• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit için masaj aleti kullanan?

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.159
11.063
558
Merhaba spor yapıyorum ama abi kilo alıp verme ve düzensiz beslenmeden oluşan ufak çaplı herkesin selüliti vardır. Selülit masaj aleti çok fazla seçenek var kullanan ve etkisini gören varmı?araştırıyorum fakat pek yorum göremedim kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Öylemi ne sıklıkla yapıyorsunuz ve önerdiğiniz bir fırça varmı marka?
günde 2 kez öneriliyordu ama ben günde 1 kere yaptım 1 hafta sonra bile gözle görülür farklar oluyor 1,5 ayda tamamen yok oldular. Tabi bırakırsan geri dönüyor bir süre sonra.. Gra..s ten almıştım yuvarlak ahşap saplı bir fırça markasını bilmiyorum işyerindeyim şu an ama hala var gittiğimde görüyorum.

günde 2 kez öneriliyordu ama ben günde 1 kere yaptım 1 hafta sonra bile gözle görülür farklar oluyor 1,5 ayda tamamen yok oldular. Tabi bırakırsan geri dönüyor bir süre sonra.. Gra..s ten almıştım yuvarlak ahşap saplı bir fırça markasını bilmiyorum işyerindeyim şu an ama hala var gittiğimde görüyorum.
Kesinlikle alacağım. ❤️ Tavsiyen için teşekkür ederim

Kesinlikle alacağım. ❤ Tavsiyen için teşekkür ederim
bacak ve kalça bölgesine aşağıdan yukarı doğru yapıyorsun göbek bölgesine dairesel hareketlerle yapıyorsun canım. Sorunlu her bölge için 5 dakika devam etmen gerekiyor; atıyorum üst bacağına 5 dk. diğerine 5 dk. kalçana 5 dk. göbeğine 5 dk gibi.. cildinde nemlendirici vb yokken kuruyken fırçalıyorsun, istersen fırçaladıktan sonra üzerine nemlendirici sürebilirsin, umarım sonuç alırsın :KK200:

bacak ve kalça bölgesine aşağıdan yukarı doğru yapıyorsun göbek bölgesine dairesel hareketlerle yapıyorsun canım. Sorunlu her bölge için 5 dakika devam etmen gerekiyor; atıyorum üst bacağına 5 dk. diğerine 5 dk. kalçana 5 dk. göbeğine 5 dk gibi.. cildinde nemlendirici vb yokken kuruyken fırçalıyorsun, istersen fırçaladıktan sonra üzerine nemlendirici sürebilirsin, umarım sonuç alırsın :KK200:
Karın bölgesinde ne gibi farklılık oluyor yapınca?

Karın bölgesinde ne gibi farklılık oluyor yapınca?
açıkçası ben karın bölgesine yapmadım ama bu konuda videolar izlediğimde özellikle karın için dairesel hareket diyorlardı o yüzden belirtmek istedim. Diğer bölgelere tek yönde yapılıyor (aşağıdan yukarı). Kuzenimin göbek gölgesi de selülitli mesela bazı kişilerde olabiliyor ;)

açıkçası ben karın bölgesine yapmadım ama bu konuda videolar izlediğimde özellikle karın için dairesel hareket diyorlardı o yüzden belirtmek istedim. Diğer bölgelere tek yönde yapılıyor (aşağıdan yukarı). Kuzenimin göbek gölgesi de selülitli mesela bazı kişilerde olabiliyor :KK66:
o_O
Ben de selülit yok ama çatlak var 🙈🙈
Bir an sevindim.
Sıkılaştırma yapmıyor değil mi

canım fırça tarzı şeyler çatlakları daha da artırabiliyor sakın yapma, çatlak için kremler ve bazı lazer tedavileri var ama ne kadar işe yarıyor hiç fikrim yok
Maalesef hiçbir işe yaramıyor 😒😒
Karın gerdirme ile ancak bir kısmı gider.

selülit için merr anticellulite gel ile birlikte masaj yaparak kullanınız çok faydasını göreceksiniz

merhaba bunu yaparken yemenize dikkat ettiniz mi acaba

Back
X