- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
-
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
etek elbise giydiğimde iğrenç duruyorlar ya daha 25 yaşındayım ben belki düzenli sporla halledebilirim bilmiyorumBende de var.Artık onlarla yaşamayı öğrendim.
Hem östrojen hormonundan kaynaklanıyormuş .Sevinmelisiniz .
ya peki sizde varmıydı sporla mı geçti pekispor fayda ediyor taş gibi oluyorsunuz
biraz genetik bu olay aslında..kızlar bana yardım edin kilolu bir bayan değilim ama bacaklarımda aşırı selülit var ve ne yapacağımı şaşırdım sizin kullandığınız memnun kaldığınız krem vs varsa önerebilir misiniz? ya da düzenli spor fayda eder mi lütfen beslenmeden mi kaynaklanıyor acaba bu kadar fazla değildi
matrigen krem hakkında biraz bilgi alabilirmiyimBol bol ve bol su.. Merdiven çıkmak ve çok lazımsa Matrigen krem.. Yağ, karbonhidrat tüketimini azaltmak, C vitamini, A vitamini ve E vitamini içmek. Sonuç; sıfır selülit.
kese yapıyorum her banyoya girdiğimde masajı da duydum aslında ama spor şartmış cidden ama çalışıyorum evliyim nasıl ayarlıcam zamanımı benbiraz genetik bu olay aslında..
Annende varsa sende de olması kuvvetle muhtemel..
Uzman spor salonlarına gidebilirsin zamanın müsaitse, bölgesel çalışman için besin destekli yardımcı olurlar.
Banyoda kesenin iyi geldiğini okumuştum. Bir de masaj.
Bunun konusu açılmıştı burda oraya da yazmıştım okuyun isterseniz. Açıkçası pahalı, küçük tüp alıp denemeden kullanmayın. Kremi sürdükten sonra oluşan ve yarım saate yakın süren içten bir yanma hissi var! Dışarıdan soğuk ten hiçbir şey yok ama içerideki yanma gerçekten ateşle yakılmış gibi ve etkili bir krem. Kullananları okumuştum, kendim de aldım, kuzenim de kullandı. Güzellik merkezi önermişti. Denemenizi ancak istikrarlı olmayacaksanız paranız gitmesin diye almamanızı tavsiye ederim.matrigen krem hakkında biraz bilgi alabilirmiyim
kızlar bana yardım edin kilolu bir bayan değilim ama bacaklarımda aşırı selülit var ve ne yapacağımı şaşırdım sizin kullandığınız memnun kaldığınız krem vs varsa önerebilir misiniz? ya da düzenli spor fayda eder mi lütfen beslenmeden mi kaynaklanıyor acaba bu kadar fazla değildi
çocuk yoksa 1 adım öndesin selülitli çalışan kadınlara göre.kese yapıyorum her banyoya girdiğimde masajı da duydum aslında ama spor şartmış cidden ama çalışıyorum evliyim nasıl ayarlıcam zamanımı ben
asitli ,şekerli ve yağlı yiyecekler ve içecekler selülite yol açarmış .Bu tip besinler demek ki kılcal damarlardaki kan dolaşımını zayıflatıyor .Kahve ile masaj yapabilirsiniz .etek elbise giydiğimde iğrenç duruyorlar ya daha 25 yaşındayım ben belki düzenli sporla halledebilirim bilmiyorum
ya peki sizde varmıydı sporla mı geçti peki