Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

tÜNAYDINLAR
aa ablamı kaçırdım:KK59:23 nisan gösterileri varya abla okuldaydım
ama kafam kazan gibi:KK61:

abla gözün aydın kızın geliyormuş:KK64:
artık annenle döktürürsünüz

HALE nin doğum günü buğün
nice güzel yaşlara halemm
sağlık, mutluluk,huzur dolu bir yıl geçirirsin ailenle inşallah:KK54:
Doğum-günü-pastaları.jpg

slm kızlarrr, bi türlü denk gelip laflıyamıyoruz eskisi gibi.
annem burda olduğundan çok giremiyorum.
sadece faceden kızla konuşup çıkıyorum.
bakalım kızımda geliyo cuma akşamı.
Kız Gözdee,geliyonmu cuma bana,
burası çok soğuk kış gibi aynı, daha 10 gün falan sürecek diyolar.

kızlar artık annem gittikten sonra daha sık konuşuruz, gidecekti aslında kız gelecem deyince onu göriyim dedi.

canimmmmmmmmmm=kuzun-geliomuss-cok-sevindim-vallla
bolbol=hasret-giderirsiniz-insallahh
gozun=aydin-canimm

Halenin canı sıkkın biraz adam öğrenmiş yerlerini tedirginler,
buraaya pek yazmak istemedi üzülürsünüz diye,ama ben duramadım yine.

oyle-vala-canim=huzurumuz-fena-kacti-asagi=kapiya=kadar-geldi-haatta-ben-onu-camdan-bile-gordum=muhtara-tembihlemistik-allahtan-ama-secmenkagidindan-adres-cikmis-kesinburdalarki=gorunuolar-diomus-enyakin-akrabalarimizdestek-cikmadi-annemin-teyzesinin-ogluna-bi=soyleyelimdedik-saolsin=o=aramiskonusmus-hatta-yuzyuze-cagirmis-konusmus
onada-aglamis-aglamis-durmus-bizde-uzulduk-haline-ama-sonra=haber-gelio-tehtit-edio--adam-zaten-dengesiz-iyice-dengesiz-olmus.annem=ciban=-cikardi-stresten=daha-burda-sanirim-hergun-geliomus-bizde-eve=-kapandik-sokakta-rastlasmayalim-diye=bakalimbi-gitse=bodruma-rahatlicaz
o=kadar-cile-cektirdi-yinede-insan-bazen-uzuluo-anlamiorum-kendimi-sanki-donsek-deigisicekbiseyolcak
bence-daha0beter-anneme0baski-yapcak-ikide-birbasina-kakicak-evide-verdik-kira-derdiyok-bankada-parasi-var-aylikda-4milyar-gelirivaarmis-oyle-demis-biz=slklntl-cekioruz=o=maddi-acidan-enazindan-rahatta=ama-rahat-durmuyo-keske-bizonun-yerinde-olsak-oh-dicez
anneminteyzesininogluda=bak-paranvar=lpulunvar-tut=kadin-baktir-kendine-demis-nolcak
teksenmisin-ayrilan-ama-dinlemiomus-iste-zaten-ona-laf-anlatmak=deveye=hendekatlatmaktan-zordur=neyse=sizide=bunaltmayim-canlar
ozledimvalla-sizleriiiii

eşin ,ne işin var bilmediğin insanların evinde falan demiştir.
kızı almanyaya götürdüğümüzde,o bilmediğimiz insanlar bize öyle yardım ettilerki,
bize evlerini açtılar,bizimle birlkte koşturdular.Hala da kızımla ilgileniyorlar.
sözüm sana veya eşine değil,sakın yanlış anlama.
aynı durumda ben olsam yaparmıydım, düşünüyorum,onlar kadar yapmazdım, o yüzden çok utandım,
bizde milletçe güven eksikliği var,
aslında haksızda değiliz tv de her gün değişik değişik olayları görüyoruz.
ama ben kendimi değiştirmeye ,daha yardımsever olmaya zorlayacam kendimi.

yok abla geçti bizimkinin o tripleri :KK53:
mehtabın eşiyle falanda tanıştıya onunla konuşmuşlardır anlatmadı ama şimdi buraya yazdığıma falan hiç laf etmiyo
gelip sende kalsam ses etmezdi yani
bide senin face falanda varya eşin çocukların hepsini görüyo o yüzden güveniyo sana ve mehtaba

gözde kaçmışş bilee

topicikte kimse yok buara karşılaşamıyorum sizle

evet ya, bu sıralar denk gelemiyoruz kızlar.
ben sabahtan eminönüne gittim annemle.
akşam geldim, yemek yedikten sonra da oğlanın resmini yaptım,yarın götürecekmiş.
canım çıktı valla, yorgun yorgun bu saate kadar resim boyadım.
artık 100 alırım herhalde:KK60:

günaydın kızlarr,
Gözde bu gün sınav heyecanındadır, son girişi olsun inş.
bende resme gidicem.
kızım yarın geliyormuş.
öptüm hepinizi.

X