istedim. Sizin veya benim durumum veya bir başkasının... Fikrimi söyledim sadece.

valla misafirlikte sessiz duruşuna hayran kaldım, bugün nasıl, aradı mı özür diledi mi

Odunlari yontmaya bir yerden baslamak gerek, iyi yapmisin. Hatta uzerine bagirip cagirmadan tek cumleyle lafi koyup cekilmen daha bir şık olmuş. Bakalim tepkisi ne olacak

Eşiniz hata yapmış terbiyesizce davranmış ama ben bu oda ayırma kapı kütleme olayına çok karşıyım. Yatak ayrıldı mı düzelmez o evlilik.

size katılıyorum eşimle tartışsakta bağırıp çağırsakta aynı yatakta sarmaş dolaş uyuruz

valla misafirlikte sessiz duruşuna hayran kaldım, bugün nasıl, aradı mı özür diledi mi
Özür dilemek eşimin lugatinda yok çünkü kendisi tam bir odun.. Sabah geldi sırnaştı hiçbişey olmamış gibi davranmiyor mu sinir oluyorum ya pas vermedim bu defa o kadar kolay olmayacak!

Bence esler kendi aralarinda kendi evlerinde bu tartismalari yapmali, ailelerin arkadaslarin önünde degil, hele küçümseyerek hiç degil...
Bence tam söylenecek lafi söylemissiniz, kisa ve öz. Baksaniza : onu bu 3 kelimeyle susturmussunuz... Gerisini o düsünsün. InsaAllah özür diler gerçekten erkekse ve bir daha bu saygisizligi yapmaz size.

Saglicakla kalin

Canım benim öncelikle kendine iyi davran.. sen varsan o var bunu unutma.. yuvayı dişi kuş yapar sadece maddi değil manevi de sen yoksan onun maneviyatı hiç.. iyi susmuş ve tepki vermemişsin.. ben dayanamazdım.. ama konuşma uzun süre bir değil binlerce özür dilemeyi öğrensin.. al karşına konus gerekirse tehdit et bir daha olursa bir ve daha sının hakkını vermeyeceğim ben eşinsem saygı duymayı öğreneceksin karşılıklı sen bana yaparsan bende sana muhabbeti..

ne yaparsa yapsın geri dönülmeyecek bir şey değilse yatak ayrılmaz..mucizevi bir soğukluk giriyor karı kocanın arasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…