'Senden nefret ediyorum'

hayaliguzel

Ya SABIR
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
94
17
28
Evet bu gece eşime tamda bunu söyledim hemde gözlerinin içine bakarak ve yüksek sesle... Yeter artık ya bana sahibimmiş gibi davranmasından bıktım usandım.. Olay şu bu gece aile büyüklerimizi ziyarete gitmiştik (eşimin babaannesi ve dedesi) bendeniz 1 hafta önce düşük yaşadım laf lafı açtı konu doktora geldi bu arada benim yaşadığım yerde kadın doğum alanında işini iyi yapan tek bir doktor var çevremdeki herkes o doktora gider ve çok ta memnunlar verdiği hizmetten dolayı (doktorumuz erkek) her neyse eşim başladı söylenmeye yok efendim ben onu zorla oraya gidelim diye ikna etmişim kendisi başka doktora götürecekmiş sanki başak doktor varda ayrıca sanki daha önceden gitmiş gibi doktoru övmeler falan ben büyüklerimize olan saygimdan ses etmedim o söylendi durdu ses tonuda giderek yükselerek konuşuyor hatta bağırmaya başladı sanki birileri boğazından tutmuş gibi bana hakaret etmeye küçümsemeye başladı çok bilmiş ya herseyi o biliyor birtek o akıllı gıcık ya gözlerim doldu yeminle sırf o yaşlı insanlara saygimdan sustum cevap vermedim ama ben sustukça üstüme gelmeye başladı onlar konuyu kapatmaya çalıştıkça eşim kendini kaybetmeye başladı neyse kalktık eve geldik önümde yürüyor gece geç saatte arkasına bakmadan gidiyor aramızda en az 5 metre vardı eve geldik salona geçti tv yi açtı hiçbişey olmamış gibi davrandı benim sarteller attı zaten zor tutuyordum kendimi geçtim karşısına gözünün içine baktım ve senden nefret ediyorum dedim (asla pisman değilim) hiçbirşey diyemedi öylece kaldı o esip gürleyen adamdan eser yoktu aslında daha söyleyecek çok şey vardı ama saat geç olmuştu komşulara rezil olmakta vardı çektim kapıyı yatak odasına geçtim kapıyı da kitledim yalnız kalsın aklı başına gelsin yaptıkları bini geçti her defasında alttan almaktan usandım artık bu sefer kolay kolay barışmayacağım çok kırıldım çok ne olursa olsun insan eşini başkalarının yanında küçük düşürmemeli ben bunu kocama bir türlü anlatamadım yaptığı şeyi marifet sanıyor aklına erkeklik tasliyor halbuki bilmiyor ki gözümde değer kaybediyor erkeklik eşini başkalarının yanında küçümsemek hakaret etmekmi soruyorum size bu adam benim değerimi ne zaman anlayacak ben öldükten sonra mı

1 hafta once dusuk yapmis birine soylenecek laflar mi? yalnizken bile soylenmez ki toplum icinde yapmis. az bile soylemissin esine.

Haklisiniz!!! Cok ayip ve terbiyesizlik yapmis? Ne olursa olsun evli ciftler kavgalarini yada tartismalarini evde yapmalilar ama sanki bazi erkeklere geliyolar ailelerinin yaninda olduklaro zaman.

Valla seni elalemin onunde kucumseyen adama az bile soylemissin, ustelik daha yeni dusuk yapmissin bebegini kaybetmissin seni su an el bebek gul bebek tutmasi kendini iyi hissettirmesi lazimken bi de milletin icinde hakaretler, gece sokakta umursamamalar eve gelip keyifle tv izlemeler.. Vicdansizlik resmen

umarım hatasını anlıyabılecek kapasıteye sahıptır eşin..

Bir odunla evli olduğum için çok bi beklenti içine giremiyorum maalesef..

