Sen yakında başka kocayada kaçarsın

Benzeri de ben de var valla anlayamıyorum bazen öyle laflar ediyor ki dışardaki insanların söylediklerine ne alınıyorum ne üzülüyorum. İnsanın annesi böyle derse başkaları ne der.
Hiç sallama bence sınır çiz eve anne ama diyeceği lafı sözü bilmeli en güzeli sınır çizmek başka yapacak bişey yok.

Yaşı mı genç acaba dedim ki 25missin. O sebeple fazla kafaya takıyorsun karpuz. Normalde amaaann der geçersin böyle şeylere.
Aslında ablamda öyle der 30 yaştan sonra insanlar olgunlasiyormus .benim 30 daha 4 yıl var . sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama bence 3o yaşınada gelsem bu lafı yine çok zoruma giderdi .iğrenç birşey bu beni yapmayacağım birşeyle itham etmesi çok kötü

Benim anne kişisi bakkala gelinimize teyzeme ve bilumum çevremize benim orospu olduğumu ona buna öpücük attığımı o yolun yolcusu olduğumu benim yüzümden evlenmeyip kocasını ayartabilecek potansiyele sahip olduğumu söyleyen o zamanki sevgilim şimdiki eski kocamı çağırıp gel iste bunu yoksa verecem birine diyip beni paket edip üniversite tercihi yapacağım zaman param yok diyip okutmayip evlenecem diye duvarlara tırmandı oku diye neler yaptım diye bir dünya insana yalan atan bir şizofren ki boşanma sonrası mecburi bu kadınla aynı evi paylaşıyorum. He sor bana umrunda mi ? Hiç umrumda değil o onun fesat kalbi ne diyeyim ben evlatlık görevimi yapıyım da gerisi Allah ta . Takılmayın gerçekten takılmayın anneniz gözüme melek geldi inanın

O sinir nasıl çiziliyor işte bir bilsem .yabancı olsa belki engellersin görusmezsin anne olunca senin evine geldiğinde kovamiyorsun birşey diyemiyorsun bende öyle oluyor biraz

Sizin yazdiklarinizdan sonra benimkide bir tık daha iyi geldi .enazindan millete kızım böyle demiyor yanımda diyor.allah yardımcınız olsun çok zor

Sizin yazdiklarinizdan sonra benimkide bir tık daha iyi geldi .enazindan millete kızım böyle demiyor yanımda diyor.allah yardımcınız olsun çok zor
Iyi hissedin diye yazdım valla o kadar alıştım ki insanlar zaten beni tanıyıp bildiği için pek kondurmuyorlar mesela ben evin giderlerine yetisemeyip garsonluk yaptım ek iş olarak bütün mahalleye garsonluk yapıyor diye yaymış normalde muhasebeciyim bende diyorum insanlar niye bana acıyarak bakıyor tesadüf birinden öğrendim çok komik gizli düşman gibi

anneniz gerçekten kocaya kaçacağınızı düşünerek dememiştir bunu eminim. çok bariz bir kuşak çatışması. bende de var biliyorum. evliyim, eşim giyimime karışmıyor. ama annem nerede az buçuk açık giyindiğimi görse "evlisin de bilmem ne de" diye başlıyor. 26 yaşındayım, çok farklı değiliz. çoğu davranıştan bende çok bunalıyorum fakat onlar alınacağımızı değil de böyle iğneleyici laflarla onların dediklerine geleceğimizi düşünüyorlar. ben de annemle çok tartışırım ama artık bazen oldukları gibi kabul edeceğiz, çünkü bu yaşına kadar değişmeyen insan bizim konuşmamızla hiç değişmez.. uğraştım değiştiremedim de. sadece biz yıpranırız. evet evet öyle deyip geçmek gerekiyor bazen.. onların büyüdüğü koşullardan da kaynaklandığını düşünüyorum. ve hala kafalarını o koşullardan çıkaramadıklarından. aslında kadınların her konuda özgür olduğunu bir kere görseler, kendileri de daha rahat edecek

