Sen benim en masum hikayemsin

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
benim kanatsız meleğim...........
hep bir melek hayal ederdim içimde nefesini hissetmek hareketlerini hissetmek isterdim....
çok istedim kanatsız meleğim seni....
derken bir gün test sonucum pozitifti inanamadım önce bi yalnışlık vardır dedim kendimce.........sonra hüngür hüngür ağladım ama bu sefer sevinçten di benim kanatsız meleyim.......hayallerim gerçek oluyor ve sen bedeimde hızla büğüyordun.......
seni içimde savgimle okşaya okşaya büğüttüm tam 9 ay
veeeeeeee sıra gelmişti birbirimize kavuşmaya heycandan haftalardır uyuyamadım hep o melek yüzünü hayal ettim biriciğim..........
07.07.2009 salı sabahı güne uzun ve misss gibi bi duş alarak başladım
heycandan ayaklarım yere basmıyordu bile meleyim aklımda sadece o melek yüzünü görebilmek vardı.........
erkenden hazırlanıp çıktık yola hastaneye gelirgelmez odamıza geçtik ve hazırlıklar başladı........
derken ameliyat önlüğümü giydim ve başladım beklemeye hayal gibiydi yaşadıklarım içimde tarifsiz bi korku vardı heyecan,üzüntü,korku,şaşkınlık her duyguyu aynı anda yaşıyordum........
seni beklerken ilk fotoğrafım...
baban ve ben bir an ayrılmadık birbirimizden ikimiz de çok duygusal anlar yaşadık............,

derken tüm hazırlıklar bitti ve ameliyat saati geldi meleyim beni almaya geldiler gözlerim doldu içim bi garip oldu ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım tüm vucudum kontrol edilmez derecede titremeye başladı seni görme seni koklayabilme duygusu bana çok büğük bi heycan yaşatmıştı bitanem kısa bi vedanın ardından gözyaşları içinde ama yine de bi gülümsemeyle tuttuk ameliyatanenin yolunu

gözyaşlarımı kontrol edemiyordum bitanem sınırsızca akıyordu baban bir an elimi bırakmadı birlikte ameliyataneye kadar indik...malesef ameliyatanedeki tüp bebek uygulamaları ve enfeksiyona karşı yeni politika oluşturan hastane babanı ameliyatanenin ilk kapısına kadar aldı oysa onun yanımda olacağı hissi bana güven veriyordu derken baban beni öptü ve vedalaştık o an bittiğim andı hıçkırıklarım ameliyataneyi inletiyordu kendimi orda çok yalnız hissettim.........

doktorumun sesiyle biraz rahatladım sakin olmamı ve az sonra kızıma kavuşacağımı söyledi,,
anestezi uzmanı geldi hemen ve bana bi iğne yaptı çünkü ağlamamı ve korkumu yenemedim bi türlü...
bu şartlarda sana asla epidural yapamam dedi ve o kadar gerkin ve korku doluydumki epidural olacak doğumum genel anesteziye dönüştü ve ben acilen ameliyat masasına alındın anesteziden önceki son fotoğrafım kızım......

derin bi uykuya daldım o anda sen 5-10 dk içinde dünyamıza merhaba dedin hoşgeldin hayatımızın baharı ,annesinin nazlı çiçeği babasının biricik kızı...
dünyamıza neşe getirdin iyi ki doğdun iyi ki bizimsin kızım...

ve artık odamdaydım sen hayallerimdekimelek artık yanımdaydın zor oldu doğumum çok acı çektim öyküm ama inan herşeye değer senin bir nefesin
artık anne olmuştum artık baban ve ben tam bir aile olduk işte doğumdan sonraki ilk fotoğrafım canım kızım ,huzur dolu,mutlu ve sana kavuşmamın heycanı var üzerimde,

evet aşkımızın masum öyküsü,yazsam sayfaların alamayacağı kadar uzun bir öykümüz var...baban ve ben seni canımızdan çok seviyoruz minik kelebeğim....
sen 07.07.2009 salı günü saat 12 de 2750 gram ağırlığında ve 48 cm boyunda dünyamıza merhaba dedin..bir güneş gibi aydınlattın evimi
hayata ve ailemize hoşgeldin biriciğim sen bizim herşeyimizsin seni çok seviyoruz öyküm.....
işte minik bir aile

işte tatlı öykümmmm

Son düzenleme:
canım benim yaaa ne kadar duygulandırdın beni bilemezsin
allahım sizi hiç ayırmasın inş. öyküyle sağlık ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum
allah mululuğunuzu hiç bozmasın ve sizi hiç ayırmasın inş.
öpüyorum seni ve kızını opuyorumnanaktan
maşallah öyküye

allah genç kız olduğu günleride göstersin inşallah..
darısı başımıza..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür versinsenağlama

