Semih karaketire ameliyat olanlar

deniz8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
1
0
1
34
Merhabalar yaklaşık 3 ay önce semih beye ameliyat oldum ama çok pişmanım . Çünkü ameliyat öncesi konuşmalar verilen vaatler hiç biri olmadı . Benim istediğimden bambaşka bir burun yaptı . Ve ameliyat öncesinde çok daha iyi nefes alıyordum şimdi nefes problemleri yaşıyorum .gece uyuyamıyorum hiç . Hem burun şekli istediğim gibi olmadı hem nefes alamiyorum .. pişmanlık üstüne pişmanlık.. ve ısrarla 6 ay sonra istediğin şekil olacak masaj yap diyor . 3 ay kaldı burun kendiliginden mi başka şekle oturcak anlamiyorum . Daha önce olanlar böyle bir nefes problemi yaşadı mi sanki burnumun içinde kocaman bişi var ve nefes alamıyorum bu normal bir durum mu bunu bilmek istiyorum ...

Son düzenleme:
Estetik amacli ameliyatlarda doktor sana sonuc vaadeder senin sorumlulugunda karsiliginda ucretini odemektir. Sen sorumlulugunu yerine getirip karsiliginda doktor vaadini karsilayamazsa dava acabilirsin. Sana tekrar revizyon yapmak zorunda ki ben onermem burada ayni doktora ikinci defa revizyon olup pisman olanlarla dolu ya da sana ucret iadesi yapmak zorunda ya da tekrar ameliyat olmak zorunda kalirsan onu karsilamak zorunda. Hicbir doktor buna yanasmiyor. Surec dava icin cok uzun diyorlar. Dava actiginda oncelikle ara bulucuyla gorusuyorsun, bilirkisi raporu isteniyor. Bunlari kanitlamak zorundasin. Bildiklerim bu kadar.

Back
X