• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sempatık İkoncan İvana Sert

sonunda bırı benım gıbı dusunmus farketmıs her harfınıze katılıyorum.kk'da yabancı hayranlıgı bır haylı fazla topıclere baktıgınız zaman çok iyi anlasılıyor bu.

Yabancı hayranlığı ile alakası yok bence.
Türk ünlülerin fotoğrafları bulunmuyor ki kolay kolay burada konu açılınca uzun uzun devamı da gelsin...
Malesef ülkemizde ünlülerimizin net ortamında yüksek çözünürlükte bi dolu fotoğrafı bulunmuyor.
Azıcık ufak tefek eski püskü fotolar var.
Yoksa gözde olan Türk ünlüleri için de konular açıldı burada.
Ama devamı yeni fotolar ekleyemediğimiz için gelmiyor.

Yabancı hayranlığı ile alakası yok bence.
Türk ünlülerin fotoğrafları bulunmuyor ki kolay kolay burada konu açılınca uzun uzun devamı da gelsin...
Malesef ülkemizde ünlülerimizin net ortamında yüksek çözünürlükte bi dolu fotoğrafı bulunmuyor.

Resim mevzusunda haklısınız.Fotoğraf makinelerinden pek anlamam ama bizim basının makineleri dandik sanki günlük hayatta çekilen yerli ünlülerin resimleri çok kalitesiz görünüyor.Asyalıların starlarının bile günlük hayatta çekilen fotoları sanki dergi kapağı gibi :33:

Elimde olsa bu kadını Türkiye dışına sürerdim ve girişini yasaklardım !!!:37:

abancı hayranlığı ile alakası yok bence.

gayet alakası var.Turk unlulerın fotografları bulunsa bıle dogru duzgun cevap yazan bıle olmuyor.kk'de bu yabancı hayranlıgı var acıkcası kımse ınkar etmesın.baktıgım turk topıklerınde dogru duzgun bakılmamıs bıle..

sırf bunu gormemek ıcın kanal degıstrıyorum,
bı kadın bu kadar cırkın bı surata sahıp olup nasıl bu kadar begenılıyor
hem itici hem çirkin
turkce sı bozk dıye mıllete sempatık gelıo
turkıyede turkce konusamayan bırıne program yaptrıoılar ya pes.

gayet alakası var.Turk unlulerın fotografları bulunsa bıle dogru duzgun cevap yazan bıle olmuyor.kk'de bu yabancı hayranlıgı var acıkcası kımse ınkar etmesın.baktıgım turk topıklerınde dogru duzgun bakılmamıs bıle..

Doğru düzgün bakılması için doğru düzgün fotoğraflar olması gerekiyor. Mesela Petek Dinçöz topiğine çok bakılmıştır, çünkü onun bir ara çok iyi fotoğrafları oluyordu ve ekliyordum ben de. İnsanlar yeni foto eklendikçe konulara bakarlar.

Kürk hayranlığı ve kürklü tasarımları yüzünden hiç sevmediğim bir kadın
'Kürk giymiyorlar ama et yiyorlar' diye saçmalayıp zeka seviyesini de belli etmiştir kanımca
Ama vücudu,bacakları ve yüz hatlarını beğeniyorum

Ben slav irkini begenirim ama bu kadini begenmiyorum, dogal gelmiyor bana. Ikoncan, simarik bir tip, hic de sempatik degil.

bende slav ırkını begenmem.erkeksi gelırler bana.bu kadınıda begenmıyorum.beli kalın hatları yok ama bunu profosyonel bır sekilde gızleyebılıyor

$ivana-sert-kalin-bel-1.jpg

81 dogumlumu daha buyuk duruyor ama cok guzel kadın fizigide oyle ayrıca hemsehrim sayılır azcıkda olsa eheh:))))

Son düzenleme:
ben çok beğenıyorum güzel kadın baktırıyor kendıne:16:
ama 81 li olması şaşırttı benı daha buyuk duruyor:6:

Back