- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizi korusun... gözümde eskiden cepheye mermi taşıyan hanımlardan farkınız yok... sizin eşiniz vatani için canını ortaya koyarken sizn gb eşler çocuklarda evlerinde onlara destek oluyo canını namusunu koruyo helal olsun size. Ben sizlere dua ediyorum hakkınızı helal edin bizlere...
Ayy Allah razı olsun ne kadar güzel bi yorumdu. . Çok sağolun. . Temiz yureginiz için çok teşekkür ederim. Polis eşi olmak gerçekten zor ama hertürlü stresine skntsina katlaniyoruz .
Ne izlicez ki bu kara gunlerde vatan kan aglarkenn dizi ve yarismami en azindan uzulup dua edelim evimizde sicak rahat koltuklarimizda çokça dua edelimmvatanimiz milletimiz için... elimizden ne geliyodu baska
Amin amin amin
O kadınları ve çocukları en son cami avlusunda görüp unutuyoruz. Devlet umarım hep yanlarında oluyordur...
Kiyamam masum yavruma cocuklar çok masum ve ölüm u yatıştırmak bi kenara dursun anlamalarını beklemek bile çok aci... Benim yavrum melek oldu yeğenleri her geldiğinde zeynebimi soruyo bebek nerde diye alalim artik hastaneden özledik diyolar. Cennette diyoruz çok guzel bi yerde bizde gidelim onunla oynayalım diyolar. Hatta karnimdaki yavrumu zeynep sanıyorlar yeniden dogucak diye bekliyorlar ama aynı büyümüş şekilde dogucak sanıyorlar kucucuk kalplerinde masum duygular bunlarla yaşamak çok zorBenim de var manevi yeğenim babası o 2 aylıkken şehit düştü. Bir anısı bile yok. 2-3 fotoğraf o kadar. Annesine soruyor artık 3,5 yaşında. Geçen gün neden benim babam kahraman oldu. Başka kahraman yok muymuş demiş. Çocuk işte bunlar. Anneleri nasıl anlatır nasıl açıklar. Çok zor. Arkadaşımdan biliyorum. Düşünsenize eşinizi kaybediyorsunuz. Katili kim, şu an nerede ne yapıyor , yaşıyor mu, bilmiyorsunuz. Allah askerimizi, polisimizi korusun.