Selen cim hepsi çok şık ve değişik, birde üstünde görseydik canım, öyle fotoğrafını çekip resmini koyabilirmisin
çok güzeller üzerinde görmeyi merakla bekliyoruz=)
çok değişik bişey olmuş,güzele benziyor.
üstünde görürsek daha anlaşılır olabilir canım güle güle giy şimdiden
evet uzerinde gorsek daha iyi olurr.. :)) en cok ayakkabina asik oldum gule gule giyin canim
çok değişik ve güzel olacak eminim...
güzel günler inşallah
çok ama çok beğendim. nereden ve nasıl aldığın hakkında bilgi verebilirmisi. çünkü 2 mayısta benimde kınam var ve bu bilgiye çok ihtiyacım var. bu modelleri çok beğeniyorum. sanada hayırlı olsun:)
çok güzelleeerrr, hayırlısıyla giyersin inşş:81: bu arada o başa takılan takının bir adı war mı, nereden bulabiliriz?
çok teşekkür ederim tatlım amin darısı senin başına (tabi bekarsan)bir adı var ama hatırlamıyorum..ben bursadan fuardan almıştım..vardır ama nerelerde satıldığını maalesef bilmiyorum
bekarım canım ama adayım bile yok şu an maaleseftez zamanda ben de giyerim bu cicilerden inş çok hoşuma gitti bu stil o yüzden sormuştum canm. gerçi ben istanbldayım. o günler gelince eminönünde bulurum heralde ..
ayakkabıya bayıldımmm.....
hint kıyafeti güzel bir ortamla tamamlanırsa süpper duruyor
mutluluklar....
çok güzelleeerrr, hayırlısıyla giyersin inşş:81: bu arada o başa takılan takının bir adı war mı, nereden bulabiliriz?
degişik ama bizim kıyafetlerimiz hintlilerinkinden daha güzeller
ayakkabına bayıldım allahım mutlu mesut etsın dugun tarıhın ne zaman dugun fotolarınıda goruruz ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?