Bu erkekler niye aileleeinin yanında havaya giriyor anlamıyorum yalnizken konusamiyorlarmi acaba ? Haketmis eşin ağzına sağlık

Eşinin iğrenç bir ego su var.. Ben ERKEĞİM egosu.. Büyüklerin yanında bağırıp çağırıp kendini tatmin etmiş.. Eğer bunun bitmesini istiyorsan, aile büyüklerini , komşuları onu bunu rezaleti düşünmekten vazgeç ve aç ağzını.. Sen aman susalım dedikçe o rezalet çıkartıp ortamı gerio zaten.. Nie milletin önünde sana hafif kadın muamelesi yapmasına izin veriorsun? Sanki başka adamlara elletmeye gitmişsin gibi !!! Asıl rezalet bunu ima etmek senin bağırıp çağırman deil..

Bravo size en azindan kendini ezdirmeyen guclu bir kadinsiniz. Hata yaptiginda ne olacagini biliyor olacak ona gore davranacak artik. Buraya arkadaslar genelde yakinarak konu aciyor icraat yok. Napmaliyin diye soruyorlar genelde de uygulamaya cesaretleri olmuyor. Sizin gibileri gormek beni cok mutlu ediyor. Ya kendini duzeltir ya da siz hayatinda olmazsiniz bunu cok iyi anlayacagini dusunuyorum zamanla. Ama taviz vermemek cok onemli tek bi tavizin ipleri eline verecegini dusunuyorum. Benim sevgilim de arkadaslarinin yaninda bazen dikkatsiz davranirdi ilk zamanlarda. Bu kadar degil tabi ama bazen farkinda olmadan onlarin onunde bilmeleri gerekmeyen bisi soylerdi ya da tartisma cikarmaya calisirdi cvp vermezdim cunku insanlarin yaninda tartisilmamali diye duunuyorum. Zaman aldi ama bunu ona asiladim simdi o benden cok dikkat eder. Yani imlansiz degil dogru yapiyosunuz ve bence duzelir zamanla. Ondan biraz da empati yapmasini isteyin. Aynisini siz ona yapsaniz nasil hissedecegini bi dusunmesini isteyin ve herseye ragmen ona saygisizlik yapmamak insanlarin icinde gururunu incitmemek icin nasil sustugunuzu hatirlatin. Siz oyle bi baski altinda o sinirle kendinizi tutup ona saygi duymak adina insanlarin yaninda susuyorsaniz aynisini o da pekala yapabilir.

canim benim yaa cok uzucu bir olay yasamissin insallah duzelir inan cok uzuldum helede dusuk sonrasi bunlari yasaman......

Eşiniz hata yapmış terbiyesizce davranmış ama ben bu oda ayırma kapı kütleme olayına çok karşıyım. Yatak ayrıldı mı düzelmez o evlilik.

Aslında sadece tek bir cümle sarfederek o kadar süper bir şeyi başarmışsınız ki. Siz orda bağırıp çağırsanız, üste çıkmaya çalışacak, o da bağıracak, günün sonunda dırdırcı bir kadın gibi olmuş olacaksınız. O kadar güzel bir cevap vermişsiniz ki. Çok etkilendim.

erkek anneleri çocuklarını anne kuzusu yetiştiriyorlar.ağam paşamla büyüyen çocuk kendini birşey sanarak gerçek hayattan uzak büyüyor.sonra böyle sorunları görünce baş edemiyor,üzüntüsünü bile yaşamayı beceremiyor tam olarak bahsettiğin gibi erkeklik taslayarak eşlerine çıkışıyor.Allah bana iki erkek evlat verdi.ben onları erkeksin gazıyla değil eşine yuvasına saygılı insanlara saygılı empati kurabilecek şekilde yetiştirmeye çalışacağım.
eşin yaptıklarının bir kısmını anlayacaktır ama muhtemelen annesi yada birileri eşin duygusal sen haklısın ama alttan al deyip eşini sana özür dilemeye gönderecektir.
çoğumuz ya bir odunla evliyiz yada az yontulmuşuyla.genelde ham madde aynı yani :) moralini bozma

canım cok haklısın Rabbim yardıımcın olsun evet çok zor bende olsam kolay kolay barışmam

iyi yapmışsın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…