Selülitlerimden %80 oraninda kurtuldum

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.759
Arkadaslar benim popomdan diz kapagima kadar komple dalga dalga selülitim vardı armut vücutluyum bacaklarimda kalındı.ben kendimi bildim bileli selülitlerim vardi ergenlik yillarindan beri ilk defa aynaya bakip kendimi begeniyorum. Çok sıkı diyetler yapmadan çok spor yapmadan nasil kurtulduğum hakkinda size bilgi vereceğim. Ben zayif biriyim vereceğim tavsiyeler herkese uygun olmayabilir.Ama kilo fazlaniz varsa önce onu vermenizi tavsiye ederim.
Öncelikle isin büyük kismi beslenme yok inceltici kürmüs,kremmiş,egzersizmiş bunlara inanmayin beslenmeniz iyi olmazsa digerleri ise yaramaz sofra tuzunu,şekeri,abur cuburları hayatinizdan çıkarın. Benim kacamaklarim genellikle 20 grmlik cikolatalar oluyor sizinde böyle olabilir. Bunun en iyi yolu eve hic almamaktir. Tuzu sadece yemeklerin icinde kullaniyorum. Ekstra atmiyorum.
Ekmek yemeyin diye bir şey yok tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz.Tabi Nutella,reçel vb.. seyleri tavsiye etmiyorum.Bunun yerine tereyağı,fistik ezmesini tavsiye ederim. Haşlanmış yumurtayı da ihmal etmeyin.
Kahvaltida şekersiz yesil çay aksamlari ise bir fincan sütlü türk kahvesini tavsiye ederim. Meyve suyu sakın icmeyin şeker oranları çok yüksek oluyor.
Salatalarınızdan zeytinyagini eksik etmeyin bol bol yiyin.Suyu cok icmek gerektiğini zaten herkes biliyor.Ben dışarıdan maske falan yapmadim o konuda bir sey diyemeyeceğim.Ama her dusa girdiğimde soğuk suyla masaj yaptim.
İsin spor kismina gelecek olursak bu herkesin imkânına göre tabi ama benim yüzme imkânım olmadigi için her gün 1 saat tempolu yürüyüş yaptim. Bölgesel calismaniza inanın hic gerek yok. Sirf selülitlerimden kurtulucam diye yüzlerce squat yapmayın mesela. Ben evde pilates ve ağırlık calıstım.Tüm vücut calisacağiniz uygun bir egzersiz programı bulun.(Tuğçe Alpay veya ağırsağlamı tavsiye ederim). Bölgesel çalışmalari daha çok pilatesle yaptim.(Reyhan Oksay'ı tavsiye ederim).Haftada 5 gün 1 saat çalıştım. her zaman yazdiklarima birebir uygulamadim çok yüklenmedim ama 3 ayda %80 kurtuldum.Zaten bacaklariniz kalinsa bile selülitleriniz azalınca o kalınlık sizi rahatsiz etmiyor

sizi tebrik ediyorum duzenli egzersiz ve saglikli beslenme isin tuyosu bol su icine bir dilim limon tavsiye edebilirim bende :)

Tebrikler ,masallah 😊💪
Banada soyle hirs,azim,inat yapici bi hap/surup/recete lazim : ) baska seylerle mycadele etmekten zayiflamaya halim kalmiyor sanirim :KK66: bende basari hikayeleri okumakla "bir adim" attim ,fit olmak adina umarim devami da gelir

Tebrikler ,masallah 😊💪
Banada soyle hirs,azim,inat yapici bi hap/surup/recete lazim : ) baska seylerle mycadele etmekten zayiflamaya halim kalmiyor sanirim :KK66: bende basari hikayeleri okumakla "bir adim" attim ,fit olmak adina umarim devami da gelir
O hap hangimize lazım değil ki 🤦🏼 ufak ufak bir yerden başla bence devamı geliyor zaten

ben de pilates yapıyorum ama sıkılaştırıp daraltıyor yani kilo vermekten ziyade toparlanmak için işe yarıyor. kesinlikle zayıflama hapları, tozları vslerine itibar etmeyin.

ben de imkan varsa yuzme, yoksa da eliptik bisiklet oneriyorum.

ergenligimden beri selulitlerim vardi ve bu ikisi sayesinde tamamen arinmistim,

ama bunye uretmeye meyilli, sporu birakinca geri geldiler maalesef.

En azindan simdi bu isin bir caresi var biliyorum ama, eskiden selulitsiz yasam benim icin mumkun degil saniyordum.

ben de imkan varsa yuzme, yoksa da eliptik bisiklet oneriyorum.

ergenligimden beri selulitlerim vardi ve bu ikisi sayesinde tamamen arinmistim,

ama bunye uretmeye meyilli, sporu birakinca geri geldiler maalesef.

En azindan simdi bu isin bir caresi var biliyorum ama, eskiden selulitsiz yasam benim icin mumkun degil saniyordum.
Benimde bünyem meyilli maalesef ama çok şükür şu an yok gibiler en önemli kısım beslenme ne kadar spor yapsanda beslenmeye dikkat etmedin mi gidiyor maalesef

Şu ara kilo alıp verme ve sağlıksız beslenme sonucu selülitlerimde artış oldu umarım bir ay sonra burayı %100 kurtulmuş olarak güncellerim

X