Selülit selülitlerimden tiksiniyorum:(

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim.

yağlı yemediğiniz sürece ve spor yaptığınız sürece selülit olmaz ki
çoğu kadın (sözüm size değil) yiyor yiyor tavuk kanatları ketcap mayonez oturuyor dıyor kı ee ben cok gezıyorum enerjı doluyum neden yağlanma var..
kardeşim yedıgının ıkı katı spor yapıcaksın su ıcıceksın yağsız yemeye ozen gostereceksın ha bır de abur cubur yemıceksın..çıkolata yıyorsan bıtter yıceksın bıskuvı vs cips asla..

emınım kı sız de bunlardan bırını yapıyorsunuzdur yoksa bacakta selülitin işi ne..her kadında evet azıcık da olsa vardır ama tıksınıcek kadar varsa dıkkatlı beslenıp spor yapmadıgınızdandır...saydıklarımdan kaçınmanız kafi..sevgiler

cips ket ap bunlari agzima surmem bol su 9cerim spor da yapmiyorsam bir yildir ama o kadar gevsek bir tenim var ki malesef genetik selulitim yoktu bu yil oldu birden bir suru hemde..olabiliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…