Eskiden böyle değildim şimdi bir gelin görsem ya da böyle doğum fotoları hikayeleri hep ağlıyorum yanımda kim var kim yok umursamadan..senağlama

Maşallahhhhhhsenağlama

çok tebrik ederim allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim bizim gibi bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq: sizin adınıza okadar çok sevindimki anlatamam çok güzel bir kızınız var rabbim bahtınıda güsel yapsın maşallah ikinizede

ayyy tüylerim diken diken oldu :asigim:
rabbim yuvanızdan mutluluğunuzu hiç eksik etmesin çekirdek aile :asigim:

hoşgeldin öykü bebek :asigim:

Ağlıyorum ben yaaa naptın sen bana ne güzel okumuyordum ben bu hikayeleri malum 3,5 ayım kaldı:)Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın ve yavrularına kavuştursun..

Size gelince Meleğim ve küçük meleği Allahım hiç hiç ayırmasın o minik aile fotoğrafını hepinize sağlık ,mutluluk,uzun başarılı biryaşam diliyorum

Hoşgeldin Öykücüm teyzecim hoşgeldin küçük meleğimHayat sana tüm güzelliklerini versin teyzecim a.s. a.s. a.s.

Meleğim gözün aydın Hayırlı uğurlu olsun birtanem Analı babalı inşallah

Maşallah Maşallah...
Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..:1hug:
Beyazım Meleğim çok tatlısınız ana kız çoooook...
Allahım nazardan korusun,her isteyene bu duyguyu tattırsın Rabbim inşallah:Saruboceq:

öykücüm o güzel anneciğine söyle beni ağlattı,
çok duygulandım çok..
ne şanslısın..annen seni sabırsızlıkla büyük bi aşkla bekledi..
bundan sonra sende anneciğini üzme rabbim sizleri birbirinize bağışlasın..
hayırlı bi evlat ol öykücüğüm..

maşallah yaa
allah analı babalı büyütsün güzel uzun sağlıklı neşe dolu bir ömrü olsun inaşallah:Saruboceq:

canım benim minik öyküyü güle güle sağlıkla büyütün inşallah

Ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
bende canım bende hala inanamıyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum bu bir mucize diyorum......

sağol canım benim çok teşekkürler allah olmayan herkeze nasip etsin bu mutluluğu
allah genç kız olduğu günleride göstersin inşallah..
darısı başımıza..
aminnn canım allah bu mucizeyi kimseden esirgemez dileyene verir canım sabırlı ol.
bende canım ya hayatım boyunca kına gecelerinde kına yakılırken düğünlerde anne kız baba kız sarılırken gelin almalarda,ve doğum öykülerini okurken hıçkıra hıçkıra ağlarımmm
allah o güzel gönlüne göre verecektir canım allah nasip etsin
çok teşekkürler

ayyy tüylerim diken diken oldu :asigim:
rabbim yuvanızdan mutluluğunuzu hiç eksik etmesin çekirdek aile :asigim:

hoşgeldin öykü bebek :asigim:

hoşbulduk teyzoşuuu çok teşekkür ederizz:1hug:

allah sana ve eşine bağışlasın duygularını cok güzel ifade etmişsin meleği nazar degmesin küçük ailenize

melekcim, sabırsızlıkla bekliyordum doğum hikayeni, sonra öykünün rahatsızlanıp hastanede kaldığını duyunca çok üzülmüştüm. ama öğrendimki evinize dönmüşsünüz sağlıkla. kızın çok tatlı, allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin öykü kızımıza, sana da evladının hep sağlıklı, mutlu ve başarılı olduğu güzel günler göstersin. ailenizin yuvanızın mutluluğu daim olsun. ikinizi de çok çok öptüm...

senağlamasenağlama Ağlattın benide :gitme:
Allahım analı babalı büyütsün işallah gençliğini gelinlikli halinide görmek nasip etsin:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun.a.s.
Kızına sağ salim kavuştun sonunda
İnşallah bende 2010 Ocak ayında sağlıkla kucaklarım bebeğimi.

Yalnız bişey söylemek zorundayım.
Makyajın çok abartılı olmuş.
Keşke daha hafif yaptırsaydın.

CANIM TÜYLERIM DIKEN DIKEN GÖZLERIM DOLU DOLU OLDU OKURKEN

opuyorumnanaktangözünüz aydin olsunopuyorumnanaktan

:Saruboceq:rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:

yeni bir umut
yeni bir baslangic
yeni bir sayfa acildi hayatinizda meleginizle birlikte

:Saruboceq:dilerim saglik
mutluluk
huzur
bol kazanc
ve bereket
hic eksik olmaz:Saruboceq:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

:kedi:fotografinizi okadar cok begendimki böyle bi süpriz yapmak istedim umarim sakincasi yoktur ve begenirsin:kedi:
yerimsenibenresminizi bilgisayarimdan sildim bile o yönden süphen olmasin canim benimyerimseniben

zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…