Selülit selülitlerimden tiksiniyorum:(

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

mutlulukgibisiyok

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
225
73
kızlar bana yardım edin kilolu bir bayan değilim ama bacaklarımda aşırı selülit var ve ne yapacağımı şaşırdım sizin kullandığınız memnun kaldığınız krem vs varsa önerebilir misiniz? ya da düzenli spor fayda eder mi lütfen beslenmeden mi kaynaklanıyor acaba bu kadar fazla değildi

Bende de var.Artık onlarla yaşamayı öğrendim.
Hem östrojen hormonundan kaynaklanıyormuş .Sevinmelisiniz .

benımde popomda var çok zayıfım ama spor yapmalıyım popom var ama yumusak falan fılan bayram sonrası spora baslamayı dusunuyorum umarım inşallah..

Bol bol ve bol su.. Merdiven çıkmak ve çok lazımsa Matrigen krem.. Yağ, karbonhidrat tüketimini azaltmak, C vitamini, A vitamini ve E vitamini içmek. Sonuç; sıfır selülit.

OOO HERKESİN BAŞI DERTTE SANIRIM BU KOnuda.. oy spor yapmaya vaktimde yokki.bendede var. malesef

biraz genetik bu olay aslında..
Annende varsa sende de olması kuvvetle muhtemel..
Uzman spor salonlarına gidebilirsin zamanın müsaitse, bölgesel çalışman için besin destekli yardımcı olurlar.
Banyoda kesenin iyi geldiğini okumuştum. Bir de masaj.

kese yapıyorum her banyoya girdiğimde masajı da duydum aslında ama spor şartmış cidden ama çalışıyorum evliyim nasıl ayarlıcam zamanımı ben

matrigen krem hakkında biraz bilgi alabilirmiyim
Bunun konusu açılmıştı burda oraya da yazmıştım okuyun isterseniz. Açıkçası pahalı, küçük tüp alıp denemeden kullanmayın. Kremi sürdükten sonra oluşan ve yarım saate yakın süren içten bir yanma hissi var! Dışarıdan soğuk ten hiçbir şey yok ama içerideki yanma gerçekten ateşle yakılmış gibi ve etkili bir krem. Kullananları okumuştum, kendim de aldım, kuzenim de kullandı. Güzellik merkezi önermişti. Denemenizi ancak istikrarlı olmayacaksanız paranız gitmesin diye almamanızı tavsiye ederim.

Bisiklete binme imkanınız varsa tavsiye ederim. Bir de kahveyi kolayı asitli içecekleri bırakın. Türk kahvesini de her gün tüketin.

kese yapıyorum her banyoya girdiğimde masajı da duydum aslında ama spor şartmış cidden ama çalışıyorum evliyim nasıl ayarlıcam zamanımı ben
çocuk yoksa 1 adım öndesin selülitli çalışan kadınlara göre.
her anı değerlendir. bol su iç. yediklerine dikkat et.
Her şeyin başı sağlıklı beslenmek olduktan sonra selülit de gider, kilo da gider, cilt de parlar. Bir de yapabilsek keşke…

etek elbise giydiğimde iğrenç duruyorlar ya daha 25 yaşındayım ben belki düzenli sporla halledebilirim bilmiyorum
asitli ,şekerli ve yağlı yiyecekler ve içecekler selülite yol açarmış .Bu tip besinler demek ki kılcal damarlardaki kan dolaşımını zayıflatıyor .Kahve ile masaj yapabilirsiniz .

merdiven çıkmak basen yapıyor.bol su için spor yapın.bide 2 çk pudra şekeri 2 çk kahve ve 1 küçük şişe portakal yağını karıştırp banyodan sonra masaj yapıp durulayın.masajı aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle yapın.3-4 seans falan haftada 1 yapın sonra 2 haftada 1 e düşürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…