- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
bende canım bende hala inanamıyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum bu bir mucize diyorum......Ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım benim çok teşekkürler allah olmayan herkeze nasip etsin bu mutluluğucanım benim yaaa ne kadar duygulandırdın beni bilemezsin
allahım sizi hiç ayırmasın inş. öyküyle sağlık ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum
allah mululuğunuzu hiç bozmasın ve sizi hiç ayırmasın inş.
öpüyorum seni ve kızını opuyorumnanaktan
maşallah öyküye
aminnn canım allah bu mucizeyi kimseden esirgemez dileyene verir canım sabırlı ol.allah genç kız olduğu günleride göstersin inşallah..
darısı başımıza..
bende canım ya hayatım boyunca kına gecelerinde kına yakılırken düğünlerde anne kız baba kız sarılırken gelin almalarda,ve doğum öykülerini okurken hıçkıra hıçkıra ağlarımmmAllah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür versinsenağlama
Eskiden böyle değildim şimdi bir gelin görsem ya da böyle doğum fotoları hikayeleri hep ağlıyorum yanımda kim var kim yok umursamadan..senağlama
Maşallahhhhhhsenağlama
allah o güzel gönlüne göre verecektir canım allah nasip etsinçok tebrik ederim allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim bizim gibi bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq: sizin adınıza okadar çok sevindimki anlatamam çok güzel bir kızınız varrabbim bahtınıda güsel yapsın maşallah ikinizede
ayyy tüylerim diken diken oldu :asigim:
rabbim yuvanızdan mutluluğunuzu hiç eksik etmesin çekirdek aile:asigim:
hoşgeldin öykü bebek :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?