Sen benim en masum hikayemsin

canımmm benim sen çok destek oldun bana çok sağol canım çok iyi bir kalbin var yüce rabbim sana da nasip edecek inşallah güzelim en kısa zamanda
allah byu mucizeyi sana da nasip etsin inşallah
evet canım ne zor günlerdi çok üzülmüştük ama çok şükür rabbim nasip etti senin de az kaldı sağlıkla kavuş inşallah meleyine
tapmak ne kelime ona her baktığıjmda ağlıyorum içim titriyor çok seviyorum ya anlatılmaz bi sevgi bu

sağol canım benim
sende sağlıkla kavuş meleyine tatlım allah sizi de nazardan korusun
çok çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim allah nasip etsin inşallah
Tebrik ederim cnm Rabbim meleğini sağlıkla kucagına almayı nasip etti bundan sonra da saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.ikinisi de öpüorumm..
teşekkür ederim canım sağol
Allah analı babalı büyütsün İnşallah. Resimlerde çok güzeldi. İnsanın hayatındaki en güzel anlardan biri..
teşekkür ederim

ALLAH analı babalı buyutsun insallah

amin inşallah canım teşekkürler

AY CANIM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN MAŞŞALAH KIZINDA ÇOK TATLI ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AİLENİZDEN HUZUR VE MUTLULUK HİÇ EKSİK OLMASIN...

ayy kıyamam yaaa...
Allah nazarlardan korusun canım sizleri...
genç kızlığınıda görün inşallah...
ayy ellerim titriyo yaa...
Bizlerede dua et meyaz melekciğim Rabbim bizlerede nasip etsin bu güzelliği .)

beklediğim doğum hikayelerindendi ,aylarca cicilerini ,odasını gördük ,hep allah güzel günlerde giydrsin dedik,şimdi o masum melek o cicileri giyecek,
allah hiç ayırmasın sizi ,ömür boyu mutlu olun

Melek senin yazilarin alip beni baska dünyalara götürüyor..
Öyle icten yaziyorsun ki, kendimi resmen o dünyanin icinde hisediyorum...

Anneliginin yazdigin hikayeler kadar, hatta dahada güzel ve özenli olucagini biliyorum...
Öykü büyüdügünde senin icin böyle güzel satirlar yazicak...
Insallah o günleride bizimle paylasirsin...a.s

Öykü´ye, sana ve esine bir ömür boyu saglik, mutluluk ve huzur diliyorum...
E, birde ileride Öyküye kücük kardesler

Kalbiniz hangi güzel sey icin carpiyorsa,
dogan günes size onu getirsin...

tüylerim diken diken oldu duygulandım kasım ayında kendi kızımı kucağıma alacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.
meleğine öyküne 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın o gülen gözleriniz hep gülsün allah sağlıklı mutlu uzun yıllar nasip etsin öykünüze sizinle ve babası ile
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

okadar güzel anlatmışsın kı herseyi duygulanmamak elde değil.okurken gözlerimden akan yaşlara hakım olamadım.Rabbım kızınla ve eşinle mutlu bir ömür versın size...hersey gönlünce olsun canım.
güle güle büyüsün meleğin.Allah analı babalı büyütsün...opuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyyyyy ben kıyamam ikinizede ya ikinizde çok şeker çıkmışınız kız olarak tabii en çok 2 tane fotonuzu beğendim bi meleğinin ilk doğduğu an bide 3ünüzün fotosu

Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.a.s.

senağlamabu ne güzel bir hikaye böyle inan gözlerim dolu dolu yazıyorum canım Rabbim öyküne uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah..maşallah çok tatlı bi kız aynı annesi gibi dilerim bu güzel duyguyu ben ve benim gibi anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımda yaşar..Şeniz

merhaba anne deyilim ama aday adayıyım ve sizi görünce daha bir heveslendim 6aydr ona kavuşmayı beklyrm inşllh birgün gelevek bize allah anal babalı büyütsn tatlı öykünü

çok güzel canım,hem sen hemde kızın inşallah kızının kaderide güzelliklerle dolu olur.sağlıkla büyüsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…