Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hanimlar,yaklasik bir aydir Niveanin L-carnitine iceren selulit kremini masaj,bol su ve haftada 3 gun 45 dakikalik sporla kullanarak selulitlerimden neredeyse tamamen kurtuldum.Nivea bende ise yaradi umarim size de yarar.Bu arada ben hala dogum kontrol hapi kullaniyorum ve bol bol seker tuketiyorum buna ragmen cok ciddi azalma oldu.Bence duzenli uygulamak az ya da cok mutlaka bir sonuc veriyor.Hepinize kolay gelsin.
slm arkadaşlar. selülite kesin çözüm, skleroterapi yöntemi diyor doktorlar. üstelik bir daha da oluşmuyormuş. varis için kullanılandan biraz farklıymış. skleroterapi deneyimi olanlar paylaşsın lütfeeennnnn
Biraz sulandırıp masaj yaparak sürmek gerekiyosürüyormuyuz..?Açıklama yapabilirmisin ?
Ben daha önce yazmıştım nasıl kurtulduğumu .. bişey daha eklemek istedim aklıma geldi..
Çimdik..
Bu da çok etkili diye düşünüyorum.. öyle morartacak kadar değilse de her banyodan sonra bacaklarımın arkasına ve popoma doğru yaptığım değişik yönlerdeki çimdik hareketlerinin de yağların yerleşmemesi açısından etkili olduğunu düşünüyorum..
üstüne de kremimi sürüyorum zaten masaj aletimle de masajlıyorum..
kurtuldum ya,Allaha şükür..
Gerçi Allah başka dert keder vermesin bi derdimiz bu olsun desek de yine de kötü görünüyor bu şeyler,bir bayana hiç yakışmıyo:/
Masaj aleti kullanırken lütfen dikkat edin. Damarlarınıza zarar vermeyin özelliklede kılcal damarlar daha çabuk tahrip olur. Yüksek ayarda ve uzun süre uygulamayın.:92: