Sen ağlama EYMEN...

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Pro Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
35

Sen ağlama yavrum kiyamam sana... babanın mekanı cennet sen ve kardeşin bundan başka aci gormeyin önünüzce... rabbim babanı senden ayrılanları helak etsin... icime aktı o iki damla yaşın... ölümden başka hersey yalan... Keske sen bu küçük yaşında o yükü almasaydin omuzlarına ya kardeşin... o daha sut kokan bi bebek... annen iki evlatla elini tuttuğu hayat arkadaşı... Keske sen hic bilmeseydin bunları... rabbim yardımcınız olsun sabir versin cocuk...

Ne çok insan varmış, dün mahalle doldu taştı
Ardından al bayrağa sarılmış tabut yanaştı
Tanıdım resmini amcalarda, herkes çok ağlaştı
Götürdüler ardından, gitti...usul usul uzaklaştı,

Sorsam Şehit diyorlar sana ; Babam Şehit ne demek?

Mışıl mışıl uyurken hissederdim sıcak öpüşünü
Gece yarısı gelip, hissederdim üstümü örtüşünü
Koca dağlar gibi babam,ben bilmem ki ölümü
Bilsen ne çok özledim ben güller gibi gülüşünü

Bak baba...bak ben büyüyorum
Sen görmeyecek misin şimdi adam oluşumu
Babam neden biraz kırık benim bir yanım
Şimdi göremeyecek misin sen kalem tutuşumu

Dün Dedem geldi,Amcam...,dayılarım
Kucaktan kucağaydım görsen sen diye sarıldım
Senden sonra ne çok seviyorlar beni bilsen...
Dolu dolu oldu oyuncaklarım harçlıklarım

Sabah oluyor akşam oluyor sen gelmiyorsun
Yine sabah oluyor yine akşam...gelmiyorsun
Babam seni sorunca herkesin gözleri neden doluyor
Şehit diyorlar babam şehit ne oluyor?

Bayramlarda herkes susuyor,bir ben gülüp oynuyorum
Koca Dedem ağlıyor, kocaman adam ya ona şaşıyorum
Annem gittiğinden beri susuyor ben çokça ona sarılıyorum
Anlamıyorum ya babam ...Durup durup seni soruyorum

Vedat Ali Kızıltepe

Kusura bakmayın bu çocuğa nolmus uzun zamandır teknolojiyle küs kaldık da

Kusura bakmayın bu çocuğa nolmus uzun zamandır teknolojiyle küs kaldık da
Bomba imha uzmanı polis babasi sehit olmuş yavrum babasının önünde safta kocaman yüreğiyle duruyordu resmine bakti bakti bakti helallik isterken gözünden iki damla aktı sadece acisini icimde hissettim rabbim yardim etsin vatanımızı milletimizi bizi koruyan asker ve polislerinizi korusun analar evlatsiz cocuklar babasız kalmasin diye paylaşmak istedim bisey gelmiyo elimizden dua edelim istedim

Sizi cok iyi anlıyorum iyi ki bu haberi ben görmedim oturur hüngür hüngür aglardim herzamanki gibi. . Bende polis esiyim o çocukları her gördüğümde oğlum aklıma gelir. . Dua ediyoruz sadece. Bu yavruları yetim bırakanlarin Allah belalarini versin.

Bende gördüm bu yawrucağı, dayanamadım hüngür hüngür ağladım, ah ne günahı var ki !!Annesi iki küçük cocukla kalakaldı, Allah kimseyi böyle sınav etmesin, tv izlemeyeyim diyorum ama lanet olsun ki arada genede duramayıp açıp bakıyorum haberlere

Bende çok üzüldüm çok ağladım izleyince. Bir daha haberleri izlemeyeceğim ruh alim alt üst oluyor.

Lanet olsun teröre lanet olsun dur demeyene lanet olsun terörü destekleyen herkese.. ALLAH IN LANET İ VE GAZABITERÖRÜ DESTEKLEYEN HERKESE OLSUN

Allah sizi korusun... gözümde eskiden cepheye mermi taşıyan hanımlardan farkınız yok... sizin eşiniz vatani için canını ortaya koyarken sizn gb eşler çocuklarda evlerinde onlara destek oluyo canını namusunu koruyo helal olsun size. Ben sizlere dua ediyorum hakkınızı helal edin bizlere...

