Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da ayrı mantık hatası. Polis tahirin yanında mel mel bakıyor silahına davranıyor tahir durduruyor.Her yazdığına katılıyorum. Birde O silah karakola nasıl girdi kapıda xray yokmuydu?
Karakoldan çıkınca tahir nefesin çenesini sıktı oda bir şiddet değilmi?
Tahiri izlerken nefesle evli olsa sinirlense oda şiddet uygular diye düşünüyorum. Çünkü tahir Nefesin ona her daim itaat etmesini bekliyor.
Bu bi film arkadaşlar kurgu gerçek degil kendinizi bu kadar kaptırmayın
O da ayrı mantık hatası. Polis tahirin yanında mel mel bakıyor silahına davranıyor tahir durduruyor.
Bize merhametli, mikemmel erkek, yiğido olarak dayatılan tahirin vedattan pek de farkı yok. Kadınlarla lanlı lunlu konuşmalar, ama abisine geldi mi süt dökmüş kedi. Onu ilgilendirmeyen bi eski sevgili meselesi yüzünden kıza psikolojik şiddet göstermeler. Bu mu ah keşke benim olsa dedirtecek profil. Ben istemem böyle adam. Ha oyuncu yakışıklı orası ayrı.
Mercanda agzini acip bisey demiyor vallahi sacma bence. Ben olsam dilini göster dilini derimÖzür diledi zaten sonra Mercan’dan .
Özür diledi zaten sonra Mercan’dan .
Dizi olduğunu biliyoruz tabiki. Biz de diziyi eleştiriyoruz zaten.Saçma diye yorumdamı yapmayalım ayol seviyorsak eleştiririmde
Saçma diye yorumdamı yapmayalım ayol seviyorsak eleştiririmde
Yannii tabiiki deDizi olduğunu biliyoruz tabiki. Biz de diziyi eleştiriyoruz zaten.
Nefesle Asiyenin babasının vedası yaktı yüreğimiay yok estafirullah bana sadece her mantiksiz hatayi elestirmek sacma demek garip geliyor. Izlerken bende sinir oluyorum tabiki
Ayy ağzı var dili yok kızınMercanda agzini acip bisey demiyor vallahi sacma bence. Ben olsam dilini göster dilini derim
Of evet ya.Sanki kadın çekmek zorunda o adamıbu kizin annesinin babasinin Nefes´e söyledikleri sözlere cok sinir oldum. Ama malesef ki gercekten hayata böyle düsünen insan cok . Babasi ayri bir garip. Önce nikah sonra ortaklik
Nefesle Asiyenin babasının vedası yaktı yüreğimi
https://www.instagram.com/p/BfMJB9IlCbM/
Of evet ya.Sanki kadın çekmek zorunda o adamı
Ayy ağzı var dili yok kızın
Saçmalığa bak. Tahir seni hiç bırakmayacağım derken birden gitsen de hepimiz kurtulsak diyor. Niye? Daha önce sevgilisi olduğunu sandığı için. Babası zorla satmış, yıllarca tecavüze şiddete mağruz kalmış, vedatla evli bile değil, daha önce başka birini sevdi diye, başka biri ona yardım etmeye çalıştı diye ne bu nefret? Bu mu sevmek? Saçma sapan bir şeyden vazgeçti kızdan. Sonra da özür diliyor. E madem pişmansın, madem yanlış davrandın niye yolluyorsun kızı?
Uçan kuşu kontrol etti o kadar dikkat etti sözde gitti tanımadığı bi herifle tekneye bindirdi. Orası da saçmaydı.
Zaten baştan nefesi trabzonda tutması saçmaydı. En başta bıraksaydı kızı, vedat da gelip trabzonda bulamasaydı hiç değilse kendini kurtarabilirdi. Canı istemedi göndermedi canı istedi gönderdi oldu paşam.
Nefesin şikayetini geri çekmesi de ayrı bi saçmalıktı. Senelerce işkence görmüş, tutsak edilmiş, tecavüze uğramış, abisi öldürülmüş, çocuğu da kendi gibi evde hapis hayatı yaşıyor, başlarım tahire de abisine de önce çocuğunu ve kendini kurtar. Sen niye milletin ipiyle kuyuya iniyorsun. Kendinden çocuğundan öncE niye tahiri düşünüyosun? Hem de tahiri. Eskiden bi sevgilin olduğunu zannettiğin için seni başından atan tahiri.
Mustafaya gelince, zaten vedat şikayeti geri çekse de çekmese de öldürücem diyor ikisini de. Yani şikayeti çekince kardeşini kurtaramıyorsun. Buraya kadar ok. B planına geçiyorsun, eyşanı kaçırmak ve cinayet kozu karşılığı serbest bırakmakla tehdit ediyorsun. E şikayeti niye geri çektiriyorsun madem? Asiye sözünü tutma şikayeti çekme dediğinde, zaten dışarda otuz adamı var diyor. İyi de bu suçlu birinin serbest salınmasına izin vermeyi gerektirmiyor ki. Sen yine kaçır eyşanı, yine tehdit et, adamların kardeşime dokunursa cinayetin ortaya çıkar de, niye o şikayet geri çekiliyor anlamıyorum.
Dizi güzel. Amma velakin Genel olarak dizide çok hatalar var. Polisin p si yok ortada. Herkes eline bi silah almış, hayır vurma da vurmuyorlar. Nefes şikayet etmeyi nihayet aklına getirene kadar bi Allahın kulu gel polise gidelim demiyor. Zaten nefes de saçma sapan şikayet ediyor çok üstünkörü işleniyor. Sadece darp raporu. Söyledin mi tecavüzğ? Tecavüzden çocuğu? Abinin ölümü? Başka suçlarını? Hocaya, köylülere, tahir ve ailesine yapılanları? Dayağı yiyen oturuyor arkadaş, gidin şikayet edin. Ne çok şikayet dedim. Ama öyle yani napayım.
Ha bi de şu saçmalığı var. Dizi karadeniz dizisi. Ama resmen karadenizlileri gömdüler. Allah aşkına şu dizide asiye dışında vay be şu karadenizliler ne iyi insanlarmış dedirten insan var mı? Tahir kıza hemen o... damgasını vurdu, mustafa para için ve kardeşi için baştan beri hep nefesin özgürlüğünün önüne taş koydu, anaları desen merhametsiz, kimse sahip çıkmadı ki kıza, çıkan da yarı yolda bıraktı. Tahirin sözlüsü, onun ailesi ve diğerleri bi tanesi ya bu kız işkence görüyor sahip çıkalım dedikodusunu yapıp kıskanacağımıza demedi. Bu nasıl karadeniz dizisi? İzledikçe püü benciller, merhametsizler diye diye söyleniyorum.
Söylediklerinin hepsi doğru o polis olayında da saçmalık arttıda arttı Vedat avukatla görüştükten hücresine giderken kendi adamı yemek getiriyor hangi karakolda yemek getriyorlar ailenden veya arkadaslarından biri saçmalık bide adamın kulağına eğilip bişeyler diyor polis hiç müdahale etmiyor saçmalığın daniskası
ama saçmalıklar oldugu halde çarşambayı reytingde alıp götürüyorsa izlettiryordur nefesi öldürmesi yok o silah patlaması baskasından çıktı eminim