• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurtenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgiliyken / Nişanlıyken / Evliyken...

Ne farkeder ki ?? Neyin ayırımı bu anlamadım ben ...

Birlikteyken yapmış işte ne yaptıysa !

geercekten zor bır durum ve kım olursa olsunn o guvenı eskısı gıbı saglayamazzzz ısterse 1000 dereden su getırsınn ınsan bır hayalkırıklıgına ugradımıı dahdada guvenemıyorr ne yapsanafılee ama sızıcın hakınızda hayırlısını dılıyorummm ynedesukredın daha kotu resımlerle karsılasmamıssınız beterın beterı var

güvensız bır ilişkı nasıl yurur bılemıyorum..
sanırım zamana ihtıyacın var..
ne hıssedıyorsan konus..
içinı dök madem sen acı çekıyosun oda çeksın..

zor durum çok iyi düşün peki çocuk varmı

güvenmemekle tabi ki çok haklısın.
ama bunları affettiysen unutmak zorundasın. tabi bu senin aşabileceğin bir durum değil.
eşinin sana karşı tavrı çok önemli. sana o güveni yeniden verebilmesi için çok çaba sarfetmesi gerekiyor :delphin:

Sevgiliyken / Nişanlıyken / Evliyken...

Ne farkeder ki ?? Neyin ayırımı bu anlamadım ben ...

Birlikteyken yapmış işte ne yaptıysa !

benim sorum sadece meraktandı. yoksa hiç farketmez. aldatmanın konumu yok. evli bekar farketmiyor elbette..

affedip unutabileceksen affet
yoksa evliliğin zindan olur sanada onada

Sizi ister evliyken,ister nişanlıyken aldatsın, bence önemi yok. Aldatma aldatmadır. Bu şüpheler kafanızdan hiç silinmeyecek, en ufak bir şeyde hatırlayacaksınız.
Bir karar almışsınız bence kararınızı yeniden gözden geçirin.

hayır pardon ama nişanlıykendi ise NEDEN hala resimler bilgisayarda?
PıŞMANSA neden silmemiş resimleri?
ben yemedim, seni bilmem.
Allah yardımcın olsun çok zor.
hazır bebeğiniz yokken iyi düşün taşın tart..

madem bayanların olduğu bir ortamda vakit geçiriyor sana neden haber vermiyor. öyle süpriz mi olur.

affedip devam edebilirsin elbette...

şartlar koy issstersen o bayanlarla konuş. hiç mi utanmamışlar.

herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır.

yine aynı sorunla açılan bi konuya yorum yaptım...
eğer af edip kabul etmisseniz arkanıza bakmıcaksınız ama yok çimden atamam unutamam diyorsanız çocuğunuzda yokmus madem yine arkanıza bakmıcaksınız....
bence de kararınızı gözden geçirin....

yine aynı sorunla açılan bi konuya yorum yaptım...
eğer af edip kabul etmisseniz arkanıza bakmıcaksınız ama yok çimden atamam unutamam diyorsanız çocuğunuzda yokmus madem yine arkanıza bakmıcaksınız....
bence de kararınızı gözden geçirin....

deren haklı..unutulmuyor..unutamıcaksanızda ona göre karar alın..çokkkkk zor oluyor çok..

cok üzüldum ınan ki ...

umarım yenılenmezz

asla bosan dıyemem de ..

nısanlıyken yapması cok fenaa

hersey tmmda o resımlerı neden saklamıs bunca kaydirigubbakcemile

Yorumların hepsini okuyamadım ama herkes ikinci bir şansı hakeder hayatta.. Özellikle evlilik müessesesinde.. Bu yapılan tabii ki hiç hoş bir şey değil.. Hala o fotoğrafların orada olması da kesinlikle kabuledilemez bir şey.. Ama eşinize olan sevginiz bunları aşabilecek kadar güçlüyse devam edin derim ben.. Affedin demiyorum dikkat ederseniz.. Bu çok zaman alacak bir şey çünkü.. Kesin bir dille böyle bir şey tekrarlanırsa arkanıza dahi bakmayacağınıza inandırın onu.. Yani gözünü korkutun.. Zaman içerisinde güven tekrar oluşabilir diye düşünüyorum ben.. Allah yardımcınız olsun..

Malesef mutlu bir beraberlik isteyen bir insanın yapmaması gereken haraketlerden ilk 3'e girecek birşeyi yapmış eşiniz.ıhanet...Sadakatsizlik...arkadan iş çevirme...kişilik zayıflığı...saygısızlık..sorumsuzluk..düşüncesizlik...ne dersen de..bu yazdıklarımdan birçoğunu kapsıyor yaptığı...Bir insanla evliliğe bir ömrü paylaşmaya karar verdiysen ihanet etmeyeceksin arkadaşım.Aynı insanla sıkılırım ben aksiyon insanıyım diyorsan da evlenip elin kıymetlisinin,kuzusunun kanına girmeyeceksin..meşgul etmeyeceksin...Sinirlisindir çok sesin çıkar,bir rahatsızlığın vardır istemeden eziyet edersin ne bileyim ana kuzusundur birden kopamazsın, a sosyal bir kişiliksindir eşinin ortamına uyum sağlayamazsınmaddi olarak eşini sıkıntıda bırakıyorsundur..hadi kumar hastasısın kendini kaybettin para kaybettin.. ne bileyim bu tür şeylere ok..katlanılsın..şans verilsin...yardımcı olunulsun...
ıhanet nasıl birşeydir ya...Açıklaması olamaz..hele süpriz yapmış seni aldattığım insan yazık kıza kırılmasın diye gittim..ya da bir ay'cık kısacık birşey di büyütme şekerim li...açıklaması çok sinir bozucu..Aptal mı ya karşındaki kişi..bir ay bir gün bir saat,boş bulundun ya da uzun uzun düşündün..aldatmışsın işte...

