Sen yakında başka kocayada kaçarsın

Biz barıştık hastaneye yattı tedavi oluyor hala

Aslında ben çok üzülmeyin kinlenmeyin annenize diye yazdım yoksa benim annemi kim takar umrumda değil valla sagolsun nasil bir anne olmamayı öğretti

Karpuzcum keşke ailemizi seçebilecek … çok mutlu ol inşallah ne diym ki ,psikolojisi bozuk bireyler çocuk yapınca ,olan çocuklarına oluyor da ah işte .. ah
Çok teşekkür ederim onu psikiyatri ye götürmeyi de teklif ettim ağzıma scti diyebilirim sorun onda değil bizde öyle düşünüyor

Ben mügede kocaya kaçan hiçbir kadinda piercing görmedim

Kendi yaşayamadığı kadınlığı siz de yaşamayın istiyor.
Onun derdi sizinle değil, kendiyle. Söylediklerini kendinize bağlamayın.
Mesafe iyidir böyle insanlarla, annemiz bile olsa yakınlığı ayarlamak gerekiyor.

Katılıyorum bencede kendisiyle.kucukken hatırlıyorum baya süsü severdi sonradan böyle oldu

aman karpuuuz keşke sonsuza kadar vermeselermiş hatta sen de evlenicem diye tutturmasaymışsın da uyusturucu bağımlısı kocan kusur kalsaymış. o kadar şey dönüyo hayatında bu laf alınıp dertlenmen gerekecek sey değil yani kusura bakma.

Baksana sen benden ne istiyorsun her konumda ayrı ayrı saçmaliyorsun. Sen benim hayatımın içindemisin.bukadar söz hakkı sahibi oluyorsun . barıştık işte neyi kurcaliyosun hala

Erkek kardeşlerini daha çok seviyor mu kayiriyor mu
Ooo hemde nasıl üst kata abime ev yaptı helal hoş olsun herzaman derdiki abinin üstünede bir ev yapicam oda diğer erkek kardeşe .alt katta siz 3 kıza .daha bugün erkek kardeşimin sevgilisi hakkında konuşma gecti erkek kardeşim daha 15 yaşında .en iyisi alt katı ona vereyim evlenince ben iki odaya geçerim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…