Uzun uzun içimi dökmek istiyorum. Çünkü kimseyle paylasamıyorum. Belki yazdıkca hafifler acım....Bir erkek ne ister? Bi türlü cevabını bulamadım. Her ilişkimde farklı yaklastım. Önce umursamadım, üstüne düşmedim sonuc gamsızım diye aldatıldım. Daha sonra umursadım pamuklara sardım sarmaladım. Yeri geldi dost yeri geldi sevgili oldum. Dertlerini dertlerime kattım. Sonuc terkedildim. 9aylık bi ilişkim vardı. Tamam bu sefer oldu hayatımın askı bir çmür onunlayım dedim. Hersey iyi hos iken tek bir kavgamız bile yokken sabah gunaydın canım mesajıyla uyandırdı beni. Gün gervektende aymıstı o ana kadar. Arkasından upuzun bir mesaj. Kendi psikolojik be fizyolojik sıkıntılarından. Beni sevdiğinden hiç bir ilişkisine benden cok sadık olmadığından. Yeri geldi kardes yeri geldi dost yeri geldi sevgili oldugumjzdan. Ama sürecimizin zor oldugu ve böyle devam edemeyeceğimi anlatan bir terkediliş mesajı. Anlamadıgım nokta su bi insan daha ne ister? Allahtan belasını mı acaba? Be adam ne güzel tasvirlemişsin ilişkiyi peki tek bir mesaja layık görüp ayrılmak neden? Dahası bundan 1 yıl 2yıl sonra ne olacagını bilemem deyip umut vermek neden? Canım yandı cok yandı. 1 hafta gecti ama hala anlamlandıramıyorum. Nerde eksiktim nerde hata yaptım bilemiyorum.