- 6 Eylül 2017
- 13
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi Smilepinky
daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?
Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
Son düzenleme: