Benim boyum 170 cm kilom 60 çok uyumlu . Bel bölgem acayip ince fakat bacak ve kalça kısmımda acayip selülit var Nasıl bir tedavi uygulamalıyım . Selülitler yüzünden bir kaç beden atıyorum kıyafette yardım edin ya
((((
hayatım selülitlerinden kurtulanların paylaşım alanına da yazmıştım kendimce uyguladığım yöntemleri kopyalıyorum buraya da umarım işine yarar.
selam güzellikler:)
benim nerden baksanız 3 4 yıl önce oluşmuş selülitlerim vardı,şuan %95 azaldı şuan ayakta belli olmuyor ama inat ettim yok edicem)peki neler mi yaptım?
selülit kremlerine,sabunlarına,bantlarına,losyonlarına dünyanın parasını döktüm.hiçbir etkisini görmedim çünkü değiştirmediğim bi yaşam biçimim vardı.sonra adam gibi bi düşündüm güzelliğim için biraz değişmek hakkım değil mi dedim,dedim de noldu: şunlar yaptım:)
-tuzu,şekeri bıraktım.
-sigarayı-alkolu oldukça azalttım.
-deli gibi kahve içerdim şimdi nadiren içiyorum(yıllardır kahve selülit konusunda çok suçlanmış bilimadamlarının verilerine göre,çok aşırıya kaçılmadıkça ve şekersiz olduğu müddetçe kahveyi düşmanımız ilan etmeyelim:)kaldı ki selülit kremlerinin büyük bi kısmında kafein bulunmakta!şeker düşmanımız asıl!)
-coladır,şekerli asitli içeceklerdir kesinlikle tüketmiyorum.
-kendimi yeşilçaya verdim,mutlaka hayatınıza alın,dostunuz belleyin,şekersiz içemeyenler için liptonun limonlusu mevcut
-öğrenciyim ve çalışıyorum bu koşuşturmalı halimle spor yapmaya vakit ayırdım,nasıl mı? koşu bandı aldım taksitle.baktım çevremde doğru düzgün spor salonu yok,parklar serseri yuvası olmuş e uzak bi yere gitmeye de vaktim yok,en iyi çözüm olarak bunu buldum.
-termal sauna şortu ve himalaya tuzunu öneririm kesinlikle,yukarda yaptıklarıma ilaveten sauna şortumu,tuzumu bacağıma uyguladıktan sonra giyip yarım saatlik kısa bi tur yaptım koşu bandımda:)
-su çok önemli,en az 2 litre su tüketmeye çalışıyorum,çok çiş getiriyo ama olsun
-banyoda sıcak-soğuk şok da çok etkili,kan dolaşımını hızlandırdıktan sonra krem uygulaması yapabilirsiniz.ben şuanda hiçbir krem vs desteği almıyorum örneğin.
-şort ya da başka şeylerle ilgili firma vs sormak isteyenler pm atabilir.
-şimdilik hoşçakalın,güzel kalın dostlarım !
öptüm hayatım haberlerini bekliyorum