• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yakında başka kocayada kaçarsın

Oylemi dersin canım.bilmiyorum ama biran önce bende rahat hiç kimseyi takmayan bir insan olmak istiyorum 🙁
Ben takan bı inssnim
Hatta gece uyku aralarında filan da aklıma gelir.
Ama eskiye kıyasla daha az
Yaşım 29 olmak üzere diye mi bilmiyorum, ben daha çok kafamı başka yere vermeye bagliyorum bu değişimi ♥️ sende biricik oglusuna ver
Hayatındaki en tatlı meşgalen o ♥️

Kuzu ben psikiyatriye tekrar gitmem lazım benim kimseyi takmamam için ilaç kullanmam lazım sonra içimi rahatlatamayinca daha çok çıldırıyorum
Aynı ben 😂😂😂

İlaca gerek yok kafanı başka yere odakla
Zamanla olacak ha deyince olmuyor da tabi

Ben takan bı inssnim
Hatta gece uyku aralarında filan da aklıma gelir.
Ama eskiye kıyasla daha az
Yaşım 29 olmak üzere diye mi bilmiyorum, ben daha çok kafamı başka yere vermeye bagliyorum bu değişimi ♥️ sende biricik oglusuna ver
Hayatındaki en tatlı meşgalen o ♥️
Haklısın canım❤️,benim bıcirik kalabalıkta uyuyamadi şimdi uyudu.annesi yanlız kalınca böyle düşünerek kendini yiyip bitirdi sonrada burda buldu

Insanin okuyunca bir piercing daha yatırası, saçını maviye boyayası gelmiyor mu?
3 piercing var bende. En kısa zamanda şu kebab şişi taktirimda görsün gununu

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-25-18-58-31-802_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-25-18-58-31-802_com.android.chrome.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 37
kusura bakmayin ama ben annenizin " Sonra mor ruju sürdüm.annem ordan söylendi şu kullandigi ruja bak satanistler gibi dolaşıyorsun evli barkli kadınsın utanmıyormusun"
bu laflarina cok guldum :)
kendiniz diyorsunuz zaten dengesiz diye takmayin bos konusmus iste

Kuzu ben psikiyatriye tekrar gitmem lazım benim kimseyi takmamam için ilaç kullanmam lazım sonra içimi rahatlatamayinca daha çok çıldırıyorum
Git tabi aşamıyorsan
ama bil ki herkes kendi hayatından sorumlu anan baban da olsa kimsenin lafıyla ithamıyla birşey olmuyorsun...
Anlıyorum insan garip oluyor 'ulan anam bile ne biçim konuşuyor'diyorsun da olay öyle değil işte...maalesef herkes hayati gördüğü kadar geri bildirim veriyor 🤷‍♀️

Amaaann yerinizde olsam hiç takmam. Klasik kuşak çatışması işte. Ne ne giydiğimizi beğenirler ne de ne yaptığımızı. Zaman zaman biz bile kendimizden küçüklere biz böyle miydik demeye başlıyoruz inşallah sonumuz benzemez 😂 Bu kulaklar yırtık pantolonu her giymemde o ne kız köpek saldırısına mı uğradın gelirken şu hale bak sözlerini duydu defalarca, 15 yıl geçti hala aynı sözüm ona espri havada uçuşuyor 😂😂😂
He he diyip geçin.

Git tabi aşamıyorsan
ama bil ki herkes kendi hayatından sorumlu anan baban da olsa kimsenin lafıyla ithamıyla birşey olmuyorsun...
Anlıyorum insan garip oluyor 'ulan anam bile ne biçim konuşuyor'diyorsun da olay öyle değil işte...maalesef herkes hayati gördüğü kadar geri bildirim veriyor 🤷‍♀️

Canım annem benim geri bildiririmim olmucak .yemin ediyorum çocuğum büyüdüğünde asla ona öyle yapmayacagim o istediği gibi olacak benim istediğim gibi biri değil .annem benim hayatımdaki dersim oldu sadece

Kız çok zoruma gitti ya ne demek başka kocaya kacarsin gelde takma
Annen olduğu için tabiri caizse ağzına da etse yine sen agladiginda en çok canı yanacak kişi bence o .

Bak tam bunu yazarken kadir ezildininnprograminda insanin annesi yoksa hiç kimsesi yok dedi, öyle bence de ağızları ne derse desin içini gören yine anne ♥️

Bende bu tarz cahiller yüzünden diş tellerimi tedavim bitmeden çıkarttırdım (ağzında tel ile gelin mi olunurmuş) ve burnumdaki piercingi çıkardım. Pişmanım tekrar delireceğim 💁🏻‍♀️

kusura bakmayin ama ben annenizin " Sonra mor ruju sürdüm.annem ordan söylendi şu kullandigi ruja bak satanistler gibi dolaşıyorsun evli barkli kadınsın utanmıyormusun"
bu laflarina cok guldum :)
kendiniz diyorsunuz zaten dengesiz diye takmayin bos konusmus iste
Bende oraya kadar fazla takmadım ama sen kocayada kaçarsın diyince bende sigortalar 🙁

Annen olduğu için tabiri caizse ağzına da etse yine sen agladiginda en çok canı yanacak kişi bence o .

Bak tam bunu yazarken kadir ezildininnprograminda insanin annesi yoksa hiç kimsesi yok dedi, öyle bence de ağızları ne derse desin içini gören yine anne ♥️

Bilmiyorum be kuzum sürekli benimle uğraşması beni çok rahatsız ediyor üzüyor.ama sanki o bunu görmüyor

Ay coook iyi anliyorum sizi. Takma desen de bi geliyolar o an. Kabullenmek sanırım care. Ben de ne zaman yeni bir sey yapmak istesem sen yapamazsin ki cevabini aliyorum. Offf bihtim yeminle😅ama cevap verince sonra daba kotu hissediyor insan. En iyisini yapmissiniz bence susarak.

Back