- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.793
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Oylemi dersin canım.bilmiyorum ama biran önce bende rahat hiç kimseyi takmayan bir insan olmak istiyorumYaşın geregi biraz fazla tepki veriyorsun karpuzcugum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylemi dersin canım.bilmiyorum ama biran önce bende rahat hiç kimseyi takmayan bir insan olmak istiyorumYaşın geregi biraz fazla tepki veriyorsun karpuzcugum
Aynen.birde birsey söylesen hoşlarına gitmeyen hemen gözleri dolar belki senin annende boyledr .kendi yapınca sorun yok ben yapınca hemen uzulmler kirilmalarBnm annemde böyle laftan anlamaz bi kadın kardeşimi ayırıyor o da , ne söylersen söyle anlamaz bu tipler
Yerinde olsam hiç takmam...klasik hayata düz bakan sorunlu anne konuşması
Adeta umrun dışı olması gereken olaylar
Keyfine bak
Ben takan bı inssnimOylemi dersin canım.bilmiyorum ama biran önce bende rahat hiç kimseyi takmayan bir insan olmak istiyorum
Keşke öyle olsa bana igrenerek baktı bunları söylerken su tipine bak derkenBence annenin mizacı böyle takılmış sana ciddi olarak söylememiş,mor renge takmış söylemiş
Aynı benKuzu ben psikiyatriye tekrar gitmem lazım benim kimseyi takmamam için ilaç kullanmam lazım sonra içimi rahatlatamayinca daha çok çıldırıyorum
Haklısın canım,benim bıcirik kalabalıkta uyuyamadi şimdi uyudu.annesi yanlız kalınca böyle düşünerek kendini yiyip bitirdi sonrada burda bulduBen takan bı inssnim
Hatta gece uyku aralarında filan da aklıma gelir.
Ama eskiye kıyasla daha az
Yaşım 29 olmak üzere diye mi bilmiyorum, ben daha çok kafamı başka yere vermeye bagliyorum bu değişimi sende biricik oglusuna ver
Hayatındaki en tatlı meşgalen o
Aynı ben
İlaca gerek yok kafanı başka yere odakla
Zamanla olacak ha deyince olmuyor da tabi
3 piercing var bende. En kısa zamanda şu kebab şişi taktirimda görsün gununuInsanin okuyunca bir piercing daha yatırası, saçını maviye boyayası gelmiyor mu?
Git tabi aşamıyorsanKuzu ben psikiyatriye tekrar gitmem lazım benim kimseyi takmamam için ilaç kullanmam lazım sonra içimi rahatlatamayinca daha çok çıldırıyorum
Git tabi aşamıyorsan
ama bil ki herkes kendi hayatından sorumlu anan baban da olsa kimsenin lafıyla ithamıyla birşey olmuyorsun...
Anlıyorum insan garip oluyor 'ulan anam bile ne biçim konuşuyor'diyorsun da olay öyle değil işte...maalesef herkes hayati gördüğü kadar geri bildirim veriyor
Annen olduğu için tabiri caizse ağzına da etse yine sen agladiginda en çok canı yanacak kişi bence o .Kız çok zoruma gitti ya ne demek başka kocaya kacarsin gelde takma
Bende oraya kadar fazla takmadım ama sen kocayada kaçarsın diyince bende sigortalarkusura bakmayin ama ben annenizin " Sonra mor ruju sürdüm.annem ordan söylendi şu kullandigi ruja bak satanistler gibi dolaşıyorsun evli barkli kadınsın utanmıyormusun"
bu laflarina cok guldum :)
kendiniz diyorsunuz zaten dengesiz diye takmayin bos konusmus iste
Annen olduğu için tabiri caizse ağzına da etse yine sen agladiginda en çok canı yanacak kişi bence o .
Bak tam bunu yazarken kadir ezildininnprograminda insanin annesi yoksa hiç kimsesi yok dedi, öyle bence de ağızları ne derse desin içini gören yine anne