• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen ucuza gidiceksin diyip güldüler..

severedebiyat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
41
-6
36
Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..

Gerçekten yok imkanları buna eminim olsa yapacak bir aile
Sizinki inşallah dediğiniz gibi insanlardır ama baştan öyle görünebiliyor. Temkinli yaklaşmanızda fayda var. Ha benim de tarzım değildir istemek etmek, hiç istemedim de. ama düğün zamanı 1 bilezik daha (bana da 2 bilezik takıldı) yapabilecekken eve 2.televizyonu aldıklarında gözüm açıldı 😂 üstelik her sene düzenli olarak belli miktarda masraf çıkarıp istiyolar da istiyolar 😂

Bir de bunu söyleyen kendi ailen, baban. Kız çocuklarını mal gibi gören tüm herkesten tiksiniyorum. Ne demek sen ucuza gittin ... Söylediği hiç hoş olmamış gerçekten. Sen üzme kendini. Baban şaka yapıyorum diye düşünüyor ama söylediği şey kırıcı gerçekten. Nişanlın ve ailesi nasıllar peki sana karşı? Umarım babanın bu sözünü nişanlına anlatmak gibi bir hata yapmadin?

Babanız size mal gibi mi davraniyor . Bugüne kadar öyle mi davrandı ? Davranıyorsa tepkiniz tamam bir kere laf etti diyeyse bu tepkiniz ki bence öyle . Sizin derdiniz karşı tarafa bir laf etmesi . Yani siz şimdiden karşı tarafı savunmaya gecmissiniz. Bence de babanız ev falan almasın . Evlenince çok savunduğunuz aileyi görünce anlarsınız babanızın kıymetini .

Babanız size mal gibi mi davraniyor . Bugüne kadar öyle mi davrandı ? Davranıyorsa tepkiniz tamam bir kere laf etti diyeyse bu tepkiniz ki bence öyle . Sizin derdiniz karşı tarafa bir laf etmesi . Yani siz şimdiden karşı tarafı savunmaya gecmissiniz. Bence de babanız ev falan almasın . Evlenince çok savunduğunuz aileyi görünce anlarsınız babanızın kıymetini .
Bu arada gerçekten babanız ev almasın bence. Karsi tarafın durumu da yok diyosunuz. Size olacak senaryoyu söylüyorum şimdi. Babanız size ev alacak belki onun borcunu ödeyecek, durumu olmayan kv tarafı da sizden maddi destek yardım bekleyecek her fırsatta. Ve bunlar sizin gözünüze batmaya başlayacak çünkü sizin aileniz size, eşiniz de ailesine yardım edecek. NERDEN BİLİYORUM DİYE SORMAYİN 😂😂

Bir de bunu söyleyen kendi ailen, baban. Kız çocuklarını mal gibi gören tüm herkesten tiksiniyorum. Ne demek sen ucuza gittin ... Söylediği hiç hoş olmamış gerçekten. Sen üzme kendini. Baban şaka yapıyorum diye düşünüyor ama söylediği şey kırıcı gerçekten. Nişanlın ve ailesi nasıllar peki sana karşı? Umarım babanın bu sözünü nişanlına anlatmak gibi bir hata yapmadin?
Samimi Bi şekilde şaka yaptığını söylemiş olsa bile beni ve sevdiğim, adamı kırıcı bir cümle bence ö. Bunu kendi babam nasıl yapıyor anlamıyorum.. Üstleik size destek çıkacağım deyip sonrasında baba ucuza gitmişsin felan demek ne kadar doğru deyince tamam ne düğününe geleceğim ne de size ev için destek çıkacağım demesin mi.. Bana Bi şeyi vaat edip sonra yapmıcam etmicem diyerek korkutuyor.. Sevgilim zaten çalışıyor benimde elim ayağım tutuyor okumuş insanım çalışırım yıllarca emeğimle kendim alırım daha iyi bana böyle tehdit ederecek gelecekse işim zor.. Sevgilimin ailesi şuanlık iyiler tabi ileride nasıl olurlar bilmiyorum ama şuan gerçekten imkanları yok ve okuttuklsrı çocukları da var bunu biliyorum..

