Selektif iga eksikli

buse yigit 57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
2
1
33
Merhaba hanımlar oğlum 6 yaşında şuan 5 yaşındayken selektif iga eksikliği teşhisi kondu yani antibiyotiksiz bogaz enfeksiyonunu atlamıyor çok sık hastalanıyor immunoloji takibinde şuan doktor ilerleyen zamanda düzelebilir düzelmeyede bilir dedi bu durumu yaşayıp çocuğu düzelen varmi aranızda en geç 2 haftada bir kullanıyoruz antibiyotik bu durum beni çok üzüyor

Merhaba hanımlar oğlum 6 yaşında şuan 5 yaşındayken selektif iga eksikliği teşhisi kondu yani antibiyotiksiz bogaz enfeksiyonunu atlamıyor çok sık hastalanıyor immunoloji takibinde şuan doktor ilerleyen zamanda düzelebilir düzelmeyede bilir dedi bu durumu yaşayıp çocuğu düzelen varmi aranızda en geç 2 haftada bir kullanıyoruz antibiyotik bu durum beni çok üzüyor
Çok geçmiş olsun benimde oğlumda ıgG de düşüklük var. Sizin ıgG/ıgA/ıgM değerleriniz kaç acaba

Merhaba benm oğlum da 2 yaşına girmek üzere 14 aylıkken ıga değeri 1 çıktı ama diğer değerler normal. Bize koruyucu antibiyotik faln hiçbişe vermediler hiçbişey yokmuş gibi saldılar yani. Herhangi bir tavsiye bile vermediler.. ben kendi kendime resverdol falan kullanıyorum çocuğuma. Ama o baktırdığımız dönem çok hastaydı crp değeri 10 falandı acaba o crp değeri testin yanlş çıkmasına sebep oluyor mu ki bi bilginiz var mı

X