Ne izlicez ki bu kara gunlerde vatan kan aglarkenn dizi ve yarismami en azindan uzulup dua edelim evimizde sicak rahat koltuklarimizda çokça dua edelimmvatanimiz milletimiz için... elimizden ne geliyodu baska

Yavrum ya nasılda sessiz sessiz ağlıyordu. Onun gözyaşlarında boğulsun sebep olanlar ve onlara destek olanlar.

Amin amin amin

Heryerde bu terörist ve sempatizanları... daha bugün sağlık odağındaki aile hekiminin masasında zerdusluk kitabını gördüm... tv den gördüğüm kadarıyla terör örgütünün kendince inandığı dinin adıydı... midem bulandı konuşmadım tepki veremedim ama kendime de sinir oldum... ya elimizden bisey gelmiyo diyip günaha görüyorsak yani şey yapmamız gerekiyorsa... yazık çok uzuluyorum bunların hesabı gozyumdugumuz için bizede sorulur ahirette

Böyle vatanım kan ağlarken, çatışmaların olduğu illeri gördükçe yaşama ümidimi yitiriyorum, evlat sahibi olmaktan bile vaz geçtim, 30 yaşını geçtin hala neden anne olmayı istemiyorsun diyorlar,bu dünyaya evlat getirmeye değer mi diyorum?Doğacak çocuğa ne vaat edebilirim ki, onu mutlu edeceğime inanmıyorum ki, ben elimden geleni yapsam bile dünya nereye gidiyor, ülkem sona mı yaklaşıyor bilmiyorum ki, tahmin edemiyorum ki, bu şehit haberleri, hastalıklar, acılar, savaşlar, ölümler, çaresizlikler off ben bile acı içinde nefes alıp verirken, çocuk düşünemiyorum

Hainlerin pususu sonucu şehit olan bir baba,bu çirkin oyunlar sonucu babasını kaybetmiş bir evlat ve hayatta tek başına iki çocuğu ile kalan bir kadın..içi evlat acısı ile yanan anne ve baba..

bu canların neye kurban gittiği ile ilgili cok sey yazip cizmek isterim ancak burası bdv siyaset yeri değil o yüzden sadece Allah rahmet eylesin şehitimize diyorum.

Bitsin artık bitsin de çocukların yüzü hep gülsün babalı büyüsünler.

Eşimin devresi Ankaradan görev arkadaşıymış 2 gündür morali bozuk, keza benim öyle, artık millet alıştı kanıksadı, vatan sağolsun demeye utanıyorum

Başınız sag olsun canim eşini korusun hakkınızı nasil oducrz sizin ve eşlerimizin rabbim basimizdakilere vicdan versin bu kallesleride helak etsin

Hiç bir siyasi düşünce gelmedi aklıma sadece bu kadar mi yüreğini vicdanını kaybetti herkez diye düşünüyorum... Ben hepsi helak olsun yok olsun istiyorum ama hala onların bile paramparça cesetleri icimi urpertiyo onlar ne hissediyorlar bu bebekleri cocuklari görünce oh mu diyolar gülüyorlar mi bunu aklim vicdanım almiyo ne zor kirli kötü bi dünya...

Haksever ama bir kitap yüzünden önyargılı olmak sana yakışmaz zerdüştlük teee perslere dayanan en eski tek tanrılı dinlerden biri, şu açıdan söylüyorum kitaplığıma bir baksan bu kız ne ayak dersin merak ettiğim herşeyi okurum,sadece merak etmiş olabilir aile hekiminiz

Haksever bu zaten siyasi bir oyun.bu oyun içinde bizim asker ve polisimiz şehit ediliyor vatan diyerek öldürülüyor.

Sen terörist denilen caniden insaf bekleme nasıl niye diye sorma çünkü onlar için biz düsmaniz ve bizim çocuklarımız da çocuk değil düşman.anlatabildim mi? Yani sadece öldürme ve yok etme politikası var onlar da

Bende çok ağladım 6yasindaki kocaman yüreğini hissettim. O yaşına ragmen dik durmaya çalışıyordu yavrum.
Annesine sen işe gitme diyisi daha cok yaktı yüreğimi babasını kaybetti simdi annesi ne zaman yanından ayrılsa o korku saracak onu

Belkide öyledir canim sadece tv de gordum o terör örgütü o dine inaninip sacmaliyolardi belkide başka birşeydir bi bilgim yok tabi. Görünce hemen o geldi aklı mavi urperdim. haklısın hic bisey göründüğü gb olmayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…