Bu arada gerçekten babanız ev almasın bence. Karsi tarafın durumu da yok diyosunuz. Size olacak senaryoyu söylüyorum şimdi. Babanız size ev alacak belki onun borcunu ödeyecek, durumu olmayan kv tarafı da sizden maddi destek yardım bekleyecek her fırsatta. Ve bunlar sizin gözünüze batmaya başlayacak çünkü sizin aileniz size, eşiniz de ailesine yardım edecek. NERDEN BİLİYORUM DİYE SORMAYİN 😂😂
Evin tüm borcunu kendi ödemeyecek düğünde gelen altınları da ekleyeceğiz ama desteği elbette olacak düğünde gelen toplam altınları da bizde koyacağız.. Onlara elbette destek vermeyecek babam sadece beni ve ilerideki eşimi düşücek kaynana tarafına neden yardım etsin ç. Ablam zamanında da destek çıkmıştı ev için hepsini vermesene Bi kısmını vermişti borcun..

Bence de kesinlikle ev falan almasın babası . Çok kötü durumdalarmis yoksa kesin yaparlarmış konu sahibine . Konu sahibi aileye çok hakim durumlarini çok iyi biliyor masallah arkalarında duruyor . Yeni ailesiyle mutlu mutlu takılsın . Babası umarım ev falan almaz

Evin tüm borcunu kendi ödemeyecek düğünde gelen altınları da ekleyeceğiz ama desteği elbette olacak düğünde gelen toplam altınları da bizde koyacağız.. Onlara elbette destek vermeyecek babam sadece beni ve ilerideki eşimi düşücek kaynana tarafına neden yardım etsin ç. Ablam zamanında da destek çıkmıştı ev için hepsini vermesene Bi kısmını vermişti borcun..
Benim COK YAKIN Bİ ARKADASİM buna benzer şeyler yaşadı da 😂 siz karşı taraf hakkında çok emin konusmayin ne zaman ne olacağı belli olmuyor 😌

Benim babam da böyle şakalar yapar, belki de siz fazla tepki gösterdiniz aranızda tam olarak nasıl bi şey geçti bilemeyiz belki sesler yükseldi ortam gerildi. O da sinirle ev yapmayacağım demiş olabilir. Ben sizin karşı tarafın bilezik yapmamasına takıldığınızı hissettim, o yüzden de bu şakayı kaldıramamışsınız gibi.

Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Biraz abartmışsın bence. Surat yapılacak bir konu değil. Bana hiç altın takılmadı bizde annemle gülüşürüz ucuza gittim ben diye ama art niyetli değil. Bu kadar karşı taraf yüzünden bozulup ailenize surat yapmayın. Evlenin bir bakalım neler olacak. Aile en büyük liman

bizim aile içindede vardır bu espri sen ucuza gittin yok sen ederinde gittin diye amaç sadece gülmektir. Babanız size sadece şaka yapmış yoksa bir baba kızına değer biçer ya da biçtirirmi ne kadar iyi bir baba ki ev sahibi olmanızı bile istiyor kırmayın babanızı

Altı üstü bi şaka, ne kadar abartmışsınız böyle.. Ayrıca erkek tarafından bu kadar emin olmayın derim.. Benim kayınvalidem para yok diye diye bana bir şey almazken aradan bi yıl geçmeden görümcemin her şeyini düzdü koydu..

İmkan olsa yaparlar deyip durmussunuz. Söz de çok taksınlar istiyorsunuz ve babanızla aynı fikirsesiniz bu nedenle bu kadar öfkelenmissiniz bence. Altınlara babanız ev yapacak olayonı anlamadım. Onların taktıgı altınlar sizin. Şu devirde aşiret dügünü değilse hangi tak8ya ev yapolır . Ayrıca babanıza ne onu anlamadım.

Back