[merhaba bende hıpotroıdı var ılk olarak gıttgım doktor bır dahılıye doktoruydu ben hıc ummadıgım bır anda ogrendım ......vermıstı hıc başlamadan hemen doktor degıstırdım bır profa gııdyorum oda ılacımı degıstırdı ...verdı vede solgar selenyum verdı 3 ay kullanacaksın dedı suanda 2. aydayım ocak sonunda kontrolum var yanı sımdı ıctıgım selenyum ılacı kokten yokmu edecek problemımı? /QUOTE]
peki günde kaç kez içiliyor aç karnına mı tok karnınamı kilo aldırır mı ve hamillelikte kullanılabilirmi?Bilgilindirirsen çok sevinirim
[merhaba bende hıpotroıdı var ılk olarak gıttgım doktor bır dahılıye doktoruydu ben hıc ummadıgım bır anda ogrendım ......vermıstı hıc başlamadan hemen doktor degıstırdım bır profa gııdyorum oda ılacımı degıstırdı ...verdı vede solgar selenyum verdı 3 ay kullanacaksın dedı suanda 2. aydayım ocak sonunda kontrolum var yanı sımdı ıctıgım selenyum ılacı kokten yokmu edecek problemımı? /QUOTE]
peki günde kaç kez içiliyor aç karnına mı tok karnınamı kilo aldırır mı ve hamillelikte kullanılabilirmi?Bilgilindirirsen çok sevinirim
Ben troid hastasıyım. Hamileyken doktorum solgarın selenosunu başladı. Hem kilo almayacaksın, hem su toplamayacaksın, hem sütün kaliteli olacak, hem de troidine iyi gelecek demişti. Dediği gibi de oldu. Kilo problemi yaşamadığım gibi, sütüm çok iyiydi, ayrıca hamilelikte troid hormon değişikliği yaşamadım. Ayrıca bitmediiii... Selenyum çok iyi bir antioksidan ve kırışıklıklara da iyi geldiği bilimsel olarak ıspatlanmış..
Ben sabah aç karnına ...ile birlikte 1 selenyum içiyordum. Hoş hala da içiyorum. selenyumum ve ... ölünceye kadar devam edecek..Emzirirken de içtim. Hala emziriyorum bu arada.. :)))
peki nayhan tsh kaç tı hamile kaldığında haşimato olupta hamile kalmış olman beni sevindirdi bu konu hakkında olumsuzluklar duymuştum da
teşekküler bende de adetten 6 günönce kahverengi akıntılar geliyor,hormon hapları verdi doktorlar bir çözüm bulamadım haşimato kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım şimdi bu ay sonu bebek düşünüyorum ve olmaz diye çok korkuyoruuummm.
rica ederim ne demek. bende de oluyordu akıntılar bir kadın doğumcuya da git istersen istanbuldaysan doktor önerebilirim çok doktor değiştirmiş biri olaraktan bu doktor ilaç gibi gelmişti bana doğumumuda onda yaptım hala da ona gidiyorum.. haşimato olup olmadığını ts st3 st4 ve anti tpo ve anti tpa nın ölçtürüp anlayabilirsin haşimato hastalarında anti tpo ve tpa lar çok yüksek çıkıyor. Ben bebek düşünmüyordum ama olmuyo diye korunmuyordum da :) istemem yan cebime oldu biraz :) korkma herşeyin başı sağlık endişeye kapılıp kendini strese sokma herşeyden önce stresden uzak durman gerekiyor. Allah büyük. Sen iyi olacaksın ki ailende iyi olsun.. hiç sıkıntıya sokma kendini.
Ben de çok kadın doğumcu değiştirdim her gittiğim doktor bir hormon hapı verdi en son gittiğimde doktor yine hormonsal olduğunu söyledi trisequens verdi ama nafile yine aynı. Ben 1,5 senedir uğraşıyorum bu kahverengi lekelerle gittiğim doktorlardan bazılar çocuk doğur geçer dedi bende bi çare bulamadım bu duruma ve ilerde hastalığın daha kötüyte gitmesinden korktuğum için artık düşünüyorum inşallah fazla uğraştırmaz bu arada Kızınız çok şeker Allah bağışlasın darısı inşallah benim başıma :)))Ayrıca anti tpo yüksek tsh ım 2,1 den 4,22 ye çıkmış hafta sonu gidicem doktora bakalım bir de şu selenyum olayını sorcam
bulutçum hiç üzülme bende uzun süredir haşimato hastasıyım iki oğlum var 15 ve 13 yaşında sen dua et kardeşim rabbim sanada güzel bebişler verir inşllah ...amin...
Arkaladaşlar bu Solgar ın selenyumunu ve diğer ilaçlarını reçeteye yazıyorlarmı acaba?
Hepinize geçmiş olsun şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?