Unutmak da kolay olmuyor..böyle temcit pilavı gibi sürekli önüne geliyor...Sana birşey dediğinde sen kendine bak'lı düşünceler,ya da cevaplar..daha sonra sen zaten hep böyledinler...

Canım hangisi kendini iyi hissetirecekse onu yap arkadaşım..dene ..deneme..vazgeç..Eşin istediği bir şeyi şartlar müsait olmasa da gayet güzel yapmış..Ama asla onun durumuna düşme..sinirle veya duygusal baskı içindeyken çok hata yapar bir insan.Kontrolünü,hayat neşeni,umutlarını ,kendine saygını kaybetme..Gereksiz kavgalara,sana uymayan laflara karşılıklara girme bence sonradan onlar daha çok üzüyor adamı...
Ağlama da yahu..Üzüntü halinde ağlarken vücuduna verdiğin zarara..kalbinin hızlı atmasına,mide asitinin mideni yemesine..beyninin uyuşmasına..gözünün kenarına bir çizgi daha eklenmesine değer mi...
Ama karar verme işini çok da uzatma..insan anlamaz mı kendinden..biraz kendine iyi kulak ver..Halledebilecek miyim yoksa çok mu mutsuz olacağım cevabı bir süre sonra gelir sana...
Ama için daha rahat edecekse çaktırmadan kontrollü birşekilde kendini de çok germeden bir süre(en az birkaç sene bence de bu) bir bak.Baktın gerçekten bu tarz heyecanlara meyilli...Gidersin yoluna...Ama her zaman kendi kıymetini bil..kendine iyi davran..bu hayat çok kısa ve seni aslında senden iyi kimse kollayamıyor.Birşey olunca da kimseye birşey olmuyor aslında olan sana oluyor.

Umarım herşey gönlünce olur...

madem bayanların olduğu bir ortamda vakit geçiriyor sana neden haber vermiyor. öyle süpriz mi olur.

affedip devam edebilirsin elbette...

şartlar koy issstersen o bayanlarla konuş. hiç mi utanmamışlar.

herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır.

Güzel arkadaşım utanması gereken o kadınlar değil, arkadaşın eşidir. Çünkü aldatan o. Üstelik resimleri hala pc den silmemiş ve pc yi evine getirmiş. Aslında adamın bundan pek rahatsızlık duyduğunu söyleyemem. Tamam af dilemiş ama ben pek inanmadım doğrusu.

Güzel arkadaşım utanması gereken o kadınlar değil, arkadaşın eşidir. Çünkü aldatan o. Üstelik resimleri hala pc den silmemiş ve pc yi evine getirmiş. Aslında adamın bundan pek rahatsızlık duyduğunu söyleyemem. Tamam af dilemiş ama ben pek inanmadım doğrusu.

aslında haklısın ablacım. resimleri silmemiş oluşu sonraki mesajlardan olayın daha önce oluşunu öğrendim. silmesi gerekirdi korksaydı pişman olsaydı eğer silerdi

o kadınlar evli bir erkekle beraber oldukları için utanmalılar. evli bir adamla süpriz doğumm günü samimiyeti sergiledikleri için bunu kastettim. ne olursa olsun yuva yıkıcı olmamalı hiçbir bayana.s.
ama asıl önemlisi adamın kendi ailesini evliliğini koruyup böyle davranmamalıydı

herkes ıkıncı bı sansı hak eder de evet ama evlılık = aldatma.bılemıorum bundakı sans ıkıncıyı ucuncuyu beraberınde getırır mı? ne olursa olsun aldatılmak bı kadın ıcın cok acı cok uzucu bısey.kendımı senın yerıne koydum da bı an Allah korusun tabııkı senın kadar olmasada okadar yasayamam yasayamayız ceken bılır derler ama cok gurur kırıcı ,yıkım,felaket ya.canım Allah sabır ve kolaylıklar versın.onca emek sevgı guven bılmıorum ya alt ust olursun.cok ıyı dusunmen gerek canım sonunda pısman olmamak ıcın.ne olursa olsun ne olumlu yada olumsuz sekılde yonlendırmek ıstemıorum senı.ınan bı cok yorum yaptım bu ve bununla ılgılı ama senın konundan cok etkılendım.asla eskısı kadar guven ve sevgı olmayacak muhakkak uzun zaman atlatamayacaksın belkıde cok zor ve sıkıntılı bı donem bu hazırmısın.
ama bı sure ayrı kalmanız senın kafanı dusuncelerını toparlaman ıcın ıyı olur daha saglıklı kararlar verırsın dıe dusunuorum.
hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah canım

ben bekar olduğum için bana boşanmak daha kolay geliyor.hangisi zor siz karar verin boşanıp yoluna devam etmek mi yoksa yıllarca affetmeye çalişmak mı ha affedebilecek misiniz.surekli aklınızın koşesinde olacağina tetikte olacağiniza bahse girerim.bu işte bnm için çok zor.

buarada bence eşinizin kanında var bir değil ki 3 ayrı kişi.artı pişman olsa utansa silerdi.o kadar da utanmamiş demekki.

ha bunlar nişanlıyken.peki evliyken olmamiş mi acaba.

cok sert yazdım farkındayım.bu msjı yayınlasam mı bilemiyrum ama en azından zaten suan herşeyi düşünüosunuz bi de bu acilardan bakın.şuan bazı şeyleri göğüsleyebilmeniz cok onemli.ozur dilerm msjım için

en azından evlendikten sonra yapmamış.karar sizin yıpratmayın kendinizi...

Back