Sen bu orta derece matematik testini çözebilecek misin?

Sen testin 100'de
90'nı çözdün! Sen bir dahisin!
Sırf bir yanlışın oldu! Bunu herkes başaramaz, tebrikler! Bir daha okula gitmek zorunda kalmış olsan kesin matematik dersinden korkmana gerek kalmazdı!

orta değil bildiğin basit testti

2 dk sürdü sürmedi çözmek

Sen testin 100'de
60'ını çözdün! Çok başarılı!
Testimizin çoğu sorusunu çözdün, bu çok iyi bir sonuç. Tebrik ederiz! Sonucun ile matematiği bilenlerin arasına katılıyorsun ve matematik ile pek zorluk çekmiyor gibisin!

Sen testin 100'de
90'nı çözdün! Sen bir dahisin!
Sırf bir yanlışın oldu! Bunu herkes başaramaz, tebrikler! Bir daha okula gitmek zorunda kalmış olsan kesin matematik dersinden korkmana gerek kalmazdı!

Ben korkarım yine :)
Matematiği iyi olmayan biri olarak bence ortaydı çünkü büyük sayıları ve çarpma işlemini zihinden çözmek -bir de süreli olsaydı- pek iyi yapabildiğim bir şey değil, süreli olmadığı için rahat yaptım :) Ama cevapları da pek kafa karıştırıcı vermemişler, bir sayısını çıkarsan çoğu belli oluyor.

Bir de son soruyu anlamadım: ?16= derken?

Sen testin 100'de

100'ünü çözdün! Sen bir matematik ustasısın!
Bu muhteşem sonuca tebrik ederiz! Bu testi yapanın sırf 100' de 1 aynı sonuca ulaştı! Böylece zirveye aitsin. Tebrikler!

Sen testin 100'de
80'ini çözdün! Matematikte çok başarılısın!
Testi hemencik çözdün ve başardın! Matematik konusunda çok başarılısın. Bu sonuca ulaştığın için tebrik ederiz.

Sen testin 100'de
Bu muhteşem sonuca tebrik ederiz! Bu testi yapanın sırf 100' de 1 aynı sonuca ulaştı! Böylece zirveye aitsin. Tebrikler!

Sen testin 100'de
Bu muhteşem sonuca tebrik ederiz! Bu testi yapanın sırf 100' de 1 aynı sonuca ulaştı! Böylece zirveye aitsin. Tebrikler
Resmen komediydi

90 ını çözmüşüm hangisi yanlış acaba
1.sorunun cevabı : 2,5
2.sorunun cevabı : 16
3.sorunun cevabı : 4518
4.sorunun cevabı : 390
5.sorunun cevabı : 6009
6.sorunun cevabı : 121
7.sorunun cevabı : 147
8.sorunun cevabı : 44
9.sorunun cevabı : 57
10.sorunun cevabı : 4

hesap makınesı lazım degıl 1 ler basamgı uygun olanalrı ısaretledım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…