senayda'nn hobi dnyasndan semeler

bunların hangisine olumsuz yorum yapılabilirki :eek:klava:
ellerine sağlık canım a.s.

negüzel hobilerin varmis böyle masallah allah nazarlarda saklasin:nazar:
hepside birbirinden güzel emek verilmis. yaa ne maharetli bayanlar vara.s.
emegine saglik canimkaydirigubbakcemile3a.s.

anacım sen evde sergi mi açtın nedir o güzellikler öyle hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama saksılar accayip hoş olmuş

negüzel hobilerin varmis böyle masallah allah nazarlarda saklasin:nazar:
hepside birbirinden güzel emek verilmis. yaa ne maharetli bayanlar vara.s.
emegine saglik canimkaydirigubbakcemile3a.s.
teşekkür ederim canım güzel yorumların için..napim bende vaktimi bu tür hobi çalışmalarıyla geçiriyorum vede çok zevk alıyorum.kaydirigubbakcemile2.aynı zamandada sters atmaya birebir...a.s.

anacım sen evde sergi mi açtın nedir o güzellikler öyle hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama saksılar accayip hoş olmuş
teşekkür ederim canım..evt uzun zamanın çalışmaları bunlar...saksılarda biranda aklıma geldi ve boyadım evt fena olmadılar..daha iyileri senin olsun inş..a.s.

bu güzelliklere olumsuz sey yazilabilirmi tatlim be
harikalar bayildim
el emegi göz nuru sonsuz saygim vardir
masallah canim imrendim ellerine emegine saglik:nazar:a.s.

bayıldım bayıldım bir kere daha bayıldım eline sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş oğlum büyüsün bende kurslara gideceğim inşallah

sen bi harikasın ya müthiş olmuş bunlar çok yeteneklisin maşallah maşallah bin kere

maşallah hepsi birbrindden ğüzel tebrik ediyorum. ellerinize sağlık. ğüzel günlerde kullanmak dileğiyle.

bayıldım bayıldım bir kere daha bayıldım eline sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş oğlum büyüsün bende kurslara gideceğim inşallah
canım teşekkürler beğenmene sevindim..tabii git oğlun büyüsün inş git çok zevkli bu tür kurslarda vakit geçirmek...bana çok katkısı oldu çünkü...a.s.

X