Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım benim güzel yorumun için.a.s...damacanınada önden kapağı var canım ordan giriyo...yada sihir yapıyorum dermişim...zemuszemusmaşallah arkadasım bu ne böyle çok güzel hepside o damacana nasıl giriyor ona :uhm:
teşekkür ederim canım benim daha iyileri senin olsun inş...a.s.hamarat ,marifetli hanımın halide başka oluyor tabii..yhepsi birbirinden güzel şık gülegüle kullan canım o marifetli ellerin dert görmesinn.
canım benim çok teşekkür ederim ...inan beğenemene çok sevindim...daha iyileri senin olsun inş....a.s.beğenmek mi:1shok: bayıldım bayıldımdelikafadulden ne kadar beceriklisinalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
hepsi birbirinden güzel:asigim: maşallah sana
teşekkür tatlım.a.s...tamam nezaman istersen gelirim evine delikafaduldenihtiyacın olduğunda sen söyle yeter zemuszemussenden her eve lazım canım...ellerine sağlık...
cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş becerikli hatun
teşekkürler tatlım....a.s.daha iyileri senin olsun inş...evt saksılar balkonuma ayrı bi hava kattılarşaşırdım hangine ne sölem hepsi birbirinden şık saksılarıda ayrıca çok sık buldum cok cici görünuyolar emeğinize sağlık...
teşekkür ederim canım..evt bende kursuna gidiyorum..ve çok zevk aldığım bir bölümdür ahşap boyama...a.s.cok guzller bende kursa gittigimde yapmistim bunlarda hariha cok guzle ahsap boyama ellerine saglik canim
çok sağol canım daha güzellerisenin olsun inş..a.s.Ayyy ellerine saglık cnm yaa hepsi güzel ama ben saksılara bayıldım çok hoşuma gittiler vereliniortak
beni utandırıyorsun gündüzüm çok çok teşekkür ederim...a.s.kız sen ne marifetli imişin de haberimiz yokmuş he
hepsi birbirinden güzeller eline sağlık