• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen benim en masum hikayemsin

beyaz melek duygularını çok güzel anlatmışsın. daha önce de bebeğini bir çok yazı yazmıştın. ne kadar şanslı bir bebek öykü

beyaz koltukların öykünün minicik elleriyle kirlensin :Saruboceq:

hayat boyu şansı bol olsun hayırlı evlat olsun öykücük

oyku'cuk gelmis hos gelmis:emir_bebek:
Allah anali babali saglikla buyutsun
omru uzun mutlu saglikli olsun insallah:Saruboceq:

Ağlattın tatlı melek beni senağlama
Bir bilsen ne kadar çok bekledik bu anı,bu yazıları ah bir bilsen..
Büyüdüğünde annenin sen daha doğmadan,seni nasıl arzuladığını mısralara döktüğü yazıları bir okusan tatlı melek....
Rabbim sağlıklı,uzun bir ömür diliyorum..Rabbim gülen yüzünü hiç bir zaman soldurmasın inşallah..
Hoşgeldin melek,sefalar getirdin:nazar:
Darısı tüm bebek hasreti ile yanan tüm KK arkadaşlarımın başına inşallah:Saruboceq:

melekçim hastahaneye ve jale hanımın yaptırdığı doğumlara dair birşeyler araken buldum yazını ve büyük bir heyecanla okudum şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum.Allah analı babalı büyütsün hayat boyu evinizden neşeniz ve mutluluğunuz eksik olmasın canım.sen nihayet görebildin meleğinin yüzünü şimdi sıra bizde bizimde iki ayımız kaldı nasıl bir sabırsızlıkla bekliyoruz evin küçük erkeğini anlatam. ay şu an susmadan sayfalarca yazmak istiyorum. nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam.

allah analı babalı büyütsün çok duygusal bir yazı yazmışsınsenağlamaallahım tüm istiyenlere nasip eder inşallah nazar değmesin ikinizede :nazar:

allah anali babali buyutsun gule gule huzurla buyutun kucuk meleginizi yazilarini takip ediyodum hatta kizinin odasinin resimlerine bile bakmistim demek bebisin merhaba dedi dünyaya hep mutlu olun canim allah sizi hic ayirmasin öykü bebek hosgeldin canimmmmmm:nazar:

küçük melek ya..
Rabbim nazarlardan saklasın,Allah uzun ömürler versin inş..
Bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın...

canım dostum maşallah 41 kere maşallah ne güzel anlatmışsın masum öykünü canım melek gibi mis kokusu geliyor maşallah öykünün sağlıkla kal

Hayırlı bir ömür diliyorum RABBİM'DEN ÖYKÜ Hanıma....
Canım sen öyle iyi, öyle güzelsin ki kızın da aynı annesi....
ALLAH bağışlasın......

dün üç bugün ıkı kez okudum ağladım benımde dogumuma 3 gün var empatı kurdum galıba resimli olması daha etkıleyici maşallah size

Allah nazarlardan korusun sizi :nazar::nazar::nazar:
tebrik ederim a.s.
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla opuyorumnanaktan:nazar:

ayy ne oluoyr bana yaaaa
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...hayır hayırrr ben evlilik çocuk falan istemiyorum
bukadar duygusallıkda nerden çıktı...

ağlıyorumm..hem de öyle böyle diill...rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasınn...

Allahım nasıl bir kudreti barındırıyrsun yüce varlığında...
içim titriyor şu an.
resimlerine baktığmız gün saydığımız beraberce büyüdüğüne tanık olduğumuz bebek şimdi ellerinde...
RABBİM sizlere bağışlasın inş,hayırlı ömürler versin.
ay sanki doğum masasına kadar gittim valla.
öptüm canım...

dünyadaki en güzel öykü... inanki her bir cümleyi ağlayarak okudum rabbim analı babalı büyütsün mutluluğunuz daim olsun rabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere yaşatsın bu mutluluğumafoldumben

Back