Ben de çok krem kullandım ama şimdi her zamankinden çok selülitim var, bence selülitin en önemli nedeni hareketsizlik, bi de beslenme..çünkü selülit bir dolaşım problemi biz ne kadar dışardan müdahale etsek de içerden bişeyler yapmadan bu sorundan kurtulamayız...yani bol su içip, tuzu azaltıcaz, kolalı içeceklerden uzak durucaz, sağlıklı beslenicez; hareket edicez, üstüne de krem sürücez...yoksa beslenmemizi değiştirmeden ne kadar yosun sabunuyla ovup krem sürsek de bir faydası olmuyor, bi de süreklilik çok önemli, hangi yöntemi uygularsak uyguayalım düzenli ve sürekli olması gerekiyor...çünkü selülit çok nankör,tam kurtuldum diyorsun birkaç ay sonra bi bakmışsın hepsi geri gelmiş
ben bi gece biberiye , kekik ve buğday yağı sürüp streçe sarıp yattım sabaha inanılmaz faydası oldu bi geceden itibaren hemen etki gösterdi ama sonra uygulamaya fırsatım olmadı spor yaptım her gün 30 dk tüm vücudu çalıştırracak hareketler bi hafta sonra selülitim çok az kalmıştı sonra sınavlardı falan oda araya kaynadı şimdi hemen acil tekrar spora başlıycam hemen fayda ediyo size tavsiyem ne kullanırsanız kullanın spor yapın 10 dk bile olsa eğer krem 2 ayda geçircekse sporla birlikte yapınca 1 ayda geçer
selülitlerim için kese yapmaya başladım düzenli olarak
ama aşagıdan yukarı ya da yukarıdan aşağıya doğru yapmamın falan bi etkisi olur mu çabuk azalmaları için
kızlar merhaba bende selülit problemi yasıyrum:1no2: kalçamda var benimde cogunlukla o bölgeyi nasıl streçliyeceğim kızlarfisfisfis onu düşünüyorum ne yapabilirim önerileriniz neler kahve telvesi iyi geliyormus yoksa yaglardanmı denesem birde bişey sorucam size kızlar o yagları sürüp kalça bölgemi streçlesem yıkadıgımda akıcak yakma olmazmı vajinal bölgede?onu merak ediyorumbilmiyorumkismile
ben bi gece biberiye , kekik ve buğday yağı sürüp streçe sarıp yattım sabaha inanılmaz faydası oldu bi geceden itibaren hemen etki gösterdi ama sonra uygulamaya fırsatım olmadı spor yaptım her gün 30 dk tüm vücudu çalıştırracak hareketler bi hafta sonra selülitim çok az kalmıştı sonra sınavlardı falan oda araya kaynadı şimdi hemen acil tekrar spora başlıycam hemen fayda ediyo size tavsiyem ne kullanırsanız kullanın spor yapın 10 dk bile olsa eğer krem 2 ayda geçircekse sporla birlikte yapınca 1 ayda geçer
merhabalar;
ben de son bir yıldır selülit derdinden müzdarip olanlardanım.ender saracın bir formülünü ve suna dumankayanın bir çayını birlikte kullanıyorum çok büyük faydasını gördüm birlikte sporda yaptım .zayıfken bile etim çok gevşekti bu genç yaşta bacaklarımın sallanmasından cok rahatsız oluyordum şimdi cok güzelleştiler cok sıkılaştı bacaklarım ve pürüzsüz oldular:)
merhabalar;
ben de son bir yıldır selülit derdinden müzdarip olanlardanım.ender saracın bir formülünü ve suna dumankayanın bir çayını birlikte kullanıyorum çok büyük faydasını gördüm birlikte sporda yaptım .zayıfken bile etim çok gevşekti bu genç yaşta bacaklarımın sallanmasından cok rahatsız oluyordum şimdi cok güzelleştiler cok sıkılaştı bacaklarım ve pürüzsüz oldular:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?