senayda'nn hobi dnyasndan semeler

maşallah arkadasım bu ne böyle çok güzel hepside o damacana nasıl giriyor ona :uhm:

hamarat ,marifetli hanımın halide başka oluyor tabii..yhepsi birbirinden güzel şık gülegüle kullan canım o marifetli ellerin dert görmesinn.

beğenmek mi:1shok: bayıldım bayıldımdelikafadulden ne kadar beceriklisinalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.

hepsi birbirinden güzel:asigim: maşallah sana:nazar:

maşallah arkadasım bu ne böyle çok güzel hepside o damacana nasıl giriyor ona :uhm:
teşekkür ederim canım benim güzel yorumun için.a.s...damacanınada önden kapağı var canım ordan giriyo...yada sihir yapıyorum dermişim...zemuszemus

şaşırdım hangine ne sölem hepsi birbirinden şık saksılarıda ayrıca çok sık buldum cok cici görünuyolar emeğinize sağlık...

beğenmek mi:1shok: bayıldım bayıldımdelikafadulden ne kadar beceriklisinalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.

hepsi birbirinden güzel:asigim: maşallah sana:nazar:
canım benim çok teşekkür ederim ...inan beğenemene çok sevindim...daha iyileri senin olsun inş....a.s.

şaşırdım hangine ne sölem hepsi birbirinden şık saksılarıda ayrıca çok sık buldum cok cici görünuyolar emeğinize sağlık...
teşekkürler tatlım....a.s.daha iyileri senin olsun inş...evt saksılar balkonuma ayrı bi hava kattılar :eek:

cok guzller bende kursa gittigimde yapmistim bunlarda hariha cok guzle ahsap boyama ellerine saglik canim

Ayyy ellerine saglık cnm yaa hepsi güzel ama ben saksılara bayıldım çok hoşuma gittiler vereliniortak

kız sen ne marifetli imişin de haberimiz yokmuş he
hepsi birbirinden güzeller eline sağlık

cok guzller bende kursa gittigimde yapmistim bunlarda hariha cok guzle ahsap boyama ellerine saglik canim
teşekkür ederim canım..evt bende kursuna gidiyorum..ve çok zevk aldığım bir bölümdür ahşap boyama...a.s.

Emeklerine sağlık canım, hepsi çok güzel...
Hepsine bayıldım valla... a.s.

ellerine ve yüreğine sağlık sölenecek söz yok muhteşemsin..banada öğrett :pP

X