• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanıyorum deyip üç gün sonra başka kızla giden erkeğe ne dersiniz:((

serra_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
80
0
86
Muğla
bu konuyu ben açtım benim gibi olan birsürü genç insan vardır aranızda eminim ben başımdan geçen olayı kısaca özetlim sizde benim bu olayıma bi yorumda bulunun yoksa ben sıyırıcam artık olay şundan ibaret; bundan yaklaşık 4 ay önce internetten tanıştıgım bi arkadaşım vardı sevgilimle kavgalı oldugumuz bi dönemde tanışmıstım kendisiyle böle fikir almak amacıyla konusuyodum oda bana akıllar veriyode belki şöle düşünmüştür böle düşünmüştür diye bununda sevgilisi bunu terketmişti o da bana dert yanıyodu ama konuyu cok fazla açmıyodu bende boşver bence başkasını bulmuştur cıkar yakında dedim ölede olmş sevgilsi bunu aldatmış neyse uzamasın konu ben sevgilimle buhranlı zamanlarımdayım hala eskişehire yanına gittim ve onun beni aldattıgını öğrendim ayrıldık bu durumu hakana anlattım hakan internetten taşıntıgım kişi boşver dedi takma neler çıkar karşına falan neyse aradan 2 ay geçti hakan ağustosun 12 sinde askere gidecekti kısa dönem yani şimdi gitti gitmesine 12 gün kala senden hoşlanıyorum dedi bana :( bende neler yaşadıgımı bile bile neden sölüyosun bunu bana dedim madem niye bukadar bekledin gitmene 10 gün kala niye yaptın bunu dedim haklısın ozamanlar kafam cok karısıktı ama şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum herşeyin daha farkındayım dedi iyi dedim bende :( fakat ne olduysa daha biz başlayamadan bitti kendini benden geri çekti 1 hafta kala gitmesine niye böle yaptın bak başta canım hayatım tatlım diyodun başka anlam çıkarırım bunun altından dediğimde kızdı bende askere gidiyosun diye güvenmediğin birini arkanda bırakmak istemedin yada birisiyle yakınlaştın dedim güldü seni öle bırakmak istemiyorum askere gidiyorum sonucta ne olca belli olmaz dedi bende samimiyetine güvendim peki dedim sen gelne kadar ben anca toparlanırım zaten dedim gidice gün facebooka girip baktığımda ne görim olmayan ilişki durumunu var yapmışşşşşş bana neden sölemedi ben ona msj attım mutluluklar diye ama keşke bana söleseydin dedim cvp vermedi aynı gün binip gitti ben gitmeden aradım onu iyi yolculuklar hayırlı teskereler dedim çok sağol dedi ne şimdi bu madem böle bişey vardı niye bana ben izmirden muğlaya gelirim askerden sora orda çalısırım senin okulun bitincede beraber izmire döneriz dedi niye evleniriz senden daha güzelini ve dürüstünü nerden bulucam dedi neden senin yerin ayrı dedi bana askere giderken numaramıda götürceni neden söledi acaba beni askerde bekleyip üzülmesin diyemi böle bişey yaptı ama çok acımasızca değilmi bu :((( sıra sizde

Facede ilişkisi var die gösterdiyse hemen ilişkisi olması gerekmiyorki. :sm_confused:
Neden sonra kararından döndü bilemem ama başkasıyla bişeye başladıysa eğer serefsizin önde gidenidir. sositososito

Hala niye düşünüyorsunuz ki ?
Ben olsam mesaj falan atmazdım mutluluklar keşke söyleseydin..vs. diye.
Havalandırmayın böyle tipleri ya,kendilerini birşey sanıyorlar sonra.
Ayrıca erkeklere güvenebilmeniz için zamana ihtiyacınız var sanıyorum.
Aynı mevzuları düşünmek yerine kendinizi toplamaya çalışın.

iliskide oldugu kisi sen olmayasin??? yani millet kalbinin dolu oldugu bilsin diye oyle yazmis olabilir mi??? kizin ismi varmiydi???:uhm:

ya sole de olabılır aslında sonucta sen onunla erkek arkadasın varken tanımıssınız kavgalı da olsanız bu ılıskınız bıttı demek deıldır. sımdı e bende uzaga gıdıorum yıne aynısı olur dıe dusunmus olabılır kı deneyımlı arkadas zamanında da bı erkege tercıh edılmıs bunun baskısı da uzerınde olmus olabılır. ayrıca bısey sorcam facebook da sadece ılıskısı var mı yazıor yoksa kımınle ılıskı ıcerınde oldugunu da belırtmıs mı ?

yani demi belki görsel bişeydir simgesel bir durumdur askere gittii için ölesine yapmıştır bekleyip olacakları görmekte yara var bence bakalım beni aricakmı askerdeyken gün olur devran nasılsa döner yani ki o öle tuhaf dşünceler içindeki birisi olsa kızlara güvenmiyorum artık sevdimde noldu falan triplerine girmezdi çabuk yaralana birisi asla günübirlik şeyler yaşamak istemez bu insanın burcuda yengeçti :) aile babası yani:) ay öle işteeeee:(

sadece ilişkisi var yazıyo bi arkadaşıda sormuş kimle ilişkin var be diye :) ama bi arkadaşıda mutlulullar demiş:)

ılıskısı var altına yorum yapıolar yanı . e olabılır bırı merak etmıs bırı de ıı dıleklerını ıletmıs. hem askere gıdıcek bı ınsanın hemen yenı bı ılıskıye baslayacagını da zannetmıorum ben. sonucta askere gıdınce arkada bırakacagın kısı cok guvendıgın bı ınsan olur. yeni bıseye baslamama ıstedıgının sebebı de bu olabılır.( seninle yanı)bı gozu sureklı arkada kalsın ıstememıstır belkıde.o ilişlisi var durumu yalan dolan hıkaye kafaya takma :umursamaz:

eşşeekkkk sıpası derimm!!!:mymeka:
ve de bunun niyeti kötüymüşşş boşverr salla derimmm canımm!!!:umursamaz:

bencede ya öle birisi değil yani koskoca yönetici biraz kişilik sahibi birisiydi tanıdığım kadarıyla mutlaka bi sebebi vardır dedimya herşeyi zaman göstericek ben ona herzaman beni arayabilirsin bana ne derdin olursa olsun ulaşabilirsin 7 8 senelik arkadaşların kadar bişeyleri paylaşamamışta olsak emin ol banada onlar kadar güvenebilirsin dediim zaten 2 ay sonra belli olur yavaş yavaş herşey:)

Back