bencede ya öle birisi değil yani koskoca yönetici biraz kişilik sahibi birisiydi tanıdığım kadarıyla mutlaka bi sebebi vardır dedimya herşeyi zaman göstericek ben ona herzaman beni arayabilirsin bana ne derdin olursa olsun ulaşabilirsin 7 8 senelik arkadaşların kadar bişeyleri paylaşamamışta olsak emin ol banada onlar kadar güvenebilirsin dediim zaten 2 ay sonra belli olur yavaş yavaş herşey:)
yani bu kadar safız işte biz!yani demi belki görsel bişeydir simgesel bir durumdur askere gittii için ölesine yapmıştır bekleyip olacakları görmekte yara var bence bakalım beni aricakmı askerdeyken gün olur devran nasılsa döner yani ki o öle tuhaf dşünceler içindeki birisi olsa kızlara güvenmiyorum artık sevdimde noldu falan triplerine girmezdi çabuk yaralana birisi asla günübirlik şeyler yaşamak istemez bu insanın burcuda yengeçti :) aile babası yani:) ay öle işteeeee
Hala niye düşünüyorsunuz ki ?
Ben olsam mesaj falan atmazdım mutluluklar keşke söyleseydin..vs. diye.
Havalandırmayın böyle tipleri ya,kendilerini birşey sanıyorlar sonra.
Ayrıca erkeklere güvenebilmeniz için zamana ihtiyacınız var sanıyorum.
Aynı mevzuları düşünmek yerine kendinizi toplamaya çalışın.
maniac canım gitti o şimdi bugün teslim oldu ve dün yazmış facebookuna ilişkisi var diye ama kmle olduğunuda belirtmemiş bende ona msj attım mutluluklar ama keşke bana söleseydin diye yinede öle çıkışmadım terslemedim hani ne bu ya benle dalgamı geçiyosun diye belkide birisiyle bişeyler yaşıyo gerçekten ama o yşadığı kız niye hiç bişey yamıyo facebookuna işte gittin ama dönüceksin falan gibilerinden ne bilim ben olsam yazardım askere gidiyosun ama ben burdayım falan gibisinden :kafamçokkarıştı ben onu aradım nezaman gidiyosun dedim bugun dedi kaçta dedim gece 11 de dedi iyi yolculuklar dilemek için aradım dedim sağol dedi sen napıyosun dedi okuldayım derse giricem dedim hayırlı teskereler kendine dikkat et dedim sağol cok sağol dedi kapattık gece binmeden öncede msj attım ne derdin olursa olsun bana ulaşabilirsin arkadasın olarak yardım ederim dedim aman ya karman çorman oldu herşey bakalım neler olucak :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?