• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sempatık İkoncan İvana Sert

Hakan Akkaya 1.81 miş.
Ve İvana ile Hakan'ın birkaç fotoğrafını ekliyorum

$407800_307127035996414_191447357564383_848409_543294273_n.jpg

$e78_820ab.jpg

$bugun-ne-giysem.JPG

Son düzenleme:
hakan hıc 181lik bır adama benzemıyor mınyon tıplı ekrandanda oldukca belli bu şaşırdım ..

Evet.
Bana da biraz ilginç geldi açıkçası.
İvana 1.74 Hakan'da 1.81 olduğunu açıkladı programda.
Benim abim 1.79 ama Hakan'ın yanında dev gibi duruyor. :27:
1.75ten uzun olduğu belli ama 1.81 olması tuhafıma gitti :/

çok çok itici. :19:
hele konuşması.
güzel de değil kesinlikle, sadece farklı bir havası var.

Katılıyorum ve eklemek istiyorum.
Bu kadına hiç tahammülüm yok ya
Oldukça itici
Donuk bakışları var
Konuşurken sanki ağzını açmıyor o ses nerden çıkıyor anlamadım:S
Zaten ekranda 2sn den fazla görsem baygınlık geçiririm heralde o kadar :27:

Ben bu kadindan pek hoslanmiyorum.
Türkiyede hatta bu forumda bu kadindan bin kat daha güzel kadinlar var.
Bak benim bacaklarim güzel diye gözümüze sokmasina, minicik eteklerle dolasmasina gerek yok.

Kadinlar disilikleri ile degil kisilikleriyle önplanda olmali.

Bence hoş , çekici kadın ama sizce de çok abartılmadı mı ? Ülkemizde aşırı derecede yabancı merakı var. Tamam bacakları güzel saatlerce ağırlıkla koşuyormş ama sadece bacak göz makyajı saç ve tenden ibaret bu kadın... Bende uzun boy takıntısı yoktur ama bi mankenin 175den aşağı olmasını doğru bulmuyorum. Ülkemizde boyun kısa ahhahah 167 ile manken mi olunur diyip de bi yabancıya aaa olsun denmemeli. Kaldı ki dümdüz inen bir bele sahip bacakları da düzgün ama uzun değiil. İnce ipli bikini değilde normal giyse boyuyla uyumlu kaslı ince bacakları var. Seda sayanın programına katılmştı tuğba özay ile.. Seda Sayan 167 Tuğba Özay 180 yani İvananın 174 olması mümküüün değil. Bi kadının güzel olması boya bu kadar bağlı değil. Ama ülkemde genç kızlarla bu yüzden dalga geçiliyorsa vaaay yabancı kadınlar 180 diyip bütün yabancılar uzundur kanısı varsa bu durumda ben İvananın boyunu eleştiririm. Uzun boylu bir memleketten gelmesine rağmen mankenlere göre kısa boya sahip.

eski haliyle yeni hali arasında baya bir fark varmış ama saç rengini ve tenini beğeniyorum solaryuma girdiğinide söylüyordu programda

...........bızımla deilsın..... sadece saç renklerini beğeniyorum o kdar

bir kere kadın bence kendini ülkemize sevdirdi...
gündüz kuşağına renk getirdi..

sevimli halleri, yarım yamalak konuşmaları, tatlı aksanı...

ben beğeniyorum kendisini...

Back