Gizlide değil ki alenen yapıyor çok ilginç ya vallahi kendi annemi unuttum senin anneni kafaya taktım busefer. garsonluk yapmak ayıp birşey degilki bende yaptım. Çalmiyoruz alnimizin teriyle kazanıyoruz sonuçta .senin durum benden daha vahim benim seni teselli etmem gerekiyor senin beni değil inşallah en yakın zamanda seninde kendine ait evin olur enazindan sürekli görüp sinirlerin daha çok yipranmaz

Evet yaparım bana dikkat etmek lazım der geçersin karpuz. Olgunlaşmak mı bilmem ama ben arsizlastim. Or.spu diyene evet öyleyim dikkat et de seni de yoldan çıkarmayayım der kahkaha atar geçerim. Önümde kaç yıl kaldı bilinmez. Kalan süreyi o onu dedi bu bunu dedi diye üzülerek geçirecek değilim.

Canım Karpuz, lütfen sadece evladına odaklan, seni onun eğitiminden geleceğinden alıkoyan zihnini meşgul eden kim varsa annen bile olsa mesafeni koy uzak dursunlar. Anlamıyorum bu insanları ne demek başka kocaya da kaçarsın. İnsan evladına sinirlense bile bu lafı eder mi? Daha neler okuyacak bu gözler

İgrenerek baktı şu tipine bak sen yakında kocaya kacarsin dedi.annemin yaşıtlarında olan insanlarida tanıyorum çoğu öyle değil.oyuzden öyle gördüler ondan boyle oldu diyemiyorum işlerine öyle geliyor bence bilerek yapıyorlar

Kız başkası dese yolarim sen diyorsun gül .öyle biri olsam tamam diyicem ama değilim hak etmediğim laflar çok zoruma gidiyor

işte o iğrenerek bakma, istemediği bir şeyi yaptığınız ve cevap verdiğiniz için sinirle yapılan bir tepki. o şekilde yapınca hem sizi sinir edeceğini biliyor, hem de istediği olmadığı için biraz çileden çıkıyor içten içe.
ben anneniz gibi insanları iyi biliyorum diyebilirim. benim teyzemin kızlarına söylediklerini duysanız kendi annenize şükredersiniz diyim.

Haklisin canım tek başımiza bir yola girdik bunlar yetmiyor sanki birde bunlarla uğraşıyoruz. Tam kafa dağıtıyosun biraz yüzün gülüyor hop bi bakıyorum canımı sıkıyorlar. Ben zaten oğlumla çetrefilli bir sürece girdim bunlar beynimi yeterince yoruyor . Bide bu laflar olunca tahammülüm kalmıyor iste

Kız başkası dese yolarim sen diyorsun gül .öyle biri olsam tamam diyicem ama değilim hak etmediğim laflar çok zoruma gidiyor
Olmadığın şeyler zoruna gitmesin. Annene de gül geç. Kız on ne biçim söz ilahi sen çok yaşa de. Gerçi zaman lazım, zamanla olacak bu şimdi takacaksın ama boşuna kendi sinirini bozuyorsun söyleyeyim.

Olmadığın şeyler zoruna gitmesin. Annene de gül geç. Kız on ne biçim söz ilahi sen çok yaşa de. Gerçi zaman lazım, zamanla olacak bu şimdi takacaksın ama boşuna kendi sinirini bozuyorsun söyleyeyim.
Senin gibi Realde bir arkadaşım olması lazım derdine daha çok dert ekleyen değil i aman ne takıyorsun diye uyaran

Sen o kocayla boşanmadın mı ya hala ?

Ekonomik özgürlüğünü eline almadan kurtulmazsın ne aileden ne kocadan ne de koca ailesinden

Bir iş bulup çalış derim

Annen söylenmiş işte sanki ilk defa mı söyleniyor.

Hayatını düzene sokmaya bak boşver milletin ne dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…