- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
canımmm benim sen çok destek oldun bana çok sağol canım çok iyi bir kalbin var yüce rabbim sana da nasip edecek inşallah güzelim en kısa zamandaahh kuzum benim ya nasıl içten yazmışsın yaa çok duygulandım..
daha yeni almış gibiydim hamile haberini,nasıl mutlu olmuştum canım benim...
şimdide bu güzel hikaye valla süper yaa..
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN MİNİK AİLENİ CANIM...
ÇOK şeker bir çifttiniz şimdi minik meleğinle tam bir aile oldunuz...
prensesin çok şeker maşallah ....
ALLAHIIM BANA VE TÜM ,İSTİYENLEREDE yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah ...
evet canım ne zor günlerdi çok üzülmüştük ama çok şükür rabbim nasip etti senin de az kaldı sağlıkla kavuş inşallah meleyinecanım melegim nerelerden nereye degilmi hamile kalmak için verdigimiz mücadeleden sonra bak nerelerden nereye geldik sen bir meleksin ve dünyaya bir melek daha getirdin başakla bebeginin resmine her bakışımızda bir kere daha aşık oluyoruz ona sen ise eminimki tapıyorsundur yavruna allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin canım darısı inşallah bizlerin başına bende melegimi bir alsam kucagıma az kaldı ama günler sanki geçmiyor
sağol canım benimmasal gibi olmuş :gitme:
çok duygulandım meleğim okurken
resimlerde hayalini kurduğum o güzel aileni canlı hale getirdi:asigim:
Maaşallah bebişine maaşallah o güzel ailene
mutluluğunuz hiç bitmesin meleğim hiç bitmesin:gitme:
Allah herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin:Saruboceq:
çok çok teşekkür ederimBu doğum öyküleri beni alt üst ediyo, yaşasam ne hale gelirim bilmem artık.
Öyle güzel bi dille anlatmışsınız ki, fotoğraflar falan bayıldım yaa....
Mükemmel görünüyosunuz.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, bu güzel prensesi de analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:
çok teşekkür ederim allah nasip etsin inşallahallah kızınızla ve eşinizle sağlıklı ömürler versin ..
hamile değilim .. cocogumda yok ama sizin fotolarınızı görünce o makyajlı haliniz bana biraz daha pozitif baktırttı doguma
günün birinde doguma gideceğim sıradan kendimi süslerken sizi hatırlıcam
teşekkür ederim canım sağolTebrik ederim cnm Rabbim meleğini sağlıkla kucagına almayı nasip etti bundan sonra da saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.ikinisi de öpüorumm..
teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün İnşallah. Resimlerde çok güzeldi. İnsanın hayatındaki en güzel anlardan biri..
Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür versinsenağlama
Eskiden böyle değildim şimdi bir gelin görsem ya da böyle doğum fotoları hikayeleri hep ağlıyorum yanımda kim var kim yok umursamadan..senağlama
Maşallahhhhhhsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?