• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Semra'nın çeyizleri

tatlım hepsı de cok hos mutlulukla kullan:16:

Çok güzel herşeyin canım:) Benzer çeyizlerimizde var :) Biev maşalarımız, süzgecimiz, anahtarlıklarımız vs :9: Güzel günlerde kullan inşallah.

En çook da English Home nevresim setini beğendim mavili olanı. İnternet sitesinde gördüğümü hiç hatırlamıyorum.. Varsa bende almak isterim :)

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inş.
Yalnız sana sormak istediğim bişe var makarna ve pizza tabaklarını eklemişsin üzerinde aşçı resimleri olanlar
Bende onlardan almıştım mart ayında şuan çeyizlerime bakıyorum ama eksik var ya kasadan geçmedi yada bi yere kaldırdım ama bulamıyorum.
Ben migrostan almıştım hala daha varmıdır bilmiyorum sen nerden aldın eğer bulamazsam ordan alırım bende

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inş.
Yalnız sana sormak istediğim bişe var makarna ve pizza tabaklarını eklemişsin üzerinde aşçı resimleri olanlar
Bende onlardan almıştım mart ayında şuan çeyizlerime bakıyorum ama eksik var ya kasadan geçmedi yada bi yere kaldırdım ama bulamıyorum.
Ben migrostan almıştım hala daha varmıdır bilmiyorum sen nerden aldın eğer bulamazsam ordan alırım bende

teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız. Ben de migrostan almıştım o tarihlerde, şuan migroslarda göremiyorum ama, belki sonraki zamanlarda gelir...

mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah. bu çeyizlerin hepsi vesile mutluluk için :)

ev şeklindeki anahtarlığı nerden aldınız?
aldıklarınızı mutlulukla kullanırsınız inşallah.

Back
X