- 29 Haziran 2016
- 8
- 1
- 29
Kızlar merhaba. Bugğn başımdan geçen kötü bir doktor anımı sizinle paylaşmak istedim. Sizde bu doktora gidip mağdur olmayın. Bimer ede şikayette bulundum. Ve doktor sitelerinden birinede yazdım. Kimsenin bizim gibi rencide olmasını istemiyorum. Bugün annemle birlikte çok yıprandık. Eyüp devlet hastanesinde ortopedi ve travmatoloji doktoru Şemsettin Doğan Şenel den randevulu hasta olarak annemin MR sonuçlarını göstermek için gittik. Doktor Şemsettin Doğan Şenel tansiyon hastası olan anneme kaba bir dille ameliyat olacaksın yoksa yürüyemezsin dedi ve başka hiç bir açıklamada bulunmadı. Annemin ameliyat işlemleri hakkında bilgi istedi. "Amelyat için neler yapmam gerekiyor" diye sordu. (Daha önce diz ameliyatı geçirmediği için ve telaş yağtığı için bilgi almak istedi doğal olarak.) Bunun üzerine doktor Şemsettin Doğan Şenel yine kaba bir dille "çok paran olması lazım. Önce para biriktir sonra da git özel hastanede ameliyat ol" diyerek rencide etti. Annem şuan dizindeki problemin bile ne olduğu hakkında bilgi sahibi değil. Doktor hiç bir şekilde bizi bilgilendirmedi. Sadece ameliyat olacaksın dedi. Problemin ne olduğunu bilmeden ameliyat işlemlerini nasıl başlatabiliriz. Bu gibi doktorların en azından kınama cezası alması gerektiğini düşünüyorum. Annem psikolojik olarak çok yıprandı ve aynı zamanda doktorun bu tavırlarından dolayı tansiyonu düştü . Kimseye bu doktoru önermiyorum. Gerekli her yere yazdım bu şikayetimi.