• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Senden nefret ediyorum'

eşin haketmiş ama yatak ayırmaya bende karşıyım
neyse en iyisini siz bilirsiniz
umarım eşin demek istedigini anlamıştır

Ne güzel demiş Hz Mevlana 'edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder' bizimki de o hesap eşim benim susmama bile bir kulp buldu 'sen bana öyle dersen bende sana böyle yaparım' demez mi Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol..

böyle güçlü kadın görmeye hasret kalmıştım valla forumda..o kadar net anlatmışsınız ki duygularınızı ve o kadar haklısınız ki..ayrıca çirkefleşmeden konuyu uzatmadan tek bi cümleyle mesajınızı vermişsiniz umarım eşiniz de anlayabilmiştir...

Özür dilemek eşimin lugatinda yok çünkü kendisi tam bir odun.. Sabah geldi sırnaştı hiçbişey olmamış gibi davranmiyor mu sinir oluyorum ya pas vermedim bu defa o kadar kolay olmayacak!
Sana sırnaşarak kendince özür dilemiş belli ki
Evliliklerde ağırbaşlı olmak ve derdini anlatarak iletişimi seçen kişi olmak her zaman en iyisidir bir araya geldiğinizde karşına alıp konuşman sorunun çözümünde daha etkili olur gibime geliyor son uyarını yap kaldı ki en son söylediğin o 3 kelime az ve ya çok kırgınlığının derecesini görmesini sağlamıştır bir daha tekrarlanmamak üzere konuyu kapatmak istediğini çünkü bu tarz şeylerin zamanla sizi birbirinizden soğutacağını bunu istemediğini söyler ve eklersin eminim sende böyle şeylerin aramızda aşılmaz sorunlar halinde büyümesini istemezsin ve tekrar etmezsin diyerek konuyu bağlamak en iyisi gibi soğutmayın aranızı canım bebişin içinde çok üzüldüm ALLAH inşallah tamamını yaşayıp evladını kucağına almayı nasip eder sana tatlım herşey gönlünce olsun inşallah...

böyle güçlü kadın görmeye hasret kalmıştım valla forumda..o kadar net anlatmışsınız ki duygularınızı ve o kadar haklısınız ki..ayrıca çirkefleşmeden konuyu uzatmadan tek bi cümleyle mesajınızı vermişsiniz umarım eşiniz de anlayabilmiştir...
Esim akıllı bi adam ama işine gelmediği durumlarda salağa yatmakta üstüne yok mesajim yerine ulaşmış bu sabah gördüm ama çok kırıldım haklıyken haksız duruma düştüm deyim yerindeyse yerin dibine soktu beni Allah'tan ailesi huyunu suyunu biliyorlar da bana destek oldular sağolsunlar

Sana sırnaşarak kendince özür dilemiş belli ki
Evliliklerde ağırbaşlı olmak ve derdini anlatarak iletişimi seçen kişi olmak her zaman en iyisidir bir araya geldiğinizde karşına alıp konuşman sorunun çözümünde daha etkili olur gibime geliyor son uyarını yap kaldı ki en son söylediğin o 3 kelime az ve ya çok kırgınlığının derecesini görmesini sağlamıştır bir daha tekrarlanmamak üzere konuyu kapatmak istediğini çünkü bu tarz şeylerin zamanla sizi birbirinizden soğutacağını bunu istemediğini söyler ve eklersin eminim sende böyle şeylerin aramızda aşılmaz sorunlar halinde büyümesini istemezsin ve tekrar etmezsin diyerek konuyu bağlamak en iyisi gibi soğutmayın aranızı canım bebişin içinde çok üzüldüm ALLAH inşallah tamamını yaşayıp evladını kucağına almayı nasip eder sana tatlım herşey gönlünce olsun inşallah...
Çok teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Eşimin daha öncede arkadaş ortamında sözde bana takılma adı altında beni küçümsediği olmuştu karşıma alıp konuşmuştum işe yaradı epey zamandır herşey normaldi ama dün gece gene eskiye döndü bide huyumu biliyor böyle bir durum karşısında nasıl hissettiğimi ona daha önce anlatmıştım bunu bile bile böyle yapması yenilir yutulur cinsten değil gerçekten kısacası arkadaşım ben o muameleyi hiç mi hiç haketmemiştim.. :KK43:

Canım senin ne kadar kalender ve ağırbaşlı olduğun zaten ortamda sükunetini korumandan belli her insanın kendince kusurları olabiliyor ve mantıklı olan bunu minimuma indirmeye çalışmak ama maalesef erkekler bu konuda pek çaba sarfetmeye gönüllü olmuyorlar bu sebepten çoğu huylarını değiştiremiyorlar empati kurmakta kabiliyetsizler bu durumda noluyor kadın olarak daha ince düşünüp hareket edebildiğimiz için yük bizim omuzlarımızda kalıyor ama napalım canım yıkmak yormak kolay bir araya getirmek düzeltmek herkesin harcı değil tabi ki sitem edeceksin uyaracaksın hakkın ama bırak büyüklük efendilik sende kalsın canım...

Size katılmıyorum. Çocuk eğitirken ilk hata da konuşup. 2. Aynı hata da oyuncağını elinden alıp, yalnız düşünme alanına gönderiyor musunuz? Aynı şey işte :KK49:
Hahaha

keşke ben de tek cümleyle anlatsam derdimi..
dıdırın alasını yapıyom..
haklıyken haksız oluyom..
siz yine hafif demişsiniz..
ben çok ağır konuşurdum heralde....

keşke ben de tek cümleyle anlatsam derdimi..
dıdırın alasını yapıyom..
haklıyken haksız oluyom..
siz yine hafif demişsiniz..
ben çok ağır konuşurdum heralde....
Ağır konuştuğum zamanlarda oldu elbette ama bu seferki baya ağır oldu sanırsam çünkü sabahtan beri etrafımda fır dönüyor ama ben hâlâ dün gecedeyim bi saniye olsun çıkmıyor aklımdan napim bende böyleyim

Back