Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlar diş buğdayı içn hazırladıklarına bayıldım haria bir anı oldu sizn içn bizde hazırlanıyoruz şimdi ama o kırmızı örtünün altında bebeğe ne yaptığınızı merak ettim. birde diş buğdayını nasıl hazırladınız
selamlar diş buğdayı içn hazırladıklarına bayıldım haria bir anı oldu sizn içn bizde hazırlanıyoruz şimdi ama o kırmızı örtünün altında bebeğe ne yaptığınızı merak ettim. birde diş buğdayını nasıl hazırladınız
canımm çok saol.sizde inşallah hayırlısıyla atlatırsınız.
kırmızı örtüyü bizde dişleri çok sağlam olan hatta dişçiye gitmemiş birisine buğday verilir o kişi elinde biraz dua okuduktan sonra örtünün üzerinden serper. dişleri sağlam olsun ömrü uzun olsun der bide:)
diş buğdayını biz önce birgün önceden buğdayı ıslatıp nohutuda ıslatıp ertesi gün ikisini birden kaynattık. bu kadar canım.ama arzuya göre ben sadece buğday haşlatığ narla süsledim yanındada ceviz limon renkli şekerlemeler vs.falan koyduk.umarım yardımcı olmuşumdur canım.opuyorumnanaktan