• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi selennn'in kına kıyafeti

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
evet arkadaşlar bindallı yerine hint kıyafeti aldım değişiklik olsun diye..umarım beğenirsinizz..

Uploaded with ImageShack.us

bilezik,hint bayanların başlarına taktığı takı,kınam yakılırken başıma örtülcek örtü,hint kıyafetimin eteği,hint kıyafetimin üstü ve ayakkabım..ayakkabımı neden siyah aldığıma gelince vişne çürüğü renginde tuvaletim var onu giyeceğim birde ondan sonra mini siyah elbisemi giyeceğim..o yüzden ayakkabım siyah alındı..

Son düzenleme:
Selen cim hepsi çok şık ve değişik, birde üstünde görseydik canım, öyle fotoğrafını çekip resmini koyabilirmisin:29:

gece evde yalnızdım annem komşuya gittiğinde fotoğrafları çekip yükledim..en yakın zamanda giyipte fotoğraf çekinirim tatlım..

çok güzeller üzerinde görmeyi merakla bekliyoruz=)

en yakın zamanda inşallah tatlım..

çok değişik bişey olmuş,güzele benziyor.
üstünde görürsek daha anlaşılır olabilir canım güle güle giy şimdiden :31:

en yakın zamanda inşallah tatlım..

evet uzerinde gorsek daha iyi olurr.. :)) en cok ayakkabina asik oldum gule gule giyin canim

çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun(tabi evli değilsen)

çok değişik ve güzel olacak eminim...
güzel günler inşallah :46:

inşallah tatlım,çok teşekkür ederim

çok ama çok beğendim. nereden ve nasıl aldığın hakkında bilgi verebilirmisi. çünkü 2 mayısta benimde kınam var ve bu bilgiye çok ihtiyacım var. bu modelleri çok beğeniyorum. sanada hayırlı olsun:)

öncelikle çok teşekkür ederim tatlım tabiki bilgi veririm..bursada fuar vardı oradan almıştım eğer bursadaysan anneler günü için tekrar geliceklerini söylemişlerdi bende takımın küpesinide alıcam ve bikaç tane daha bilezik..ama sanırım o zaman için çok geç olucak :(
kıyafetimi 300 e aldım..geçen gün bursa kapalı çarşıda gelinçikler çarşısında vardı fiyatını sorduğumda 500 demişti..inşallah bulursun tatlım..

çok güzelleeerrr, hayırlısıyla giyersin inşş:81: bu arada o başa takılan takının bir adı war mı, nereden bulabiliriz?

çok teşekkür ederim tatlım amin darısı senin başına (tabi bekarsan)bir adı var ama hatırlamıyorum..ben bursadan fuardan almıştım..vardır ama nerelerde satıldığını maalesef bilmiyorum :50:

çok teşekkür ederim tatlım amin darısı senin başına (tabi bekarsan)bir adı var ama hatırlamıyorum..ben bursadan fuardan almıştım..vardır ama nerelerde satıldığını maalesef bilmiyorum :50:

bekarım canım ama adayım bile yok şu an maalesef:59: tez zamanda ben de giyerim bu cicilerden inş :9: çok hoşuma gitti bu stil o yüzden sormuştum canm. gerçi ben istanbldayım. o günler gelince eminönünde bulurum heralde ..

bekarım canım ama adayım bile yok şu an maalesef:59: tez zamanda ben de giyerim bu cicilerden inş :9: çok hoşuma gitti bu stil o yüzden sormuştum canm. gerçi ben istanbldayım. o günler gelince eminönünde bulurum heralde ..

o zaman en yakın zamanda seni çok sevicek biri çıksın karşına inşallah demek istiyorum:38: ..evet eminönünde kesin vardır..

ayakkabıya bayıldımmm.....
hint kıyafeti güzel bir ortamla tamamlanırsa süpper duruyor
mutluluklar....

çooook teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah..hepimiz mutlu olalım

Back