• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi selennn'in kına kıyafeti

tatlim bu kiyafeti kina yakilirken mi giyeceksin? kina yakilmadan once abiye giymeyi dusunuyor musun?

ilk önce tuvaletimi giyeceğim,ondan sonra mini elbisemi daha sonra da kına yakılırken bu hint kıyafetimi giyeceğim tatlım..

ilk önce tuvaletimi giyeceğim,ondan sonra mini elbisemi daha sonra da kına yakılırken bu hint kıyafetimi giyeceğim tatlım..

Ah, anladim canim.Ben de hint kiyafeti almistim bana ve arkadaslarima. Ama ne zaman giyecegime bir turlu karar veremedim. Bindalli da giymek istedigimi farkettim cunku :))
Acaba abiye giymesem de bindalli giysem sadece, sonra kina sirasinda hint kiyafetlerini giysem nasil olur diye dusunuyorum...
karar veremedim:(

Ah, anladim canim.Ben de hint kiyafeti almistim bana ve arkadaslarima. Ama ne zaman giyecegime bir turlu karar veremedim. Bindalli da giymek istedigimi farkettim cunku :))
Acaba abiye giymesem de bindalli giysem sadece, sonra kina sirasinda hint kiyafetlerini giysem nasil olur diye dusunuyorum...
karar veremedim:(

sen bilirsin tatlım ama ben senn yerinde olsam abiye giyerim daha sonra bindallı ve daha sonra da hint kıyafetimi..

güzel düşünmüşsün.kıyafeti takılarınla çok güzel kombinlemişsin değişik birşey sonradan hatırladığında iykide giymişim dersin. mutluluklar dilerim şimdiden

çok teşekkür ederim tatlım,beğendiğine sevindim..

bikaç arkadaş üstümde görmek istiyorlardı fotoğrafı yüklüyorum..

$DSC_0003 (2).jpg $DSC_0024 (2).jpg $DSC_0015.jpg $DSC_0010 (2).jpg $DSC_0007 (2).jpg Eki Görüntüle 215544 $DSC_0005 (2).jpg $DSC_0008 (2).jpg Eki Görüntüle 215541 Eki Görüntüle 215552

harika! hatta mükemmel ötesi olmuş ay ne diyeceğimi bilemedim
her anlamda bi hint delisi olarak bayıldıımmm!! :69::69::69:
ben de çok bakmıştım ama cesaret edememiştim, çok yakışmış canım sana
Allah mutluluğunu daim etsin :69::69:

harika! hatta mükemmel ötesi olmuş ay ne diyeceğimi bilemedim
her anlamda bi hint delisi olarak bayıldıımmm!! :69::69::69:
ben de çok bakmıştım ama cesaret edememiştim, çok yakışmış canım sana
Allah mutluluğunu daim etsin :69::69:

çooook teşekkür ederim tatlımm o senin güzel bakışından kaynaklanıyorr

Back