canım bende şimdi attım attım bilgilerimi, sabırsızlıkla bekliyorum. Elime ulaşınca haber veririm artık ayrı bir başlıkta toplanırız diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...
Kreminizi bugun kargoya veriyoruz inş. bir aksilik olmassa size birde cilt sıkılaştırıcı ve kırısıklık giderici cok hoş bir krem daha gönderecekeler bilginiz olsun :)
Valla krem konusunda iddaallılar birde sedef egzama için krem var mış oda çok hızlı sonuc veriyor diyor 4 kişiye de onu gönderecegim..
hayırlısı krem tutulursa yeni bir başlık oluşturulabilir.. neden olmasın... ??
Eşim Güzellik merkezleri ile randevu alıp görüşmeye başlayacak önümüzdeki hafta sellülit tedavisi için zaten güzeellik merkezleri bu krem işe yaradığını anladıkları anda olayın akışı değişir mutlaka
Bir güzellik merkezi bizim elimizdeki hastalardan 1. 2. 3. derece selülit rahatsızlığı olan tespit ettiğimiz kişileri başlangıç fotografını çekip tedavi sürecinde 1 ay sonra krem kullanımı sonunda selülitler ne hale gelicek tekrar fotograflayıp belgelemek üzere bir çalışma yaparak kesin belgeli sonuç üzerinde çalışma yapacaklar böylece daha net kesin veriler elimizde olmuş olacak diyor..
Hadi hayırlsı...
Sedef egzama içinde ihtiyacı olan arkadasınız olursa 4 kişi için gönderebiliriz..
Son düzenleme: