• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sempatık İkoncan İvana Sert

Çok tatlı, çok dikkat çekici, bakışları muhteşem.
Hipnoz ediyor adeta insanı. O bakışlara ve cilvelerine tav olmayacak erkek yoktur herhalde.

çok çok itici. :19:
hele konuşması.
güzel de değil kesinlikle, sadece farklı bir havası var.

Çok tatlı ya. :31::31: Çok da seksi, kadınsı. :31:
Çok güzel makyajlar yapıyor. Beli kalın, hoş değil ama bacakları muhteşem. :69:

ivana-sert-031258952.jpg

ivana-sert-031300071.jpg

ivana-sert-031301601.jpg

ivana-sert.jpg

669792100861.jpg

25.jpg

tek kelımeyle tıksınıyorum bu kadından .. zerre kadarda guzel bulmuyorum bele bak ne kadar erkeksı ve ıtıcı . sırf bacagını gosterıyor o yuzden dar seylerı fazla tercıh etmıyor.ses tonu o kadar berbat .. makyaj yapmasa bırseyede benzemıcek.

bu kadını önceden beğeniyodum ta ki belinin bu denli kalın olduğunu görene kadar

kendisi sempatik..yani eskiden daha sempatik bulduğumu da söyleyebilirim saçma sapan konuşuyor

ayrıca bi kadında bel kıvrımı çok önemli bence yaaa...

en önemli yerlerden biri

zaten erkeklerden kadınları ayıran en önemli şey belki de belin kıvrımlı,güzel,kadınsı olması...

beli çok kalın ama kamufule etmeyi biliyor yinede bacaklarını ön plana alabiliyor benceşık ve hoş bir kadın.

bu kadını önceden beğeniyodum ta ki belinin bu denli kalın olduğunu görene kadar

kendisi sempatik..yani eskiden daha sempatik bulduğumu da söyleyebilirim saçma sapan konuşuyor

ayrıca bi kadında bel kıvrımı çok önemli bence yaaa...

en önemli yerlerden biri

zaten erkeklerden kadınları ayıran en önemli şey belki de belin kıvrımlı,güzel,kadınsı olması...

katılıyorum.bır kadının fızıgı ne kadar ıyı olursa olsun o bel kıvrımı olmayınca bende bıtıyor.bir kadın ıcın en onemlı yer bacak olsa nolur olmasa nolur.Çok iğrenç ya

Güzel kadın ama abartılcak bir şeyi yok. Yüzü saçlarından ve bakışlarından dolayı sadece çekici geliyor bana. Vücudu bence hiç güzel değil. Beli dümdüz gdiyor zaten kalıp gibi. Bacakları çok kaslı, erkek bacağı gibi çirkin duruyor. Dikkatli bakmadığın sürece bu kusurları göremiyorsun. Göz ucuyla bi anda baktığında oldukça çekici bi kadın gibi geliyor. Ki cok beğeniliyor. Bu kadın bile aldatılıyorsa ozaman, vay halimize :ssz: :1:

174 falan değil antalyada gormustum cok yakından yazıldıgı gıbı 168 anca vardır topuklu ayakkabı kıyafet oyle gosterıyor zaten bacaklarına dıkkatlı baktgıgınızda uzun değil o kadarda.

174 falan değil antalyada gormustum cok yakından yazıldıgı gıbı 168 anca vardır topuklu ayakkabı kıyafet oyle gosterıyor zaten bacaklarına dıkkatlı baktgıgınızda uzun değil o kadarda.

Zaten müş kullandım.
Çünkü 1.74 durmuyor.
Hakan Akkaya 1.80 civarı ve İvana Sert ancak 10.15 cm topuklu giydiğinde Hakan Akkaya'nın boyunda oluyor ya da birazcık geçiyor.
1.70ten uzun değil bana görede.

Back