Sen ve derdin ben

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
Bazen sadece tüm derdin ben mişim gibi geliyor bana. Aslında aramızda oldukça yas farki olmasına rağmen giydiğimden yediğime herseyime karışmayı kendine hak sanıyorsun. Bu yüzden seninle kavga edip 1 yil küs kaldım hic mi ders çıkartmadın? Laf söylesem kırılıp geri duruyorsun laf söylemesem benimle yarışıyorsun. Sırf senin yüzünden gecenin bu saati olmus uyuyamıyorum. Oglunla evlendim diye beni köle sanamazsın ki.
Yok işte senden kötü giyinmemeliymisim.
Yok tarzım yokmuş
Yok kendime bakmiyormusum millet laf ediyormuş
Yok topuklu giy yok dar giy yok kısa giy yok sen fazladan ye diye benim tabağıma da tika basa yemek doldur oğlun kızınca gelinimi düşünüyorum de
Yok bana pantolon al sonra git aynisini kendine al. seninle ayni bedenim de dur. Aramızda 10 kilo olmasına rağmen benimle kendini kıyasla.
O kadar kilo verdim bi aferin deyip taktir edeceğine beni taktir edenlere de benim için kulp buldun yok çocukların peşinde koşturuyor tabi verir bla bla bla.
Kendinde biliyorsun halbuki ben verdim o kadar kiloyu. Tabi taktir etmeyeceksin ya.
Bana böyle davranıyorsun onu yap şunu yap bunu yap şunu giy bunu ye bana mal muamelesi yapıyorsun sonra oğlun yeter biraz dinlensin kiz deyince tabi annelere kiyarlar eşlerine kıyamazlar diyorsun. Sırf ortalık karışmasın tadımız kaçmasın diye ben sustukça sen zıvanadan ciktin. torunun bi yandan oğlun bi yandan beni korudukları iyice uzerime geliyorsun . Yoruldum 7 yıllık evliyim bi beğenmedin beni. Sürekli eleştiri Sürekli yarış. Of be of cok doluyum cok.

Kayınvalideniz üye mi?

Kayınvalide burada bi üye sanırım, direkt diyaloga girmişsiniz hanginizsiniz doğru söyleyin?

Ben direkt icini döktüm karşımda o varmış gibi. Yuzunede söylerim ama sonuçları biliyorum . Burada üye degil sanirim zaten üyeyse ve ben bilmiyorsam yanina gidince direkt lafı sokar

Siz biraz iç dökmek istediniz anladığım kadarıyla boşverin iyi yapmışsınız, her insan aynı değil, siz eşinizle, çocuğunuzla mutluysanız gerisinin önemi yok, sevgiler

Evet bende böyle düşünerek motive etmek istiyorum kendimi ama sürekli aynı cümleler ayni tavırlar bıktım usandım yoruldum. Hayat kısa herkes özgür ve mutlu olsun. Iyi aksamlar ❤

Kocaniz olacak kisi ve torun sizi savunuyor anladigim kadariyla.
Birakin ugrassin, cok devam ederse muhatap almazsiniz yine kusersiniz. O da dayanamazsa artik, ağlayarak gunlugune yazabilir.

Ben kocasindan aradigini bulamamis kadin vibe'i aldim.
KP pasif bi tip diye dusunuyorum?

Bekar kayınvalideler gelini böyle rakipleri gibi görüyor ondan sordum. Hiç takmayın bence, belli ki birkaç tahta eksik eleştirirse "ben böyle uygun gördüm" deyin buna yanıt verebilen insan görmedim henüz.
Haklısınız ama ben rakip olacak bir tip de değilim. Kendi halimle iki çocuğumun peşinde koşturan klasik Türk annesi. Bir dahaki sefere bu cümleyi de bir deneyeyim bakalim onda etkisi olacak mı

Allah kolaylık versin canım. Kovsan olmaz kovmasan başını yer böyleleri. Kardeşimin kaynanası olacak kadın böyleydi. Kocası bile bıkmıştı. Anlaşması zor insan tipi.

Aslında esimin ailesi çevresi alışmış onun bu hallerine. Benimle yarıştığını ben cok zor anladım ve devamını da gördükçe onların sasirmadigini farkediyorum. Normallesmis onlar için. 1 gelin daha alirsa belki beni unutur diye umutlaniyorum

Evet esim ve küçücük 5 yaşındaki oğlum beni savunuyor. 7 yıldır tam gaz uğraşıyor bakalim gittiği yere kadar . K.p pasif degil ama kaynanam rahat özgür ve baskın karakter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…