Cilt Bakımı Ürünleri selvert krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
40
selam kızlar.selvert marka krem kullanan varmı.bana bu kremden tavsiye ettiler fakat pahalı diye alamadım.geçen gün komşum almış çok memnun.bana öneren kız etkisi daha hızlı oluyor başka marka kremlere göre demişti.komşum doku yenileyici olan kreminden almış.aranızda kullanan varsa bilgilerinizi bekliyorum.

selam icel.ben bugün aldım.zaten selvert standında bir bayan görevli vardı.ona danıştım.benim cildime giden bir nemlendirici krem ve bir tonik verdi.bu iki ürünün bir de hediyesi var.ihtiyacına göre istediğin selvert marka bir diğer ürün hediye.ben maske ile makyaj temizleme sütünü aldım.aynı zamanda göz makyajınıda çıkarıyor temizleme sütü.inşallah memnun kalırım canım.komşum kullandı memnun kaldı.umarım bende memnun kalırım

canım kremini düzenli olarak aldığım günden beri sabah akşam sürüyorum ve yüzümde sivilceler vardı iyi geldi.ve yüzüm kaymak gibi oldu,yumuşacık.elimi sürünce pürüzsüzmüş gibi hissediyorsun. bundan önce hapyderm almıştım loreal in ben kendimce ona güzel diyordum fakat bu krem ondan bin kat daha iyi.sanada tavsiye ederim

selam kızlar.bu kremden çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum.biraz pahalı ama olsun.yüzümde sivilceler hiç bu kadar az olmamıştı

arkadaşlar selvert ne kremi acaba? sivilce için mi? kinerase c peptide aldım ,2 gecedir sürüyorum çok memnun kaldım, cildin tonunu bile dengeliyor ki benim kılcal damar problemim de var, nemlendirmesi de güzel,kokusu çok süper değil ama şifa olduğu belli kremin..
selvert kaç lira ve nerede satılıyor onu da almalıyım...tatlicadiarzu

arkadaşlar selvert ne kremi acaba? sivilce için mi? kinerase c peptide aldım ,2 gecedir sürüyorum çok memnun kaldım, cildin tonunu bile dengeliyor ki benim kılcal damar problemim de var, nemlendirmesi de güzel,kokusu çok süper değil ama şifa olduğu belli kremin..
selvert kaç lira ve nerede satılıyor onu da almalıyım...tatlicadiarzu

selam neyracım.selvert sivilce kremi değil.benim cildimde sivilceler vardı ama aşırı değildi.bir de kuruma vardı sivilcelerin kenarları özelikle soyuk soyuk oluyordu ve makyaj yapınca falan kötü görünüyordu.bana bu ürünü önerdiler.fakat ben biraz pahalı diye almamıştım.sonra komşumuzun yüzünde sivilce delikleri var.o bana selvert kullandığını ve memnun olduğunu söyledi.o doku yenileyici kremini kullanıyordu.bende kozmetik mağazasına gittim ve benim cildime problemli ciltler için olanaını vermek gerektiğini söyledi yetkili.hafif sivilcelerde olduğu için.şimdi sabah akşam sürüyorum ve çok memnunum.sivilcelerim geçti.fiyatı 67 küsür.bunun yanında bir de maske hediye veriyorlar.o da çok güzel.haftada bir uyguluyorsun.

kaç lira olursa olsun alırım,tatlicadiarzu acaba kaç ml bu 67 ytl lik krem bir de ne malı bu ürün?

doku yenileyici kremi nasıl acaba?

merhaba icel.doku yenileyici kremi salyangoz özlerinden yapılıyormuş.bunu belli bir yaştan sonraki bayanlara daha çok veriyorlarmış.komşumuz kullanıyor çok memnun.yüzünde sivilce delikleri vardı.azaldı diyor. cosmo city lerde bulabilirsiniz.başka nerde var bilmiyorum fakat büyük kozmetik mağazalarına sorarsanız onlar cilt tipinize göre veriyorlar.sizlere yardımcı oluyorlar

kaç lira olursa olsun alırım,tatlicadiarzu acaba kaç ml bu 67 ytl lik krem bir de ne malı bu ürün?

neyracım merhaba.krem 50 ml.made in spain yazıyor.istanbulda yaşıyorsan cosmo city lerde bulabilirsin.ya da diğer büyük kozmetik dükkanlarında

boncuk çok teşekkürler, ama şu an büyük şehirde yaşamıyorum taşradayım :a015:
internetten alabilirsem bakayım

çok pahalıymış ama biz kadınlar cildimiz için herşeye katlanıyoruz. bende almalıyım sanırım çene bölgemde biraz sivilcelenme ve sivilce izi var. sivilce geçiyor ama izleri beni sinir ediyor. bir çok krem denedim diyemem ama ilk olsun kesin olsun inş.
birde cildim çok mat görünüyor inş onuda düzeltir.

selam kızlar.selvert marka krem kullanan varmı.bana bu kremden tavsiye ettiler fakat pahalı diye alamadım.geçen gün komşum almış çok memnun.bana öneren kız etkisi daha hızlı oluyor başka marka kremlere göre demişti.komşum doku yenileyici olan kreminden almış.aranızda kullanan varsa bilgilerinizi bekliyorum.

ben göz altı kremini aldım tezgahtar kız çoook methetmişti 65 ytl de verdim ama bi halta yaramadııııııııııııııı ben amway kullanıyorum memnunum ama ne varsa bitkisel çözümlerde yahuuuu

ben göz altı kremini aldım tezgahtar kız çoook methetmişti 65 ytl de verdim ama bi halta yaramadııııııııııııııı ben amway kullanıyorum memnunum ama ne varsa bitkisel çözümlerde yahuuuu

bende amway kullanıorm..peeling-tonik-nemlendirme seti..hassas ciltler için olanı..bide minik sivilce lekesi geçiren kreminden aldım,eski lekelerimde bitti giitti :1rolleyes: makyaj malzemelerimde fondoteni özellikle amway aldım,sanki kozmetik değilde cildime krem sürmüşüm gibi hafif..ürünler pahalı ve kçük görünüo ama ,hem kalite hemde uzun vade gidio..çok memnunum

bende amway kullanıorm..peeling-tonik-nemlendirme seti..hassas ciltler için olanı..bide minik sivilce lekesi geçiren kreminden aldım,eski lekelerimde bitti giitti :1rolleyes: makyaj malzemelerimde fondoteni özellikle amway aldım,sanki kozmetik değilde cildime krem sürmüşüm gibi hafif..ürünler pahalı ve kçük görünüo ama ,hem kalite hemde uzun vade gidio..çok memnunum

amway ürünlerinden memnunsunuz yani peki fiyatlar nasıl

X