Bunlar da benim ahap boyamalarm

arkadaşlar bunlarda yaptıklarımın devamıııı kaydirigubbakcemile5
işte kendime yaptığım mutfak takımımmm :eek:
bu sımarığımm... bayılıyom buna yaff alkisalkisalkis

ekmekliğim bu daaa

su damacanası

bu tepsisiii

tablomm ve çerçevelerim

bunlarda kutularımmm
bu tesbihliğimm

bu takı kutusu

bu da işte ıvır zıvır kutusuu kaydirigubbakcemile3

yorumlara açığım kızlarrr delikafadulden
bekliyorummmmm :enbuyukkk:

seramık takımına bıttım..
ahşap canavarı olarak desenını ıstıyorum...
mumkunmu acep....

bu arada ellerıne emegıne saglık..
strok calışmasını sen mı yaptın..

Çok güzel olmuş ellerine sağlık...Bende kursa gitmiştim özel bir kurstu ama ücretsizdi hocamızda biraz ticari kaygı vardı bende pek birşey öğrenemedim sonra kendi kendime araştırarark birazda uydurarak baya bişey yaptım hediye ettim çoğunu elimde birşey kalmadı yani belki yine birşeyler boyarım ama vakit yok...

OFFF bayildim harika bunlar canim ya
emegine saglik cok cok guzeller:nazar::nazar:a.s.
çok tşkr ederim canımm :1hug:
muhteşem olmuş hepside harika
teşekkür ederim canımmm saol a.s.
seramık takımına bıttım..
ahşap canavarı olarak desenını ıstıyorum...
mumkunmu acep....
canım çok tşkr ederim.. ama ortada bi desen yok zaten..hocamız üzerine gelişi güzel bi desen çizdi bende boyadım.ve üzerine boyutlu boncuk boya işe minik papatyalar yaptık hepsi bu anlıycan :1hug:
bu arada ellerıne emegıne saglık..
strok calışmasını sen mı yaptın..
evet canım strok çalışmaları bana ait..çok tşkr ederimm a.s.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...Bende kursa gitmiştim özel bir kurstu ama ücretsizdi hocamızda biraz ticari kaygı vardı bende pek birşey öğrenemedim sonra kendi kendime araştırarark birazda uydurarak baya bişey yaptım hediye ettim çoğunu elimde birşey kalmadı yani belki yine birşeyler boyarım ama vakit yok...

canım vaktim varsa çok tavsiye ederim bana çok şey kattı bu kurslarr para bile kazandım bu sayede..o yüzden herkese tavsiye ediyorum kendimizi geliştirmek için güzel bi yöntem :lepi:

:çok üzgünüm: bende görmek istiyorum çok merak ettim ama resimler bende gözükmüyorrrrrr :roflol:

X