Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık.....
bunların hangisine olumsuz yorum yapılabilirki klava:
ellerine sağlık canım a.s.
teşekkür ederim canım güzel yorumların için..napim bende vaktimi bu tür hobi çalışmalarıyla geçiriyorum vede çok zevk alıyorum.kaydirigubbakcemile2.aynı zamandada sters atmaya birebir...a.s.negüzel hobilerin varmis böyle masallah allah nazarlarda saklasin
hepside birbirinden güzel emek verilmis. yaa ne maharetli bayanlar vara.s.
emegine saglik canimkaydirigubbakcemile3a.s.
teşekkür ederim canım..evt uzun zamanın çalışmaları bunlar...saksılarda biranda aklıma geldi ve boyadım evt fena olmadılar..daha iyileri senin olsun inş..a.s.anacım sen evde sergi mi açtın nedir o güzellikler öyle hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama saksılar accayip hoş olmuş
canım benim güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum...a.s.bu güzelliklere olumsuz sey yazilabilirmi tatlim be
harikalar bayildim
el emegi göz nuru sonsuz saygim vardir
masallah canim imrendim ellerine emegine saglika.s.
teşekkürler canım...a.s.elinize sağlık hepsi süper olmuş
canım teşekkürler beğenmene sevindim..tabii git oğlun büyüsün inş git çok zevkli bu tür kurslarda vakit geçirmek...bana çok katkısı oldu çünkü...a.s.bayıldım bayıldım bir kere daha bayıldım eline sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş oğlum büyüsün bende kurslara gideceğim inşallah
teşekkürler canım...a.s.hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık canım tebrikleralkisalkisalkis
sende bir harikasın canım o güzel yorumun için sana teşekkür ediyorum...a.s.sen bi harikasın ya müthiş olmuş bunlar çok yeteneklisin maşallah maşallah bin kere
maşallah hepsi birbrindden ğüzel tebrik ediyorum. ellerinize sağlık. ğüzel günlerde kullanmak dileğiyle.