Sen Anlat KARADENIZ

Başamı döndükk nefesle eyşan arasında pazarlıkmı yapcaklar

Yine ekrana kilitleyecekler haftaya bizi

Ya neler oldu...Nefesi yakalamis manyak.derinden üzüldüm fragmanda Tahirede üzüldüm.yazik Adama nasil yikildi

Saçmalığa bak. Tahir seni hiç bırakmayacağım derken birden gitsen de hepimiz kurtulsak diyor. Niye? Daha önce sevgilisi olduğunu sandığı için. Babası zorla satmış, yıllarca tecavüze şiddete mağruz kalmış, vedatla evli bile değil, daha önce başka birini sevdi diye, başka biri ona yardım etmeye çalıştı diye ne bu nefret? Bu mu sevmek? Saçma sapan bir şeyden vazgeçti kızdan. Sonra da özür diliyor. E madem pişmansın, madem yanlış davrandın niye yolluyorsun kızı?
Uçan kuşu kontrol etti o kadar dikkat etti sözde gitti tanımadığı bi herifle tekneye bindirdi. Orası da saçmaydı.
Zaten baştan nefesi trabzonda tutması saçmaydı. En başta bıraksaydı kızı, vedat da gelip trabzonda bulamasaydı hiç değilse kendini kurtarabilirdi. Canı istemedi göndermedi canı istedi gönderdi oldu paşam.

Nefesin şikayetini geri çekmesi de ayrı bi saçmalıktı. Senelerce işkence görmüş, tutsak edilmiş, tecavüze uğramış, abisi öldürülmüş, çocuğu da kendi gibi evde hapis hayatı yaşıyor, başlarım tahire de abisine de önce çocuğunu ve kendini kurtar. Sen niye milletin ipiyle kuyuya iniyorsun. Kendinden çocuğundan öncE niye tahiri düşünüyosun? Hem de tahiri. Eskiden bi sevgilin olduğunu zannettiğin için seni başından atan tahiri.

Mustafaya gelince, zaten vedat şikayeti geri çekse de çekmese de öldürücem diyor ikisini de. Yani şikayeti çekince kardeşini kurtaramıyorsun. Buraya kadar ok. B planına geçiyorsun, eyşanı kaçırmak ve cinayet kozu karşılığı serbest bırakmakla tehdit ediyorsun. E şikayeti niye geri çektiriyorsun madem? Asiye sözünü tutma şikayeti çekme dediğinde, zaten dışarda otuz adamı var diyor. İyi de bu suçlu birinin serbest salınmasına izin vermeyi gerektirmiyor ki. Sen yine kaçır eyşanı, yine tehdit et, adamların kardeşime dokunursa cinayetin ortaya çıkar de, niye o şikayet geri çekiliyor anlamıyorum.

Dizi güzel. Amma velakin Genel olarak dizide çok hatalar var. Polisin p si yok ortada. Herkes eline bi silah almış, hayır vurma da vurmuyorlar. Nefes şikayet etmeyi nihayet aklına getirene kadar bi Allahın kulu gel polise gidelim demiyor. Zaten nefes de saçma sapan şikayet ediyor çok üstünkörü işleniyor. Sadece darp raporu. Söyledin mi tecavüzğ? Tecavüzden çocuğu? Abinin ölümü? Başka suçlarını? Hocaya, köylülere, tahir ve ailesine yapılanları? Dayağı yiyen oturuyor arkadaş, gidin şikayet edin. Ne çok şikayet dedim. Ama öyle yani napayım.

Ha bi de şu saçmalığı var. Dizi karadeniz dizisi. Ama resmen karadenizlileri gömdüler. Allah aşkına şu dizide asiye dışında vay be şu karadenizliler ne iyi insanlarmış dedirten insan var mı? Tahir kıza hemen o... damgasını vurdu, mustafa para için ve kardeşi için baştan beri hep nefesin özgürlüğünün önüne taş koydu, anaları desen merhametsiz, kimse sahip çıkmadı ki kıza, çıkan da yarı yolda bıraktı. Tahirin sözlüsü, onun ailesi ve diğerleri bi tanesi ya bu kız işkence görüyor sahip çıkalım dedikodusunu yapıp kıskanacağımıza demedi. Bu nasıl karadeniz dizisi? İzledikçe püü benciller, merhametsizler diye diye söyleniyorum.

Her yazdığına katılıyorum. Birde O silah karakola nasıl girdi kapıda xray yokmuydu?
Karakoldan çıkınca tahir nefesin çenesini sıktı oda bir şiddet değilmi?
Tahiri izlerken nefesle evli olsa sinirlense oda şiddet uygular diye düşünüyorum. Çünkü tahir Nefesin ona her daim itaat etmesini bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…