Sen çok iyisin?

Smilepinky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
13
8
1
45
daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?

Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?

Son düzenleme:
Demek ki çok iyisin :)) Vicdanını rahatlatıyor,gönlünü alıyor,yani sen temiz aile kızısın ben işe yaramazım sen bana fazlasın diyor açıklama bu.

daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüşüp yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini ve bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemiştim . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalıö eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?
Adam bile şaşırmış benim gibi biriyle insan nasıl görüşmeye devam eder diye.

Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin lafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?

Çakalın teki, o yüzden bir kendine bakıyor bir de size .Ona göre gayet masum ve safsınız.

Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?

Ne demek istediğinin ya da aklının başına gelip gelmemesinin bi önemi var mı? Bu lafa bu kadar takilacaginiza adamin yaptiklarina takılın ve yol verin.

Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin lafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
Amaaaan hala meleksin gerçekten..Soruya bak:) ümidin var bu serseriye..Ama hiç gerek yok çok üzülürsün.sevse bile karakteri düzgün değil

daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?

Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
neyi sorguluyorsunuz hala komiksiniz adam skor peşinde sizde yemi yutmuşsunuz hala devam edebildiğinize göre yazışmaya

bir bayanla tatile gitmiş belki onu seninle aldatıyosanada o tavırla yaklaşacak sanada obayana yaptığını yapacak sorgulayacak okadar şey varken takıldığınız şey gercekten komik size ne denir bilmiyorum gercekten gercekten çok iyisin :)):KK50::KK50::lülülü:

Böyle kolay affeden bir insanı elinden kaçırmak istemez tabiki. Bunu öğrendiğiniz için çok şanslı olduğunu düşünmeni ve bu adamla bir daha görüşmemeni tavsiye ederim

Çok safsın
Ben kadınlarla her haltı yiyip geldim ama hala benle konuşuyosun demek istemiş

Derler ya hani kavun degil ya koklayip alayim. Sen sanslisin adam kesmece sunmus...

Damak tadina hitap ediyorsa ye... afiyet bal seker olsun

Duymak istediklerini soyluyor.
Baskasi ile tatile gitmeyi tercih eden birinin zaten sana duygulari yoktur

Back
X