tatlim bu kiyafeti kina yakilirken mi giyeceksin? kina yakilmadan once abiye giymeyi dusunuyor musun?
ilk önce tuvaletimi giyeceğim,ondan sonra mini elbisemi daha sonra da kına yakılırken bu hint kıyafetimi giyeceğim tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim bu kiyafeti kina yakilirken mi giyeceksin? kina yakilmadan once abiye giymeyi dusunuyor musun?
ilk önce tuvaletimi giyeceğim,ondan sonra mini elbisemi daha sonra da kına yakılırken bu hint kıyafetimi giyeceğim tatlım..
Ah, anladim canim.Ben de hint kiyafeti almistim bana ve arkadaslarima. Ama ne zaman giyecegime bir turlu karar veremedim. Bindalli da giymek istedigimi farkettim cunku :))
Acaba abiye giymesem de bindalli giysem sadece, sonra kina sirasinda hint kiyafetlerini giysem nasil olur diye dusunuyorum...
karar veremedim![]()
Çok beğendim değişik olucak hem
mutlulukla giyy
güzel düşünmüşsün.kıyafeti takılarınla çok güzel kombinlemişsin değişik birşey sonradan hatırladığında iykide giymişim dersin. mutluluklar dilerim şimdiden
çok güzel ve değişk olmş mutluluklar dilerm![]()
harika! hatta mükemmel ötesi olmuş ay ne diyeceğimi bilemedim
her anlamda bi hint delisi olarak bayıldıımmm!!
ben de çok bakmıştım ama cesaret edememiştim, çok yakışmış canım sana
Allah mutluluğunu daim etsin![]()