- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
sağol canım çok çok teşekkür ederimçok tebrik ederim allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim bizim gibi bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq: sizin adınıza okadar çok sevindimki anlatamam çok güzel bir kızınız varrabbim bahtınıda güsel yapsın maşallah ikinizede
teşekkürler tatlımmmmmmmmmmayyy tüylerim diken diken oldu :asigim:
rabbim yuvanızdan mutluluğunuzu hiç eksik etmesin çekirdek aile:asigim:
hoşgeldin öykü bebek :asigim:
canım benim az kaldı senin de böyle mutlu biten doğum öykünü okuyacağız yağmurun ışıl ışıl kollarında olacak bitanemAğlıyorum ben yaaa naptın sen bana ne güzel okumuyordum ben bu hikayeleri malum 3,5 ayım kaldı:)Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın ve yavrularına kavuştursun..
Size gelince Meleğim ve küçük meleği Allahım hiç hiç ayırmasın o minik aile fotoğrafını hepinize sağlık ,mutluluk,uzun başarılı biryaşam diliyorum
Hoşgeldin Öykücüm teyzecim hoşgeldin küçük meleğimHayat sana tüm güzelliklerini versin teyzecim a.s. a.s. a.s.
Meleğim gözün aydın Hayırlı uğurlu olsun birtanem Analı babalı inşallah
sağol canım amin inşallahMaşallah Maşallah...
Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..:1hug:
Beyazım Meleğim çok tatlısınız ana kız çoooook...
Allahım nazardan korusun,her isteyene bu duyguyu tattırsın Rabbim inşallah:Saruboceq:
öykücüm o güzel anneciğine söyle beni ağlattı,
çok duygulandım çok..
ne şanslısın..annen seni sabırsızlıkla büyük bi aşkla bekledi..
bundan sonra sende anneciğini üzme rabbim sizleri birbirinize bağışlasın..
hayırlı bi evlat ol öykücüğüm..
teşekkürler canımmaşallah yaa
allah analı babalı büyütsün güzel uzun sağlıklı neşe dolu bir ömrü olsun inaşallah:Saruboceq:
sağol canım teşekkürlercanım benim minik öyküyü güle gülesağlıkla büyütün inşallah
am,n inşllah canım allah herkezi nazardan korusunallah sana ve eşine bağışlasın duygularını cok güzel ifade etmişsin meleği nazar degmesin küçük ailenize
sağol canım kızım yenidağoan sarılığı oldu dün çıktık hastaneden şimdi daha iyiyz çok şükürmelekcim, sabırsızlıkla bekliyordum doğum hikayeni, sonra öykünün rahatsızlanıp hastanede kaldığını duyunca çok üzülmüştüm. ama öğrendimki evinize dönmüşsünüz sağlıkla. kızın çok tatlı, allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin öykü kızımıza, sana da evladının hep sağlıklı, mutlu ve başarılı olduğu güzel günler göstersin. ailenizin yuvanızın mutluluğu daim olsun. ikinizi de çok çok öptüm...
sağol canım allah sizlere de tüm isteyenlere nasip etsin inşallahsenağlamasenağlama Ağlattın benide :gitme:
Allahım analı babalı büyütsün işallah gençliğini gelinlikli halinide görmek nasip etsin:Saruboceq:
sağol canım çok teşekkürler......Canım geçmiş olsun.a.s.
Kızına sağ salim kavuştun sonunda
İnşallah bende 2010 Ocak ayında sağlıkla kucaklarım bebeğimi.
Yalnız bişey söylemek zorundayım.
Makyajın çok abartılı olmuş.
Keşke daha hafif yaptırsaydın.
önce ağlamam bitsin,sonra yazarım tatlışım...
allahım analı babalı buyutsun guzel yazılar yazsın öyküye:asigim:
çok çok teşekkür ederim
ahh kıyamam bitanem yaGüzeller güzelim
Tıkandım kaldım yazamadım yazdım sildim
Gözyaşlarım ve hıçkırıklarıma yan odadan geldiler
Saglık ve mutluluk sizinle olsun
meleğini kokluyorum seni çok öpüyorum
Allah Analı Babalı büyütsün inşallahNazarlardan saklasın ailenizi Küçük kelebeğin hoşgeldi sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dileklerimlea.s.
CANIM TÜYLERIM DIKEN DIKEN GÖZLERIM DOLU DOLU OLDU OKURKEN
opuyorumnanaktangözünüz aydin olsunopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:
yeni bir umut
yeni bir baslangic:nazar
:
yeni bir sayfa acildi hayatinizda meleginizle birlikte
:Saruboceq:dilerim saglik
mutluluk
huzur
bol kazanc
ve bereket
hic eksik olmaz:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:
:kedi:fotografinizi okadar cok begendimki böyle bi süpriz yapmak istedim umarim sakincasi yoktur ve begenirsin:kedi:
yerimsenibenresminizi bilgisayarimdan sildim bile o yönden süphen olmasin canim benimyerimseniben
zemuszemus zemuszemus
çok teşekkür edrim sağo tatlımnasıl duygulandım anlatamamsenağlamaallah mutluluğunuzu hiç bozmasın kk nın yeni ve güzel annesi:1hug:
sağol canım ne güzel bi pastaCanım nihayet bu günleride gördük . Meleğim meleğini kucaklamış ve çok mutlu. Hem hüzün hem sevinç ikisi bir arada şu an. Bir an kızımın doğumuna götürdün beni( Öykü bebek hem ailene hem aramıza hoş geldin. Dlerim ömür boyu hep mutlu olursun .Hüzünler senden uzak olsun. Öpüyorum
.
teşekkür ederim canımmmmmÇekirdek aile bir kaç yıla kalmaz daha genişler inşallah :Saruboceq:
Minik Öyküye ve onu dünyaya getiren anneye,babaya
Yavrularınızın güzel günlerini görün inşallah a.s.
sağol tatlım darısı başına sağlıkla kavuş sende inşallah o masum meleyinecanım benim...Allahım daim etsin mutluluğunuzu...
hep gülsün gözleriniz inşallah...
Allahım tüm bebeğini bekleyenlere de bana da yardım etsin, bebeklerimize kavuştursun bizi inşallah...
çok öpüyorum...
maşallah size canım
Rabbim evladınla bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin
tebrik ederim Allah analı bablı büyütsün canım :Saruboceq:
duygusal görüntüler... :gitme:
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ooyy melek tüylerim diken diken gözlerim dolu oldu yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?