Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

canım herşeyin çok güzel ama o beyaz zemin üstüne güllü kahvaltılığı nereden aldın black rose mu bernardonun

canım herşeyin çok güzel ama o beyaz zemin üstüne güllü kahvaltılığı nereden aldın black rose mu bernardonun
şişlide güral porselenin outlet mağazası kapatılırken vitrinden almıştım canım 99 milyona:1::1:beleşe geldi die kaptım hemen:17:
canım allah mutlu etsın hayırlı olsun guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun:16:
amiiiin kuzum hepimizin inş:16::16:

QUOTE=cerrodoksin;22716462]canım onun modeli serisi ne varsa bakıp bana yazabilir misin? hatta resimleri nereden buldun onu bile:)[/QUOTE]
bende bunu benzer olarak çok önce yükledim bidaha araştırdım ama bulamadım canım:31::31::31:
ayyy bu süperrr yaa çocuk doğurasım geldii:9:

benimdeee hem diyom 1 seneden aşa olmıcak die hemde hemen die:1::1::1:

dün yeni çeyiz yaptım takı kurdalesiiiii:17::17:
Eki Görüntüle 329229
Eki Görüntüle 329230
Eki Görüntüle 329231
Eki Görüntüle 329232
Eki Görüntüle 329233

can ile canan serisinin can ' ından 12 li aldım:16:
$can.webp
görümcem almış çok saolsun:16::16:
$KALPL_~1.webp
evimizde bunları salonda kullancas inş:12:
$ky-005.webp
$ky-006.webp
muffin kalıplarım aşkım pek sever:1::1:
$muffin.webp

Son düzenleme:
oturma odamız için aldık bu çekmece yeri kapaklı dolap benimkinin:16:
$260320121454.webp
evimize kocişimle beraber kağı süsü yaptık:24:
$1250239626.webp
$260320121455.webp
ölçü kaşıklarımı aşkım aldıkiii:24::24::24:
$260320121457.webp

........................................................

Son düzenleme:
Güle Güle kullan canımm herbişeyin çok güzel güzel dünlerde kullanmak nasip olsunn :16:

gelin home nevresimini ne kadar aldın? harika ürünleri var ama çok pahalı...
ben onu düğün günü serilcek takım olarak aldım canım cafcaflı şeleri sevmediğim için:21:
inan malı ve modeli harika yalan fiyat sölemek istemiyorum 350 yada 450 gibi bi rakama aldım pahalı tabi ama inanılmaz güzel:16:
Güle Güle kullan canımm herbişeyin çok güzel güzel dünlerde kullanmak nasip olsunn :16:

amiiiiiiiiiiiiiin canım çok saol beğenmeniz çok mutlu etti:16:

Güle güle kullan çok güzel cicilerin.

English Home nevresimin çok hoşmuş. Yemek takımın da Lalezar. Sevdiğim modeller. Huzurla ve mutlulukla kullan canım...:69:

Güle güle kullan çok güzel cicilerin.

English Home nevresimin çok hoşmuş. Yemek takımın da Lalezar. Sevdiğim modeller. Huzurla ve mutlulukla kullan canım...:69:

çok teşekkürler:16:
her gün çeyize yenisi ekleniyo:1:
$Ahsap-Ekmek-Dolabi-SOK-FIYAT-UCRETSIZ-KARGO__34849559_0.webp
snowy den 9.90 a aldım bunuda:17:

geldim baktım ceyizine ve cok begendim nevresimler harika hersey harika kolaylıkla mutlulukla zevkle tamamlamak nasip olsun cnm

geldim baktım ceyizine ve cok begendim nevresimler harika hersey harika kolaylıkla mutlulukla zevkle tamamlamak nasip olsun cnm

amiiiin canım ..ama tüm nişan düğün arifesinde olan kızlara duam allah benim gibi mutlu ilerletsin günlerni daha 5 yıll içerisinde tek problem olmadan oluştu bu çeyiz:16:
kociş tarafımda aynı hassasiyeti gösteriyo:46:

Back
X