Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

nasılsın gözdecik hayırdır niye canın birşey istemiyo bugün bakim hastamısın yoksa..

ne iş yaa SAHRUDCUĞUMDA UĞRAMAMIŞ BUGÜN EN AZINDAN Bı GÖRÜNÜRDÜ bilmiyorumkismile

ıLKNURCUM KOLAY GELSıN TATLIM EVıN GÜZEL OLMUŞTUR ıNŞALLAH KENDıNı FAZLA ÖZLETME ..opuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler demeye geldim =)
bugün toplantı vardı geç çıktım işten bide kapmışım şifayı ekinezya falan kesmedi yanii bugün annem ilaçla vitamin almış şimdi birer tane içip yaatıcam öptüüm hepsiğinizii opuyorumnanaktan

canimm benim kiyamam sana aman dikkat et kendine kuzumm
iyice dinlen ekinezyaya devam et arada adacayi ihlamur falanda ic sarisekerimm

bitanem gecmis olsun kuzumm hayirdir curuk falanmi var omu agri yapti guzel gelinim/?
canım valla heralde çürük var ama iç kısımdan en arkada ki dişim gözle görünmüyor pazartesi doktora gitcem bakalım ne diycek çekmezler inşallah

geçmiş olsun canım iyice terlemeden geçmez gece iyice bi terle yarın da izin günündür heralde kalkıp bi duş alır kendine gelirsin sarı şeker yerimseniben
kahvaltiya kimler gelioo?
ben varııııımm koy çayları başlayalım gelen katılsın bize cokacimcoookcokacimcoook

kızlar ben kahvaltı mı yaptım size de yeşil çay hazırladım bol limonluuuu

herkese güzel haftasonları diliyorum GÖZDECıK ZOıACIK GEÇMıŞ OLSUN BıTANELER ....boshayallersmile PRENSESıM kahvaltıya yetişemedim canım ellerine sağlık tatlım.opuyorumnanaktan

canim gozdemm eger curuk yirmilik disinse cekiolar ama sakin korkma cekimde sorun yok hayatim uyusturuolar bisey anlamiosun tatlim

canim gozdemm eger curuk yirmilik disinse cekiolar ama sakin korkma cekimde sorun yok hayatim uyusturuolar bisey anlamiosun tatlim

dişçiden korkmam canım hiç 20lik de 3 tane çektirdim ben hiç bişey anlamıyosun ama yanak davul gibi şişiyo :1shok:

dişçiden korkmam canım hiç 20lik de 3 tane çektirdim ben hiç bişey anlamıyosun ama yanak davul gibi şişiyo :1shok:

canim benimm ne guzel ben oldum olasi cekinirim korkarim acuk discidenakannehireyvahedigeldismile bakalim ne haberlerle gelceksinn gulum>
tahlilinide merak ediorum guzel gelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…