• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selma Ann Desmond vefat etmiş..

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
36
az önce internette gezinirken gördüm,Allah rahmet eylesin üzüldüm gerçekten..

Son düzenleme:
alı taran ın eskı esı degılmıydı ?
Allah rahmet eylesın :(

işte üzüntüye dayanamadı ve evinde vefaat etti kadıncağız, kanser hastalarının en ihtiyacı olan şeyin moral olduğunu bilmicek kadar beyinsizmiş demekki bu ali taran pardon uçkuruna düşkünmüş'mü demeliydim yoksa? az önce kadının son görüntülerini gösterdiler ali taranın gözlerine nasılda sevgiyle bakıyordu yazıklar olsun bu adama ya bide kalkmış basın açıklaması yapıyor ne yüzü ne haysiyeti ne onuru varsa artık...
:57:

Hayata duyguları ile tutunmaya çalışan kanser hastasına bir de ayrılık acısını tattıran hayat ne kadar acımasız, ne kadar zalim olabiliyorsun bazen... Bunu kabullenemiyorum, ne kadar ''aşıkta'' olsa içine atıp oğlunun anasının başında eli elinde son anına kadar olmaz mı insan? En iyi şatlarda tedavi ettirmek varken başkalarına hediye, araba vs. almak gelir mi hiç insanın aklına? Bu insanoğlu nasıl bir türdür böyle? İnsan olmaktan utanıyorum bazen... o evlilik nasıl yürür artık anlayabilmiş diiilim...karşımdakinin suratına bakamam ben...ama insan olana işte,ne desek boş...sözün bittiği yerdeyiz :5: dilerim çektiğin tüm acılardan kurtulmuş ve sonsuz huzura kavuşmuşsundur...Ali Taran'ın ömrü de en zor gününde terkedilmenin ızdırabını tadacak kadar uzun olsun!:47:

çok üzüldüm gerçekten ama ali taran ın yaptıklarından sonra böyle bişey olmasına şaşmalı kanser moralle yenilcek bi hastalık ama kadın neler yaşadı o ağır hastalığında:(
Allah mekanını cennet etsin...

Back